دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1399 - 11:38
معاون وزیر کشور:

30 مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی راه‌اندازی شدند

معاون وزیر کشور از راه‌اندازی ۳۰ مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌ای در کشور خبر داد.
کد خبر : 526814
1.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، «بابک دین‌پرست» درباره کار این مراکز افزود: این مراکز کار پنجره واحد را انجام می‌دهند و حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط از ۸ صبح تا ۸ شب در این مراکز برای بررسی و حل‌وفصل واحدهای تولیدی الزامی است.


قائم‌مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: وزارت ارتباطات یک خط چهار شماره‌ای ملی را به این مراکز اختصاص داده است که به‌زودی اعلام عمومی می‌شود.


قائم‌مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به اینکه «رحمانی فضلی» وزیر کشور پیش‌ازاین نوید راه‌اندازی این مراکز را داده بود، تصریح کرد: پیش‌ازاین در جلسه ویدئوکنفرانس دوم شهریورماه رهبر معظم انقلاب با اعضای هیئت دولت،‌ ایشان تأکید کردند که الگوی ویژه‌ای برای راه‌اندازی و رفع مشکلات واحدهای تولیدی تدبیر شود. به دنبال آن وزیر کشور نامه‌ای به رئیس‌جمهوری ارسال کردند تا در ادامه با حکم «علیرضا رزم حسینی» وزیر صنعت، معدن و تجارت، ۳۰ مرکز در سی استان کشور راه‌اندازی شود و آخرین مرکز هم روز شنبه افتتاح خواهد شد.


وی در خصوص نحوه رسیدگی به واحدهای تملک شده توسط شبکه بانکی گفت: در طول دو سال گذشته چندین دستور از رئیس‌جمهوری و معاون اول رئیس‌جمهور برای بازگرداندن این واحدها به چرخه تولید صادر شد. در جلسه اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نمایندگان وزارت امور اقتصاد دارای و بانک مرکزی حضور پیدا کردند که بر اساس گزارش‌ها معلوم شد که تا آن تاریخ یک هزار و ۷۱۸ واحد تولیدی تحت تملک وجود دارد.


دین‌پرست با بیان اینکه قرار است وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی آخرین وضعیت این واحدها را به ستاد اعلام کنند، یادآور شد: قرار است سازوکار ویژه‌ای را برای اینکه این واحدها هرچه سریع‌تر به چرخه تولید بازگردند، پیش‌بینی شود.


وی افزود: طبق دستور رئیس قوه قضاییه واحدهای تولیدی که توسط بانک تملک می‌شوند نباید منجر به توقف فعالیت آن واحد شود. بر همین اساس در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مصوب شد تا بخشنامه‌ای از سوی قوه قضائیه ارائه شود و هر بانکی که از این دستور ویژه رئیس‌جمهور که دراین‌باره صادر کردند، تخطی کند، به مراجع قضایی معرفی شود.


دین‌پرست وجدان نمایندگان دستگاه‌هایی را که در این مراکز حضور دارند، ضمانت اجرایی کار عنوان کرد و افزود: با همه دستگاه‌های ذی‌ربط اتمام‌حجت شده کسانی که در این مراکز حضور می‌یابند، باید دو ویژگی مشخص داشته باشند. نخست شرایط فعلی کشور را درک کنند و بدانند جنگ اقتصادی به چه معنی است و دوم با جدیت تمام در این مراکز حضور یابند.


قائم‌مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد: مرکز ویژه‌ای هم در تهران تا چند روز آینده راه‌اندازی خواهد شد که بر عملکرد ۳۱ مرکز شبانه‌روزی استان‌ها نظارت خواهد داشت و نمایندگان دستگاه‌های ملی در تهران بر عملکرد نمایندگان خود در مرکز استان‌ها نظارت خواهند کرد.


وی خاطرنشان کرد: نرم‌افزار و سامانه‌ای در وزارت صنعت، معدن و تجارت طراحی‌شده است که قابلیت رصد و پیگیری روند اجرای اقدامات مراکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌ای در استان‌ها از تهران را فراهم می‌کند.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب