دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عیدی:

دوره‌های توانمندسازی باشگاه پژوهشگران کلید اشتغال دانشجویان است

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دوره‌های توانمندسازی یکی از اصلی‌ترین خدمات باشگاه پژوهشگران بوده و کلید اشتغال دانشجویان است.
کد خبر : 524613
photo5798663637735421781.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، فاتح‌علی عیدی در وبینار «انتخاب ژورنال» باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دوره‌های توانمندسازی یکی از اصلی‌ترین خدمات و تسهیلات باشگاه پژوهشگران برای اعضا و دیگر دانشجویان بوده و کلید اشتغال آنان است.
وی افزود: توانمندسازی به احراز «قابلیت اشتغال» یعنی ویژگی‌هایی که برای آغاز، حفظ و پیشرفت در کار ضروری است، کمک می‌کند به عبارت دیگر به ایجاد توانایی برای اشتغال اولیه، حفظ شغل و در صورت لزوم، یافتن شغل دیگر کمک می‌کند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان نگرانی دانشجویان برای اشتغال گفت: امروزه موفقیت در فرایند توانمندسازی می‌تواند کلید در قفل شده اشتغال در بحبوحه تغییرات سریع و غیرقابل پیش‌بینی در ساختارهای اقتصاد و اشتغال باشد.
عیدی عنوان کرد: دغدغه در مورد توانمندسازی دانش‌آموختگان و اشتغال آنان فقط به یک کشور خاص محدود نمی‌شود و با وجود سختی‌ها و موانع متعدد که دانشجویان با آنها مواجه می‌شوند باید به این نکته توجه کرد که داشتن مدرک تحصیلی فقط برای یافتن شغل کافی نیست؛ بلکه دانشجویان علاوه بر تحصیل باید مهارت افزایی و بتوانند کسب‌وکاری برای خود و حتی دیگران ایجاد کنند و خدمتی نیز به جامعه داشته باشند.


ضرورت انتخاب ژورنال


وی اضافه کرد: شرکت در دوره‌های توانمندسازی در واقع سرمایه‌گذاری دانشجو برای خودش است که به‌واسطه آن به استعدادها و خصوصیات فردی خود پی برده و از طریق ایده‌پردازی، خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی به خوداتکایی برسد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان ضرورت انتخاب ژورنال مطرح کرد: انتخاب ژورنال به‌اندازه نگارش مقاله دارای اهمیت است و اینکه مقاله در چه ژورنالی چاپ شود در اعتبار و ارزش آن مؤثر است.


شاخص‌های انتخاب ژورنال


نیما بهشتی‌زاده از اعضای استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز هم توضیحاتی درباره شاخص‌های انتخاب ژورنال مانند توجه به اهداف و دامنه فعالیت، محدودیت‌ها، قوانین، چارک بندی، ضریب تأثیر (Impact Factor), هیئت داوران و تحریریه, موضوع لیست سیاه، نمایه در پایگاه‌های معتبر و میزان استناد به مطالب ژورنال، هزینه چاپ و توضیحاتی نیز درباره انتشارات مختلف جهانی به شرکت‌کنندگان ارائه کرد.
به گزارش آنا، وبینار «انتخاب ژورنال» هشتمین وبینار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال جاری بوده که به‌صورت برخط برگزار شد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب