آشنایی با قدیمیترین رشته دنیای صنعت/ فرصتهای شغلی رشته مهندسی مکانیک کدامند؟
قیام اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر درباره معرفی رشته مهندسی مکانیک اظهار کرد که مهندسی مکانیک بنیادیترین و قدیمیترین رشته دنیای صنعت بوده که امروزه دارای گرایشها و شاخههای متنوعی است و در دنیای مدرن، هیچ زمینه صنعتی نمیتوان متصور شد که بینیاز از مهندسی مکانیک باشد.
وی با بیان اینکه اصولاً تمام دنیای صنعتی برای یک مهندس واقعی مکانیک بازار کار محسوب میشود در تشریح رشتههای موجود گروه مهندسی مکانیک در واحد دانشگاهی اهر بیان کرد: رشتههای تحصیلی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی، کارشناسی پیوسته مهندسی مکانیک، کارشناسی فناوری مکانیک خودرو، کاردانی مکانیک خودرو برای دانشجویان تدریس و ارائه میشود.
مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با بیان اینکه علاوه بر این رشتهها در گرایشهای دیگری مانند ساخت و تولید نیز امکان تحصیل در واحد اهر فراهم است، افزود: در این واحد دانشگاهی آزمایشگاه و کارگاههایی مانند کارگاه جوشکاری، کارگاه ماشینابزار، آزمایشگاه مکانیک سیالات، آزمایشگاه ترمودینامیک، آزمایشگاه انتقال حرارت، آزمایشگاه دینامیک و ارتعاشات، آزمایشگاه مقاومت مصالح و آزمایشگاه هیدرولیک و پنوماتیک در اختیار دانشجویان قرار دارد.
اسلامی، کارگاه مولد قدرت، کارگاه انتقال قدرت معمولی، کارگاه انتقال قدرت اتوماتیک،کارگاه شاسی و بدنه، کارگاه سوخترسانی، کارگاه دستگاههای الکتریکی خودرو، کارگاه عیبیابی و نقصیابی خودرو، کارگاه اتومکانیک، کارگاه الکترونیک خودرو را از دیگر امکانات و کارگاههای رشته مهندسی مکانیک واحد اهر دانست که در امر تحصیل و پژوهش در اختیار دانشجویان قرار دارد.
این استاد صاحبنظر در گروه مهندسی مکانیک فرصتهای شغلی رشته مهندسی مکانیک را یادآور شد و افزود: از یک تولیدی شکلات گرفته تا واحدهای طراحی و ساخت موشک، همگی به این رشته نیاز دارند و در کشور ما در زمینه نفت و گاز و واحدهای تولیدکننده ماشینآلات امکان جذب مهندس و تکنسین مکانیک بالاست.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر بخش بازار آزاد، فارغالتحصیلان زیرمجموعه رشته مهندسی مکانیک، اغلب در وزارت نفت، وزارت نیرو، وزارت دفاع و وزارت صنعت و معدن، سازمان هوافضا و... میتوانند مشغول کار شوند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/