بررسی طرحهای فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی در کمیتههای تخصصی
روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه بزرگ با بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی در سراسر کشور است، اظهار کرد: اگر هر واحد دانشگاهی سالانه تنها سه طرح به این معاونت ارسال کنند، بهطور میانگین سالانه حدود یک هزار و ۲۰۰ الی ۳۰۰ طرح به این معاونت ابلاغ میشود که این معاونت نیروی کافی و تخصص لازم برای بررسی هر طرح را ندارد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این معاونت در نظر دارد که سیستم چابک و کوچکی داشته باشد و از ظرفیت درون دانشگاه بهره ببرد.
دهقانی فیروزآبادی در ادامه تشریح کرد: با توجه به طرحهای زیادی که به معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، بهجای اینکه تعداد زیادی نیرو در این معاونت استخدام کنیم، کمیتههای ارزیابی را تشکیل دادهایم که این طرحها را موردبررسی قرار دهند.
وی با اشاره به تشکیل ۲۲ کمیته ارزیابی تخصصی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی, اظهار کرد: هر طرح که از سراسر کشور به معاونت تحقیقات و فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ارسال میشود به کمیته مربوطه ارجاع داده میشود. این کمیتهها هستند که در خصوص اجرایی شدن و یا اجرایی نشدن این طرح نظر خواهند داد و در این حوزه ما تصمیم گیر نیستیم. از همین رو کمیتههای ارزیابی از قدرت ویژهای برخوردار هستند.
معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص چگونگی انتخاب اعضای این کمیته گفت: در هر حوزهای چند نفر از اعضای هیئتعلمی که یک سری ویژگی ازجمله جوان بودن، پرانرژی بودن، آشنایی باکار فناورانه و تجربه کار کردن در این حوزه را داشتند دعوت به همکاری کردیم، برخی این همکاری را پذیرفتند و برخی دیگر نپذیرفتند. درنهایت ۲۲ کارگروه در کمیته ارزیابی تشکیل شد.
دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه کمیتههای ارزیابی دارای یک سری قواعد و قوانین مشترک هستند، خطرنشان کرد: این کمیتهها همچنین قواعد منحصربهفرد خود را دارند و هر کمیته در بررسی طرحها شیوه خود را استفاده خواهد کرد. اداره کل پارکهای علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز ناظر به عملکرد این کمیتههای ارزیابی است.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/