جلسه رؤسای دانشکدهها و مدیران گروههای هنر و معماری دانشگاههای آزاد استان تهران برگزار شد
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نخستین جلسه هماندیشی رؤسای دانشکدهها و مدیران گروههای تخصصی هنر و معماری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور حجتالاسلام حسن خیری، رئیس مرکز مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، ولیالله شالی، مدیر دفتر علوم هنری مرکز مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر، مدیران گروههای تخصصی دفتر علوم هنری، رؤسای دانشکدههای هنر و معماری و مدیران گروههای آموزشی هنر و معماری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن کنفرانس معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
ظرفیتهای هنری دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند جنبههای لطافت فکر و فطرت انسانی را در جامعه به ظهور برساند
در این جلسه حجتالاسلام حسن خیری، رئیس مرکز مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی درباره ویژگیها و ظرفیتهای هنر در حل مسائل اجتماعی و ارتباط آن با جامعه، مطالبی را بیان کرد.
وی افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیتهای خوبی در هنر ایجاد شده است که باید این ظرفیتها با جهتگیری به سمت و سوی تعالی که با تأکید بر روزآمدی، حکمیسازی و بومیسازی استوار است، جنبههای لطافت فکر و فطرت انسانی را در جامعه بتواند به ظهور برساند.
رئیس مرکز مطالعات، برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، اعتباربخشی و وضعیتسنجی گروهها و رشتههای هنر و معماری را لازمه مطالعات، برنامهریزی و تعالی رشتههای هنر و معماری دانست و بر کیفیت آموزشی تأکید کرد.
لزوم توجه به بازنگری و احیای سرفصل رشتههای هنر و معماری
همچنین در این جلسه ولیالله شالی، مدیر دفتر علوم هنری مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دفتر علوم هنری را ارائه کرد.
وی در خصوص اهمیت جایگاه ویژه رؤسای دانشکدههای هنر و معماری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رؤسای دانشکدههای هنر و معماری نقش کلیدی در جذب منابع و هدایت گروههای آموزشی و کیفیتبخشی به آنها را دارند. از این رو توجه بیش از پیش به رویکرد تعالی در همه ارکان دانشکدههای هنر و معماری از اولویتهای دفتر علوم هنری است.
مدیر دفتر علوم هنری مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: توجه به توانمندسازی اساتید هیئت علمی و لزوم توجه بیشتر به کیفیت تدریس مدرسان مدعو، استفاده از فضای مناسب و بهرهگیری از امکانات کارگاهی، پلاتویی و آتلیهای در گروههای هنری، توجه به بازنگری و احیای سرفصل رشتههای هنر و معماری، تأکید بر ارائه شیوههای جدید در برگزاری کلاسهای عملی و نظری آنلاین، لزوم توجه به تألیف کتابهای درسی و همچنین تأسیس و یا راهاندازی مجلات علمی، از اهم فعالیتهای دفتر علوم هنری برای تعالی رشتههای هنری و معماری در دانشگاه آزاد اسلامی است.
در ادامه جلسه مدیران گروههای تخصصی داوودی، مدیر گروه تخصصی هنرهای تجسمی و سنتی، شریفزاده، مدیر گروه تخصصی علوم نظری، کریمیفرد، مدیر گروه تخصصی معماری و شهرسازی و خویی، مدیر گروه تخصصی موسیقی، گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته و برنامههای پیش رو دفاتر خودشان ارائه کردند.
سپس رؤسا و مدیران گروههای هنر و معماری، گزارشی از حوزه فعالیتشان ارائه کردند و جلسه با پرسش و پاسخ حاضران ادامه یافت.
انتهای پیام/4118/پ
انتهای پیام/