دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شاخص‌های نهایی ارزیابی عملکردی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شد

شاخص‌های نهایی ارزیابی عملکردی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی با هدف بررسی و آسیب‌شناسی شاخص‌های ارزیابی تدوین شد.
کد خبر : 515220
201.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با هدف بررسی و آسیب‌شناسی شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیریتی، با حضور مدیران نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی و برخی صاحب‌‌‌نظران، نشستی در هتل فرهیختگان دانشگاه آزاداسلامی برگزار و شاخص‌های نهایی ارزیابی عملکردی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شد.



محمد محمدی، قائم مقام مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاداسلامی با اشاره به ضرورت ارزیابی عملکرد مدیران گفت: ارزیابی عملکرد مدیران از برنامه‌های جدی این مرکز است و بر این اساس شاخص‌هایی احصا شده که به‌دلیل اهمیت دقت در ارزیابی، نیازمند بررسی و آسیب‌شناسی و احیاناً اصلاح شاخص‌های ارزیابی است.


وی آموزش ارزیابان و هماهنگی میان آنان را مهم دانست و گفت: با توجه به اهمیت زیاد ارزیابی، شاخص‌های نهایی می‌تواند در ابقا یا جابه‌جایی مدیران مؤثر باشد. این شاخص‌ها در انتخاب صحیح مدیران کمک می‌کند و ارتقای شاخص‌ها و مدیریت را به دنبال خواهد داشت.


قائم مقام مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: انتظار می‌‌‌رود نشست نقادی همراه با تعدیل و کیفی‌سازی شاخص‌ها صورت بگیرد.


علیرضا طوسی، معاون نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن معرفی و تشریح برنامه ارزیابی عملکرد مدیران با توجه به اجرای آزمایشی طرح آسیب ‌‌شناسی، از لزوم بررسی نتایج حاصله و تأثیر بازخوردهای مأخوذه گفت و از اقدامات انجام شده مناطق تا به امروز قدردانی و بر ضرورت هم‌اندیشی و بررسی طرح در کارگروه‌های تخصصی اشاره کرد و تسریع در رفع اشکالات طرح و اجرایی شدن آن را مورد تأکید قرار داد.


وی طرح ارزیابی عملکرد مدیران را نگاه علمی آمیخته با اجرا توصیف و آن را  با اهمیت بالا خواند.


مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاداسلامی با اشاره به تجربه ارزیابی عملکرد سازمانی و انعقاد تفاهم‌نامه‌های عملکردی خواستار تقویت و آمادگی مناطق برای موضوع آسیب ‌‌شناسی واحدها شد و ابراز امیدواری کرد با ارزیابی درست، ایجاد انگیزه شده و اثرگذاری مثبتی بر روند رو به رشد دانشگاه ایجاد شود.


نوبری، مدیر ارزیابی عملکرد مدیریتی نیز، ضمن تشریح موضوع آسیب‌شناسی، راهکارهای تحقق فرآیند و پیاده‌سازی در سطح عملیاتی متناسب با مختصات واحدها را ارائه کرد و در ادامه به بررسی شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران پرداخته شد.


در پایان این کارگاه با همفکری و تبادل نظر فعالانه مدعوین، شاخص‌های نهایی آسیب‌شناسی جهت ارزیابی عملکرد مدیران تدوین شد.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب