دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 مهر 1399 - 08:00
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

مصرف بهینه سوخت و رفع مشکل روغن‌سوزی خودرو با تحول در دانش فنی

محققان و صنعتگران در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با تحول در دانش فنی و تبدیل جنس چدنی «گاید سوپاپ» به برنج موفق به مصرف بهینه سوخت و جلوگیری از روغن‌سوزی در خودرو شدند.
کد خبر : 511034
0u_4.jpg

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از جمله مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی است که توانسته با فراهم کردن فضای مناسب پای صنعتگران و تولیدکنندگان را به این مرکز باز کند.


شرکت والاموتور که در زمینه تولید «گاید سوپاپ» (راهنمای سوپاپ) فعالیت دارد، توانسته با استقرار و حضور در مرکز رشد واحد ساوه به موفقیت‌هایی دست پیدا کند.


مدیرعامل شرکت والاموتور در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: نحوه آشنایی ما با دانشگاه آزاد اسلامی ساوه به این صورت بود؛ یکی از دوستان که استاد دانشگاه است به من اطلاع داد که مرکز رشد دانشگاه از ایده‌های فناورانه و صنایع حمایت می‌کند و از سوی دیگر موضوع دانش‌بنیان هم مطرح بود که از پیشنهاد همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کردیم.


مهدی مهدوی‌نیا در مورد فعالیت این شرکت اظهار کرد: محصول تولیدی ما گاید یا راهنمای سوپاپ است که این محصول داخل سرسیلندر انواع خودروها استفاده می‌شود. گایدهای سوپاپ در انواع چدنی یا برنجی ساخته می‌شوند که محصول تولیدی شرکت والاموتور از  جنس برنجی است.


مدیرعامل شرکت والاموتور خاطرنشان کرد: این شرکت که نزدیک به دو سال است همکاری خود را با مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه آغاز کرده، عمده محصولاتش را به شرکت‌های سرسیلندرساز عرضه می‌کند.


وی درباره تحول دانش فنی که در ساخت گایدهای سوپاپ به کاربرده شده است به آنا گفت: جنس قطعات چدن را به برنج تبدیل کردیم که این تغییر در مصرف بهینه سوخت و جلوگیری از وقوع مشکل روغن‌سوزی در خودرو تأثیر مثبت از خود برجای گذاشت.


این صنعتگر درباره میزان اشتغالزایی شرکت متبوع خود بیان کرد: اکنون هشت نفر مشغول کار هستیم، چهار نفر شرکای اصلی این کار و چهار نفر هم از کارکنان استخدامی فعال هستند.


مهدوی‌نیا با بیان اینکه روزانه 4 هزار قطعه تولید می‌کنیم، اظهار کرد: دستگاه‌هایی که استفاده می‌کنیم، دستگاه‌های CNC (تراش اتوماتیک) و فوق‌العاده پیشرفته هستند.


وی با بیان اینکه گاهی به‌دلیل نبودن یک قطعه همکاری بین‌کارگاهی نیز شکل گرفته است، گفت: فعالیت دیگر شرکت اینکه، نوعی مته برای کارمان استفاده می‌کردیم که در ایران وجود نداشت و توانستیم این کار را با همکاری کارخانه‌ای در قزوین تولید کنیم؛ چراکه قبلاً این ابزارها باید از ترکیه یا آلمان وارد می‌شد.


این فعال صنعتی درباره ارتباط صنعت و دانشگاه و نوع همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: مذاکرات خوب و سازنده‌ای با دانشگاه انجام شده و امید است تا در سال جهش تولید بتوانیم با تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه  افزایش تولید را محقق کنیم.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب