اخطارهای داور دربی بیشتر از بازیکنان به نیمکت نشینان بود/ او تأثیر قطعی در نتیجه نداشت
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، دربی 92 تیمهای پرسپولیس و استقلال با قضاوت پیام حیدری به پایان رسید که همراه با صحنههای مشکوکی بود. این موضوع با اعتراض نیمکت نشینان و بازیکنان دو تیم روبرو شد و داور ناچار به استفاده از کارت زرد خود به دفعات شد.
تورج حقورردی در خصوص قضاوت پیام حیدری در دربی 92 به خبرنگار ورزشی آنا گفت: آقای حیدری تلاش زیادی کرد تا در این مسابقه بهترین قضاوت را داشته باشد اما به خاطر حساسیتهای زیاد موجود در بازی دربی، در برخی صحنهها دچار اشتباهاتی شد که یکی دو مورد تأثیرگذار بود.
وی ادامه داد: مهمترین اتفاقاتی که در 120 دقیقه مسابقه رخ داد، نگرفتن دو ضربه پنالتی بود. ابتدا برای استقلال یک ضربه پنالتی روی فرشید اسماعیلی گرفته نشد و دقایقی پس از آن خطا روی علی علیپور نیز پنالتی بود که باید برای پرسپولیس گرفته میشد اما داور مسابقه به همراه کمکهایش نتوانست این دو صحنه را پنالتی اعلام کند که هر دو تأثیرگذار بود.
پیشکسوت داوری افزود: مسلماً ضربه پنالتی فرصت مسجل گلزنی است. اگر پنالتی برای استقلال گرفته میشد این تیم 2 بر صفر جلو میافتاد و اگر پرسپولیس پنالتیاش را گل میکرد، نتیجه 2 بر یک میشد. البته تمامی اینها حدس و احتمال است ولی وظیفه داور گرفتن پنالتی است و به نظرم چون ایشان اولین قضاوت خود را در دربی پشت سر میگذاشتند، نتوانستند این دو صحنه مهم را پنالتی ببینند. البته داور هر چه را ببیند خطا اعلام میکند ولی در مجموع باید بپذیریم که پنالتیها برای دو تیم گرفته نشد و سرخابی متضرر شدند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اشتباهات پیام حیدری که با کمک داور چهارم و داور ذخیره انجام داد، اخطارهای زیادی بود که به اعضای دو تیم روی نیمکت میداد. هر بار که کمکهای وی در گوشی او را صدا میکردند، به کنار زمین میآمد و به یکی از اعضای کادر فنی پرسپولیس یا استقلال کارت میداد. اخطار دادن برای فحاشی و اعتراض شدید است ولی ایشان به سادهترین اعتراضها نیز کارت زرد داد که به نظرم کمی زیادهروی بود. به قول یکی از دوستانمان تعداد اخطارهایی که آقای حیدری در دربی به اعضای روی نیمکت داد بیشتر از کارتهایی بود که درون زمین به بازیکنان نشان داد.
حقوردی تصریح کرد: وظیفه داور قضاوت مقتدرانه است. فکر میکنم پیام حیدری با توجه به اینکه یک داور بینالمللی بود، در این زمینه خیلی موفق عمل نکرد. یکی دیگر از نقاط ضعف وی در قضاوتش در دربی، ندادن آوانتاژ بود. او هیچ صحنهای را آوانتاژ نداد و هر خطایی که به نظرش آمد را اعلام کرد. حتی بعضی صحنهها خطا نبود که او برای کنترل مسابقه خطا اعلام کرد. البته که این داور و دیگر داوران جوان ما نیازمند زمان هستند تا بتوانند تجربیات خود را بالا ببرند ولی در مجموع میتوان گفت که قضاوت حیدری تأثیر 100 درصدی در نتیجه دربی نداشت.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/