جشنواره ایدههای برتر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزیدگان خود را شناخت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، فاتحعلی عیدی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حاشیه مراسم پایانی جشنواره ایدههای برتر واحد تبریز اظهار کرد: این جشنواره به همت باشگاه پژوهشگران جوان، مرکز رشد و دفتر مالکیتهای فکری واحد دانشگاهی تبریز برگزار شد.
وی با یادآوری اهداف برگزاری این جشنواره افزود: کشف و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای دانشجویان، ایجاد رقابت سازنده علمی بین دانشجویان، ارج نهادن بهفعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان، ارتقای سطح انگیزش و خلاقیت نخبگان جوان و استمرار تعامل با پژوهشگران از اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: همه فعالیتهای باشگاه با تمرکز بر توانمندسازی دانشجویان تنظیم و به اجرا درمیآیند و دانشجویان نیز هم راستا با این برنامهها باید خود را توانمند کنند و در کسب مهارت و ارتقای علمی خود بکوشند.
خلاقیت مانند عضله قوی یا ضعیف میشود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز هم در این مراسم گفت: در برگزاری برنامهها عنصر خلاقیت را مد نظر داریم؛ زیرا خلاقیت مانند یک عضله به مرور زمان قوی یا ضعیف میشود؛ بنابراین باید آن را تقویت کنیم تا به انسانهای خلاق تبدیل شویم؛ چراکه داشتن سواد صرف کافی نیست.
حسن رسولی سقای افزود: خلاقیت به خودباوری منجر میشود و در این حالت انرژیهای مثبت آزاد میشوند و دانشجویان قادر خواهند بود در زندگی اجتماعی اثر مثبتی داشته باشند.
وی ایدهپردازی را یکی از محورهای اساسی خلاقیت دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با ایجاد سرا و مرکز نوآوری به خلق ایده و ایجاد بانک ایده میپردازد.
ارسال 340 طرح به جشنواره ایدههای برتر
دبیر این جشنواره نیز گفت: در مدت ۶ ماه برگزاری جشنواره ۳۴۰ طرح به سامانه جشنواره ایدههای برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ارسال شده که ۱۱۰ طرح قابلیت بررسی توسط هیئت داوران را پیدا کردند.
جعفر آقازاده با توجه به تعداد طرحهای ارسالی بر اساس محورهای جشنواره افزود: در بخش صنعت ۴۲ طرح، خدمات ۳۱ طرح، کشاورزی ۲۰ طرح، پزشکی هفت طرح و در بخش نرمافزار ۱۰ طرح مورد داوری قرار گرفت.
وی جنبه نوآورانه و بدیع، خلاقانه بودن،کارایی، قابلیت ساخت و ارائه در رقابتهای ملی و جهانی برخی از معیارهای داوری طرحها در این جشنواره معرفی کرد.
معرفی اعضای برگزیده جشنواره
بهگزارش آنا در ادامه زینب سامنیا با طرح (مبدل دستگاه TENSبه محرک اعصاب پاراسمپاتیک پوستی مجهز به سانسور ضربان قلب) به عنوان برگزیده نخست، امیرحسین ترابی با طرح (دستگاه حمل عضو قطع شده) بهعنوان برگزیده دوم و پرستو حسنزاده با طرح (رنگدانههای حساس به دما و کاربرد آن در لباس تبنمای نوزادی) به عنوان برگزیده سوم معرفی شدند.
حسین قهرمانی با طرح (کیت تشخیص سرطان رحم با استفاده از بیومارکرها به روش تهاجمی) نیما شریفی صادقی با طرح (سامانه تشخیص هوشمند بیماریهای مغز و اعصاب) ریحانه فرشباف با طرح (طراحی کنترلگر هوشمند چاقوی جراحی با استفاده از امواج فراصوت) هومن گلچین با طرح (ساماندهی تفکیک زباله در سطح شهرها) بهنام کردنژاد با طرح (مینی ونتیلاتور) و حسین غفاری با طرح (برچسب نشانگر و ثبت فعالیتهای مغز و بدن) بهعنوان نفرات شایسته قدردانی معرفی شدند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/