هدف تفاهم نامه عملکردی، تدوین الگوی استاندارد برای ارزیابی واحدهاست
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تفاهم نامه عملکردی فی مابین استانهای اردبیل، فارس، کردستان، کرمانشاه و گیلان با مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید.
در این مراسم عنایتاله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی ضمن آرزوی توفیق برای مجریان این تفاهمنامه در جهت نیل به اهداف والای دانشگاه و اینکه در مجموع بحثها و شاخصها گفت: با توجه به شرایط هر استان و به صورت بومی ارزیابی و نظارت می شوند،
وی ادامه داد: استانداردها و پیش بینی های کارشناسی، تعیین کننده حدود انتظار عملکرد از استانها است. ایشان در ادامه اعلام کرد؛ چنانچه همه ارکان دانشگاه برای کسب هدفهای پیش بینی شده تلاش نمایند قطعاً نتایج این تفاهم نامه موجب تحول و پایش در دانشگاه خواهد بود.
اسحق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز در سخنانی ضمن تشکر از کار ارزشمند ارزیابی که به ابتکار مرکز نظارت در حال انجام است از عدم دخالت سلیقهها در این ارزیابی بهعنوان نقطه حسن تفاهم نامه یاد کرد و افزود: زحمات و تلاشها موجب ارتقای بهره وری و تحول خواهد شد ، ایشان شیوهنامهها و معیارهای از قبل تعیین شده را برای کیفیت بخشی، توانمند ساز و انگیزه بخش توصیف کرد.
کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از توصیه حضرت علی (علیه السلام) به نظم یاد کرد و ارزیابی عملکرد را موجب منظم شدن واحدهای استان دانست و در ادامه، برنامهها و ظرفیتهای این تفاهمنامه را مطلوب عنوان کرد.
جوانشیر امینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در ادامه مراسم گفت: به محض دریافت فرم های تفاهم نامه سعی ما بر این اساس بوده که واقعیتهای موجود در شاخصها دیده شده و استعدادهای هریک از واحدهای تابعه استان با توجه به واقعیات دیده شود.
فرهاد گلمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز به ایفای تعهدات مندرج در این تفاهم نامه اشاره و ابراز امیدواری کرد: با همکاری اداره کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه پنج تا پایان سال جاری به کلیه اهداف و تعهدات مندرج در تفاهم نامه جامه عمل بپوشانیم.
محمد دوستدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن تقدیر از دست اندرکاران طرح، به هم راستا بودن ارزیابی عملکرد با بودجه ریزی عملیاتی اشاره و تفاهم نامه مذکور را موجب افزایش بهره وری دانشگاه و مفید برشمرد.
وی در ادامه پرهیز از بخشی نگری و عملکرد جزیرهای در این تفاهم نامه را نقطه قوت قلمداد و از امتیازی شدن این تفاهم در سطح واحدهای استان تا پایان سال جاری خبر داد.
پیش از امضای تفاهم نامه، محمد محمدی قائم مقام مرکز نظارت در سخنانی، منشا تحقق یا شکست اهداف مندرج در این تفاهم نامه را واحدهای تابعه استانها دانست و خواستار همکاری و تعامل مناسب مدیران ارزیابی نظارت مناطق با مراکز استان ها شد.
علیرضا طوسی معاون نظارت و ارزیابی عملکرد مرکز نیز در ابتدای مراسم، شاخصهای تفاهم نامه را حاصل خبرگی، رایزنی با اهالی علم و مطالعه مدل های موفق در کارگروه عملکرد مدیریت دانست.
شایان ذکر است که در انتهای مراسم تفاهم نامه عملکردی 5 استان به امضا رسید.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/