دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 مرداد 1399 - 14:46
شیوع کرونا در جهان؛

بیل گیتس: اکثر آزمایش‌های کرونا در آمریکا کاملاً بی‌ارزش هستند/ تدابیر بی‌تأثیر ترامپ

بیل گیتس، بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت با انتقاد از سیستم بهداشتی آمریکا گفت: بیشتر آزمایش‌های کرونا در کشور کاملاً بی‌ارزش هستند، زیرا اعلام نتیجه آن بسیار طولانی هستند.
کد خبر : 507147
e9e61b6b4d2e472c91315d5aff00a331_18.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، طبق آمارهای رسمی منتشرشده در وب‌سایت «ورلدومیترز» (worldometers)، تاکنون 20 میلیون و 40 هزار و 516 نفر به کروناویروس مبتلا شد‌ه‌اند و 734 هزار و 239 نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین ۱۲ میلیون و 909 هزار و 733 نفر بهبود یافته‌اند. آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان این ویروس قرار دارد.



در برزیل ۳ میلیون و 35 هزار و 582 نفر به کرونا مبتلا شدند و این کشور در جایگاه دوم کشورهای جهان قرار گرفت. هند با ۲ میلیون و 217 هزار و 645 نفر در رتبه سوم، روسیه با 892 هزار و 654 نفر در جایگاه چهارم و آفریقای جنوبی با 559 هزار و 859 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند. 



۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا 


نظام سلامت انگلیس (NHS) سه علامت غیرمعمول ویروس کرونا را تأیید کرد و هشدار داد ویروس کووید-۱۹ ممکن است باعث ایجاد مشکلات چشم مانند بزرگ شدن این عضو صورت، رگ‌های خونی قرمز، پلک‌های متورم، آب زیاد و افزایش ترشحات شود.


نظام سلامت انگلیس گیجی و سردرگمی را به‌عنوان یکی دیگر از علائم ویروس کرونا اعلام کرد که در افراد مسن بیشتر بروز می‌کند.


سومین علامت تأییدشده از سوی NHS برای کووید-۱۹ اختلال در دستگاه گوارش است و کرونا موجب از دست دادن اشتها، حالت تهوع، استفراغ و اسهال می‌شود.




بیشتر بخوانید:


شمار افراد مبتلا به کرونا در جهان به مرز ۲۰ میلیون نفر رسید




عوام‌فریبی ترامپ


هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا گفت: دستورات اجرایی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در بسته حمایتی کرونا نیرنگ و غیرقانونی هستند و رفتاری انحرافی در خارج از مذاکرات کنگره به حساب می‌آید. 


هیلاری کلینتون


هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا


وی افزود: اقدامات وی به احتمال زیاد همان‌طور که حتی سناتورهای جمهوری‌خواه گفتند، برخلاف قانون اساسی، دور زدن کنگره به حساب می‌آیند و تلاشی برای خرج کردن پولی است که اختیار آن را ندارد. 


از سوی دیگر بیل گیتس، بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت با انتقاد از سیستم بهداشتی آمریکا گفت: بیشتر آزمایش‌های کرونا در کشور کاملاً بی‌ارزش و اشغال هستند، زیرا اعلام نتیجه آن بسیار طولانی هستند.


مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا به 5 میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۴۴ نفر و مجموع قربانیان ویروس در این کشور ۱۶۵ هزار و ۶۱۷ نفر گزارش شده است.


اجباری شدن زدن ماسک در پاریس


هم‌زمان با افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه، در پاریس و حومه زدن ماسک در برخی فضاهای باز شلوغ در پایتخت فرانسه از امروز اجباری شد.


پلیس فرانسه گفت: این قانون شامل حال افراد ۱۱ سال به بالا و در برخی نواحی خیلی شلوغ می‌شود.


شیوع کرونا در ترکیه


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه گفت: در 24 ساعت گذشته 15 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند و یک‌هزار و 182 مبتلای جدید به این ویروس نیز شناسایی شده‌اند. به این ترتیب، آمار کل جان‌باختگان به 5 هزار و 844 نفر و آمار کل مبتلایان به 240 هزار و 804 نفر افزایش یافته است.


فخرالدین کوچا


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه 


 رکوردزنی ابتلا به کرونا در استرالیا


نخست‌وزیر استرالیا اعلام کرد: احتمالاً مرزهای داخلی کشور تا قبل از کریسمس باز نخواهد شد، زیرا استرالیا امروز رکورد جدیدی از افزایش روزانه مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کرونا ویروس را ثبت کرد.


هم‌زمان با موج دوم کرونا، استرالیا از بالاترین میزان مرگ‌ومیر در شبانه‌روز گذشته در شهر ملبورن خبر داد. دست‌کم مرگ ۱۹ نفر از مبتلایان به کرونا در ایالت ویکتوریا که شهر ملبورن در آن قرار دارد، گزارش شده است.


موج دوم شیوع کرونا در شهر ملبورن از حدود یک‌ماه پیش شروع شد، اما از حدود یک هفته پیش مقررات سختگیرانه‌تری ازجمله منع رفت و آمد شبانه در این شهر به اجرا گذاشته شده است.


انتهای پیام/4106/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب