خبر خوش برای دامغانیها/ بیماری سالک کنترل و درمان میشود
بهگزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دامغان، نعمتالله نعمتی در ابلاغیهای دانشکده داروسازی و مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان را مأمور به کنترل و تولید داروی سالک کرد.
وی در این ابلاغیه یادآور شده است: دانشگاه آزاد اسلامی دامغان با عبور از مرز 35 سالگی بهحدّی از رشد و نضج آموزشی و تحقیقاتی رسیده که میتواند با تکیه به تمام ظرفیتهای غنی خود بهویژه در دانشکده داروسازی به اعتبار آزمایشگاههای تحقیقاتی روزآمد، نیروی انسانی مجرب و مرکز علوم دارویی مستقل در خدمت مردم منطقه از طریق حل مسائل و مشکلات مبتلابه باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزوده است: چندی است مردم نجیب جنوب دامغان از ناحیه یورش بیماری سالک در رنج هستند و تعداد پرشماری از ناحیه این بیماری، آسیب جدّی دیدهاند که ضرورت دارد از قدرت مطالعاتی، تحقیقاتی و دانشمحور همکاران در گروه آموزشی داروسازی، محققان محلی، نخبگان صنعت دارویی و دانشجویان مستعد و موفق در دانشکده داروسازی با همراهی نهادها و سازمانهای بهداشتی با تولید داروی مؤثر در زمینه حمایت مردمی در مقابل این بیماری، چارهگری شود.
این استاد دانشگاه از تأکید نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی بهمنظور استفاده حداکثری از توانمندیهای این واحد دانشگاهی در کنترل سالک و تولید داروی مؤثر گفته و اظهار کرده است: تفسیر و تعبیر عملیاتی دانشگاه حل مسئله در دغدغهمندی پایگاه جامع علمی بهعنوان دانشگاه آزاد اسلامی، نمود خواهد داشت؛ بنابراین وظیفه ساختاری خود و همکاران دانشگاهی دانستیم تا در خدمت به مردم و رفع مشکل اساسی جنوب دامغان تلاش کنیم.
در این ابلاغیه، نعمتی، رئیس دانشکده داروسازی بههمراه همکاران، کارشناسان و کارکنان را مخاطب قرار داده و با تأکید به تسریع در کار گفته است: ضرورت دارد نسبت به تشکیل کارگروه حرفهای، انجام مطالعات میدانی با معاینه محیط بیماری و مبتلایان، مطالعات دارویی در پیشینه درمانی سالک، مطالعات علوم نوین دارویی و الزامات تأمین فرمول دارویی مؤثر در درمان سالک اقدام کنید.
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان یادآور شده است: مرکز تحقیقات علوم دارویی به عنوان نخستین ضرورت در حمایت از مردم منطقه با تمام توان و ظرفیت با دانشکده داروسازی همراه شود تا با همپوشانی و تلاش مؤثر، شاهد تسریع در دستیابی به داروی سالک باشیم.
وی تأکید کرده است: شرح کامل برنامههای تدوینی، شرح وظایف همکاران، ماحصل رایزنیهای علمی در جلسات، میزان اعتبار لازم با ذکر مراحل تحقیقاتی و شرح کامل نیازمندیها در اسرع وقت تأمین و ارائه شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/4062/
انتهای پیام/