درخشش «ماهواره نور» در بزرگترین رزمایش سپاه/ ماکت ناو هواپیمابر آمریکایی منهدم شد
به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) 14 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور یگانهای پهپادی، دریایی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان هرمزگان، غرب تنگه هرمز و خلیج فارس برگزار شد و در این رزمایش جدیدترین دستاوردهای سپاه در عرصههای زمین، هوا، دریا و فضا مورد آزمایش قرار گرفتند.
در این رزمایش علاوه بر آزمایش جدیدترین تجهیزات در حوزه جنگ الکترونیک و پایداری ارتباطات چندلایه، تأمین خطوط مواصلاتی هوایی و دریایی و تداوم پشتیبانیهای آمادی، تمرین ستادی و بازی جنگ دوطرفه آزمایش و تمرین شدند.
بیشتر بخوانید:
ماهواره نور برای نخستین بار در رزمایش موشکی و دریایی سپاه بهکارگیری شد
انهدام ناو هواپیمابر آمریکایی+فیلم
موشکهای برد بلند بالستیک دریایی در رزمایش سپاه استفاده میشود
یکی از ویژگیهای این رزمایش که آن را از رزمایشهای پیشین سپاه متمایز کرده، استفاده از توان نیروی مردمی و بسیج دریایی با هدف عمقبخشی به فرآیندهای دفاعی است. همچنین «طرحریزی مدرن بر اساس جنگهای ترکیبی و شبکهمحور متناسب با دکترین تهاجمی سپاه»، «استفاده حداکثری از توان و تجهیزات مختلف سیگنالی، اپتیکی و باسرنشین و بدون سرنشین برای اشراف اطلاعاتی» و «اجرای رزمایش در شرایط جنگ بیولوژیک» بخش دیگری از موارد تمرینشده در رزمایش پیامبر اعظم(ص)14 هستند.
در این دوره از رزمایش نسل جدید «سامانههای ضدموشکهای بالستیک و کروز»، «سلاحهای غافلگیرکننده»، «موشکهای بالستیک برد بلند که قابلیت اصابت به اهداف شناوری متجاوز در دور دست را دارند» مورد آزمایش قرار گرفتند، اما مهمترین اتفاقی که در رزمایش پیامبر اعظم(ص) 14 رخ داد، استفاده از ماهواره نور باهدف رصد قرار دادن منطقه رزمایش بود که برای نخستین بار پس از در مدار قرار گرفتن این ماهواره اتفاق میافتاد؛ درواقع این رصد از طریق ارسال تصاویر از ماهواره نور انجام پذیرفت.
«اجرای عملیات تهاجمی موشکی، شناوری و پهپادی علیه مواضع دشمن»، «عملیات مینریزی آفندی و قطع خطوط مواصلاتی شناورهای دشمن فرضی»، «اجرای عملیات رزم موشکی توسط بالگرد» و «شلیک موشکهای ساحل به دریا» بهطور موفقیتآمیز اجرا شدند که همین مسئله سطح بالای آمادگی نیروهای مسلح را نشان داد، اما یکی دیگر از مراحل تمرینی جالب که نظر کارشناسان دفاعی و فرماندهان نیروهای مسلح سایر کشورها را به خود جلب کرده، هدف قرار دادن ماکت ناو هواپیمابر آمریکایی بوده است. این ماکت در ابعاد و شبیه به ناوهای هواپیمابر آمریکا طراحی و ساخته شده است.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/