روزنامههای اصلاحطلب شعبه انتخاباتی دموکراتها در ایران!/ چرا برخی دنبال بزک کردن «بایدن» هستند؟
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، روزنامه «سازندگی» در تاریخ پنجم مرداد 1399 خود، در گزارشی به مسئله انتخابات آمریکا و رقابت میان «جو بایدن» نامزد مطرح دموکراتها و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوریخواه پرداخته است.
روزنامه سازندگی در این گزارش بهصورت مستقیم از «جو بایدن» حمایت کرده و مردم را به یاد برخی از گزارشهایش در حمایت از هیلاری کلینتون و باراک اوباما میاندازد.
روزنامه سازندگی در تیتر گزارش روز پنجم مرداد ماه خود، به مردم اطمینان داده است که اگر «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا شود هم آمریکا به برجام بازخواهد گشت و هم مخالفت این کشور با جمهوری اسلامی ایران و نگاه براندازانهاش پایان خواهد پذیرفت.
این موضوع درصورتیکه با نگاه به تاریخ روابط 40 سال گذشته جمهوری اسلامی با آمریکا، همیشه نگاه براندازانه و تهدیدگونه آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی احساس شده و براساس نظر کارشناسان و تحلیلگران مسائل بینالملل، تضعیف و سپس از فروپاشی نظام جمهوری اسلامی از اهداف تمامی دولتهای ایالات متحده بوده و هست و فقط نوع شدت آن با یکدیگر تفاوت دارد.
متأسفانه اصلاحطلبان و حامیان غربگرای این جریان سیاسی باور دارند که با روی کار آمدن دوباره دموکراتها، نگاه آمریکا به جمهوری اسلامی تفاوت خواهد کرد، اما در پیشنویش سند 80 صفحهای سیاست حزب دموکرات آمریکا برای سال 2020، ایران را بهعنوان تهدید معرفی کردهاند و ضمن انتقاد از سیاستهای ترامپ، مدعی شدهاند که خروج آمریکا از برجام، جمهوری اسلامی ایران را به سمت ساخت سلاح هستهای سوق خواهد داد.
اصلاحطلبان و طیف غربگرای داخلی در شرایطی به انتخابات آمریکا و انتخاب شدن «جو بایدن» و شکست ترامپ امید بستهاند که اگر به کارنامه دو حزب جمهوریخواه و دموکرات نگاه بیندازیم، همیشه این دو حزب مطرح آمریکا سیاست واحدی در قبال ایران داشتهاند و در این چهار دهه از هیچ اقدامی علیه جمهوری اسلامی دریغ نکردهاند و براندازی نظام را در دستور کار خود قرار دادهاند.
کارشناسان معتقدند اصلاحطلبان ساده و غربگرایان خودشیفته که چشمان و گوشهای خود را به شنیدن نظرات دلسوزانه و واقعیتها بستهاند، هرگز نمیخواهند باور کنند که سیاست رؤسای جمهور آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران یکی است و فقط در یک صورت این سیاست تغییر خواهد کرد و آن در شرایطی است که ایران به حمایت از جبهه مقاومت پایان دهد، دست از دشمنی با اسرائیل بردارد و همسو با منافع آمریکا پیش برود؛ در غیر اینصورت دشمنی آمریکا با ایران ادامه خواهد داشت؛ مشابه آنچه که در پیششرطهای 12گانه ترامپ برای مذاکره با ایران آمده است.
علیرغم اینکه بیشتر کارشناسان و تحلیلگران مسائل سیاست داخلی و خارجی به طرفداران مذاکره با آمریکا و طیف غربگرای داخلی هشدار دادهاند که حتی با روی کار آمدن دموکراتها، تغییری در نوع نگرش آمریکا به جمهوری اسلامی رخ نخواهد داد، اما آنها همچنان بر اثبات فرضیه اشتباه خود تأکید دارند.
درواقع اواخر خرداد سال جاری بود که «آنتونی بلینکن»، مشاور ارشد جو بایدن در جمع یهودیان آمریکا گفته بود که حتی اگر جو بایدن به ریاست جمهوری آمریکا برسد هیچ تغییری در نوع نگرش آمریکا نسبت به ایران رخ نخواهد داد و تمامی تحریمهای دولت ترامپ علیه کشورمان ادامه مییابد.
به همین دلیل پافشاری اصلاحطلبان و طیف غربگرا بر امید واهی داشتن به تغییر رفتار رؤسای جمهور آینده آمریکا در قبال ایران، ادامه همان مسیر باطلی است که سالهاست دنبال کردهاند و به خوبی میدانند که هیچ دستاوردی جز عقب ماندن از چشماندازهای توسعهای کشور، غفلت از گسترش عمق استراتژیک و توسعه روابط با کشورهای غیرغربی در پی ندارد.
البته هنوز حافظه مردم تیترهای پر زرق و برق روزنامههای اصلاحطلبان را فراموش نکرده است. روزی که تیتر زدند؛ «امضای کری تضمین است»، «پایان کابوس تحریم»، «سلام برجام» و موارد دیگر که برای مردم این توقع را ایجاد کرد که با امضای برجام همه مشکلات کشور حل میشود.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/