دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
تشدید آمار مبتلایان کرونا و یک شیوه جایگزین؛

اکران آنلاین را جدی‌ بگیرید/ کرونا و تردید صاحبان فیلم برای نمایش در سالن‌های سینما!

به نظر می‌رسد با توجه به روزهای فعلی و شدت شیوع کرونا که سینما نیز در آن به سر می‌برد، سینمای آنلاین دوباره بتواند جایگزین و یا طرح مکملی ایده‌آل برای کمک به بازگشت سرمایه فیلمسازان باشد.
کد خبر : 501974
amid farahi-13.JPG

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، طی روزهای اخیر روند شیوع کرونا در کشورمان جدی‌تر شده است. همین روند باعث شده تا برخلاف روزهای بازگشایی سالن‌های هنری اعم از سینما و تئاتر و غیره، این مراکز و فعالیت‌ها از رونق ابتدایی خود فاصله بگیرند.


سینما که روزهای بهتری را طی سه هفته اخیر با فیلم‌هایی همچون «شنای پروانه» و حتی «خوب، بد، جلف 2» تجربه کرد اما استقبال از این فیلم‌ها نیز به تدریج کمتر شد، چراکه افزایش کمیّت مبتلایان به کرونا، در علاقه‎مندان به سینما نیز برای رفتن به سالن‌ها ایجاد تردید می‌کند.


«سینمای آنلاین» یا اکران اینترنتی از ایده‎های جالبی بود که با فیلم «خروج» کلید خورد و در ادامه نیز با استقبالی که از فیلم حاتمی‌کیا شد، فیلم‌های دیگری را هم وادار به نمایش در این کانال کرد. نکته جالب اینکه هنوز هم هستند آثاری که به دنبال عرضه در پلتفرم‌های اینترنتی باشند؛ فیلم باکیفیتی همچون «تومان» از جمله این گونه آثار است.


بازگشایی سینماهای پایتخت پس از چهار ماه


 با بازگشایی سالن‌هایی سینمایی و استقبال نسبی آغازین که از فیلم «شنای پروانه» شد، برخی از این متقاضیان به‌تدریج به خیال بهتر شدن اوضاع و عرضه آثارشان بر پرده عریض سینما، از نمایش در پلتفرم‌ها کنار کشیدند!


با این حال به نظر می‌رسد با توجه به روزهای فعلی و شدت شیوع کرونا که سینما نیز در آن به سر می‌برد، دوباره نیاز به حمایت دوچندان از اکران آنلاین حس شود تا بتواند دوباره به عنوان جایگزین و یا طرح مکملی ایده‌آل برای کمک به بازگشت سرمایه فیلمسازان قرار گیرد.


 سازمان سینمایی در جلسه اخیر خود بر تعیین سازوکاری مشخص و مدون برای اکران آنلاین فیلم‌ها و بازنگری در شیوه‌های حمایتی از آثار عرضه شده در سامانه‌های وی او دی تاکید داشته است. بنابراین می‌توان شاهد احیا و ترویج جدی‌تر این شکل از اکران سینما بود.


سینما؛ خانه


 نزدیک به 70 درصد از فروش فیلم‌ها در سینمای آنلاین به صاحبان فیلم می‌رسد؛ در حالی‌ که در اکران عمومی این میزان پنجاه درصد است. درنتیجه، در ایام تشدید کرونا اکران آنلاین می‌تواند یک شیوه جایگزین جدی برای سینمای ایران باشد.


اکران اینترنتی لااقل برای فیلم‌هایی که امیدی به قرار گرفتن در صف اکران عمومی سینما ندارند، راه ایده‌آلی است به شرط آن که مهم‌ترین ضعف این طرح یعنی دانلودهای غیرقانونی به سر و سامان برسد.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب