دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 تير 1399 - 16:35

معترضان در آمریکا، ترامپ را به مبارزه طلبیدند+ تصاویر

هزاران آمریکایی به اعتراضات خود علیه خشونت پلیس و نابرابری نژادی در روز استقلال ادامه دادند. این اعتراضات با خشم روزافزون علیه ترامپ و عملکردش در مبارزه با کروناویروس، نژادپرستی سیستماتیک و خشونت پلیس جدی‌تر شده بود.
کد خبر : 499847
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، هزاران آمریکایی به اعتراضات خود علیه خشونت پلیس و نابرابری نژادی در روز استقلال ادامه دادند. این اعتراضات با خشم روزافزون علیه ترامپ و عملکردش در مبارزه با کروناویروس، نژادپرستی سیستماتیک و خشونت پلیس جدی‌تر شده بود.


به نوشته روزنامه دیلی میل، اعضای گروه "پلنگ سیاه" در جورجیا وارد بنای یادبود کوه سنگی شدند. در نیویورک پرچم‌های آمریکا نزدیک برج ترامپ به آتش کشیده شد، مجسمه کریستف کلمب در بالتیمور و مریلند پایین کشیده شد و شهرهای واشنگتن دی سی، شیکاگو، لس‌آنجلس، پیتسبورگ و دیگر شهرهای ایالت‌های آمریکا شاهد اعتراضات گسترده بود.



ر ایالت جورجیای آمریکا ۱۰۰ نفر از اعضای گروه "پلنگ سیاه" به پارک "کوه سنگی" واقع در شهر آتلانتا سرازیر و خواستار حذف بنای یادبود کوه سنگی شدند.



بنای یادبود کوه سنگی که بر روی صخره‌ای در جنوب شرقی آتلانتا هک شده، شاید بی‌پرواترین بنای یادبود در رسای برده‌داری است.



ا وجود مطالبات دیرینه برای حذف آنچه نماد برده‌داری تلقی می‌شود، مجسمه‌های غول‌پیکر سه قهرمان سوار بر اسب کنفدراسیون جنوب در حومه ایالت جورجیا که تحت حفاظت قانون ایالتی است، به طرز ناخوشایندی خودنمایی می‌کنند.


آن مجسمه‌ها نیز مانند بسیاری دیگر از مجسمه‌های کنفدراسیون جنوب (طرفدار برده‌داری در زمان جنگ‌های انفصال)، به محل مناقشه آمریکایی‌ها تبدیل شده که برخی معتقدند ایئولوژی‌های نفرت را گرامی می‌دارد و برخی دیگر نیز آن‌ها را گرامیداشت میراث جنوب تلقی می‌کنند.



ساکنان شمال آمریکا نیز با در دست داشتن علامات اعتراض و سر دادن شعار، به محل برج ۵۸ طبقه ترامپ رفتند و در مواردی نیز پرچم آمریکا را به آتش کشیدند.


فیلم‌های منتشر شده از بیرون برج ترامپ، در نزدیکی میدان کلمبوس نیویورک گروه بزرگی از تظاهرکنندگان را- که ظاهراً از گروه انقلابی بودند- نشان می‌داد که در حال آماده شدن برای آتش زدن پرچم آمریکا هستند.


یکی از سخنرانان این رویداد "کشتار پلیس، ترور و حبس گسترده سیاه‌پوستان" را به عنوان یکی از دلایل متعددی مطرح کرد که بنا بر آن‌ها "آمریکا غیرقابل‌ قبول است".


یک پرچم بزرگ آمریکا نیز در حالی که معترضان شعار می‌دادند "برده‌داری، قتل‌عام و جنگ... آمریکا هرگز عالی نبود"، به آتش کشیده شد.



این تجمع که از سوی گروه فعالان با نام "شوالیه‌های ویرجینیا" ترتیب داده شده بود، همچنین یادبودی برای "دونکان لمپ" ۲۱ ساله بود که ماه مارس در خانه‌اش واقع در ایالت "مریلند"، بر اثر شلیک گلوله پلیس و طی حمله‌ای ناگهانی کشته شده بود.


انتهای پیام/4129/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب