دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 تير 1399 - 13:08
سردار فدوی در گفتگو با آنا:

دانشگاه امام حسین(ع) به‌طور دائم در معرض حل مسئله است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: وزیر علوم چندماه یک بار به دانشگاه‌ها می‌رود؟ اما فرمانده سپاه و معاونان آن شاید هفته‌ای یک بار به دانشگاه سپاه سر بزنند و به همین دلیل این دانشگاه به‌طور دائم در معرض حل مسئله است.
کد خبر : 497606
637173044406647034_lg.jpg

سردار علی فدوی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به بررسی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) در جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: این آئین‌نامه به تحقق دانشگاه حل مسئله کمک می‌کند و در واقع دانشگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌تواند به حل مسائل کشور بپردازد.


وی افزود: دانشگاه امام حسین(ع)، دانشگاهی است که باید مسائل سپاه و کشور را حل و مطالبه‌گری کند؛ وزیر علوم چندماه یک بار به دانشگاه‌ها می‌رود؟ اما فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونان فنی کل سپاه شاید هفته‌ای یک بار به دانشگاه سپاه سر بزنند و به همین دلیل این دانشگاه به‌طور دائم در معرض حل مسئله است.


جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دانشگاه سپاه در تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب موفق بوده است، گفت: به‌تازگی مواردی درباره ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردیم که به تصویب رسید و إن‌شاءالله ابلاغ و اجرایی می‌شود.


گفتنی است، در گزارش آیین‌نامه نظام ترفیع و ارتقای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه امام حسین(ع) مسئله اصلی، بررسی نقش دانشگاه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و ایجاد تمدن نوین اسلامی است که در این گزارش مهم‌ترین رکن، دانشگاه تمدن‌ساز استاد و پیشران اصلی این رکن، نظام تعیین ارتقا تعریف شده است.


به گفته محمدرضا حسنی‌آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، مدل پیشنهادی این دانشگاه برای نظام ترفیع و ارتقای اعضای هیئت‌علمی این است که در ماده یک که مربوط بخش فرهنگی است امتیاز بر اساس امیدآفرینی با تبیین دستاوردها و مسائل انقلاب اسلامی تعیین شود. در ماده دو که به بخش آموزشی مرتبط است شاگردپروری در بستر انجام رساله و پایان‌نامه سنجیده می‌شود. در ماده سه که به بخش پژوهشی اختصاص دارد حل مسئله و نوآوری ملاک تعیین است و همچنین در ماده چهار که بخش علمی اجرایی است مسئله‌یابی در بستر تعامل با رده کاربر ارزیابی می‌شود.


وی می‌افزاید که در مدل پیشنهادی دانشگاه امام حسین (ع) برای ارتقا به مرتبه دانشیاری و استادی به‌ ترتیب چاپ حداقل ۳ و ۵ مقاله نمایه شده در مجلات معتبر بین‌المللی(ISC، ISI و SCOPUS و...)، مستخرج از پروژه‌های مصوب خاتمه‌یافته یا پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی ناظر به حل مجموعه مسائل و موضوعات سپاه، به‌عنوان نویسنده مسئول الزامی است؛ همچنین در مدل پیشنهادی تألیف یا تصنیف یک کتاب مرتبط با پروژه‌های مصوب خاتمه یافته، مقالات و پایان‌نامه‌ یا رساله مرتبط با کرسی تخصصی متقاضی، ناظر به حل نظام مسائل سپاه برای ارتقا به مرتبه استادی الزامی است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۷
۰
عجب ، پس این همه مشکلات مملکت ازکجاست و چراحل نمی شوند ؟ ایشان گویا این دانشگاه رابادانشگاه آکسفورد اشتباهی گرفته اند .
قالیشویی ادیب