اوجگیری شیوع کرونا در انگلیس/ پکن همانند ووهان قرنطینه نمیشود
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، در حالیکه شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از 461 هزار و 745 نفر فراتر رفته است، آمارهای رسمی نشان میدهد تاکنون بیش از ۸ میلیون و 423 هزار نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ است و بیشترین میزان قربانیان و مبتلایان به این بیماری را دارد. برزیل و روسیه نیز بهلحاظ تعداد مبتلایان بهترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
پیدا شدن نشانههای امیدوارکننده از روند مبارزه با کرونا باعث شد تا «تدرس آدهانوم»، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی پشت تریبون برود و نتیجه تحقیقاتی را بیان کند که ثابت میکند یک داروی آرامبخش به نام «دگزامتازون» دارای تأثیرات درمانی بسیار خوبی بر روی بیماران مبتلا به کروناست.
با وجود این خبر امیدوارکننده، دبیرکل سازمان بهداشت جهانی خواستار ادامه یافتن اقدامات پیشگیرانه شد.
بیشتر بخوانید:
ابتلای رئیسجمهور سابق قزاقستان به کرونا
ترامپ برنامهای برای بازگرداندن محدودیتها ندارد
با وجود اینکه شمار مبتلایان و تعداد مرگومیر ناشی از کرونا آمریکا را همچنان در صدر کشورهای جهان قرار داده و وضعیت این کشور وخیم است، دونالد ترامپ گفت هیچ برنامهای برای بازگرداندن محدودیتها ندارد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا
کرونا در آمریکا تاکنون جان 119 هزار و 943 نفر را گرفته است و 2 میلیون و 234 هزار و 629 نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
در برزیل آمار مبتلایان با جهشی ۳۲ هزار و 188 نفری از 960 هزار نفر عبور کرد و تعداد فوتیها با افزایش یکهزار و 269 نفری به ۴۶ هزار و 665 نفر افزایش یافت.
قدردانی اروپا از پزشکان و کادر درمان کرونا
با وجود افزایش شیوع کرونا در نقاط مختلف اروپا و وجود نقصان در ارسال کمکهای پزشکی به بیمارستانها که ناشی از سیاستهای دولتهای اروپایی بود، پزشکان در حد توان خود تلاش کردند از شدت بیماری افراد مبتلا به کرونا بکاهند. در این راستا نقاشان انگلیسی با به تصویر کشیدن تلاشهای کادر درمانی آغازگر پویشی برای گرامیداشت تلاش فعالان خط مقدم مبارزه با شیوع کرونا شدند.
نقاشی هنرمندان انگلیسی
گرچه اروپا از لحاظ ابتلا به کرونا همچنان در وضعیت هشدار قرار دارد و نتوانسته است مقابل روند شیوع بیماری بایستد، ولی اینگونه تلاشهای با هدف افزایش روحیه مردم و پزشکان و پرستاران انجام میشود.
منابع خبری در عین حال گزارش کردند با وجود اینکه کرونا در انگلیس همچنان مهار نشده، ولی دولت جانسون مشغول بازبینی محدودیتهای ناشی از کروناست. تخمین زده میشود محدودیتها حدود ۴۰۰هزار موقعیت شغلی را در بخش صنعت گردشگری و فرهنگی با خطر مواجه کرده است. علاوه بر این، فعالان صنعت گردشگری در تلاش هستند بعد از بازگشایی، خدماتی ایمن در برابر شیوع کووید-۱۹ ارائه دهند.
در روسیه نیز تعداد مبتلایان با افزایش ۷ هزار و 790 نفری از ۵۶۱ هزار نفر عبور کرد و تعداد فوتیها با افزایش ۱۸۲ نفری به ۷ هزار و 660 نفر رسید.
روند باثبات ترکیه در ابتلا به کرونا
ترکیه از نظر میزان افراد مبتلا به کرونا روند با ثباتی را دنبال میکند؛ چه اینکه فخرالدین کوچا وزیر بهداشت این کشور با ارائه آماری اعلام کرد: در 24 ساعت گذشت یکهزار و 429 مبتلای جدید شناسایی شدند و 19 نفر دیگر بر اثر ابتلا به این ویروس جان باختهاند.
به این ترتیب آمار کل مبتلایان به کرونا در ترکیه به 182 هزار و 727 نفر و آمار مرگومیر ناشی از این ویروس به 4 هزار و 861 نفر افزایش یافته است.
قرنطینه در دستورکار چین قرار ندارد
با وجود ثبت ۲۸ مورد جدید ابتلا به کرونا که ۲۱ مورد آن مربوط به پکن بوده است، مقامهای چینی میگویند قصد ندارند پکن را همانند «ووهان» کاملاً قرنطینه کنند.
در سایر نقاط آسیا نیز روند شیوع کرونا حاکی از احتمال پدید آمدن موج دوم این ویروس است؛ چه اینکه شمار مبتلایان در افغانستان ۶۵۸ نفر افزایش یافت و به 27 هزار و 523 نفر و تعداد فوتیها با افزایش ۴۲ نفری به ۵۴۶ نفر رسیده است.
در هند نیز شمار مبتلایان با افزایشی بیسابقه به مرز ۳۶۷ هزار نفر و تعداد فوتیها به ۱۲ هزار و 237 نفر رسیده است.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/