احتمال ثبت رکورد میلیونی ابتلا به کرونا در برزیل/ اوضاع چین بحرانی شد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، در حالیکه شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از 446 هزار نفر فراتر رفته است، آمارهای رسمی نشان میدهد تاکنون بیش از ۸ میلیون و 283 هزار نفر به این ویروس مبتلا شدهاند.
جایگاه آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ است و بیشترین میزان قربانیان و مبتلایان به این بیماری را دارد. برزیل و روسیه نیز بهلحاظ تعداد مبتلایان بهترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
ادامه روند افزایشی شیوع کرونا در آمریکای جنوبی و حوزه دریای کارائیب باعث شد تا سازمان ملل متحد با هشدار درباره این بحران اعلام کند ۴۰ میلیون نفر بهسمت نا امنی غذایی سوق یافتهاند. این نهاد بینالمللی همچنین خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از همهگیری گرسنگی در این منطقه شد.
برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد در گزارش خود آورده است: ۱۱ کشور حوزه فعالیت این سازمان در منطقه آمریکای لاتین با نا امنی شدید غذایی مواجه هستند.
بیشتر بخوانید:
مرزهای کانادا و آمریکا همچنان بسته میماند
افزایش آمار آمریکاییهای گرسنه
مردم آمریکا از سویی با بحران کرونا مواجهاند و از سوی دیگر با ادامه یافتن این بحران مشکل پیدا کردن غذا به دیگر مشکلاتشان افزوده شده است. بانک غذای واشنگتن از افزایش چهار برابری مراجعهکنندگان از زمان آغاز همهگیری ویروس کرونا در چهار ماه گذشته خبر داد. این نگرانی وجود دارد مردم آمریکا نهتنها در یکی دو ماه اخیر، بلکه برای مدتی طولانی به این کمکها نیازمند باشند.
طبق آخرین آمار، در ۲۴ ساعت گذشته ۸۴۰ نفر دیگر به جمع قربانیان کرونا در ایالات متحده افزوده شد تا مجموع قربانیان به 119 هزار و 133 نفر برسد. همچنین ۲۴ هزار و ۲۱۹ مورد جدید به مبتلایان ویروس کووید-۱۹ افزوده شد و مجموع این آمار به 2 میلیون و 208 هزار و 286 نفر افزایش یافت.
مقایسه آمار و ارقام نشان میدهد تعداد مبتلایان به کروناویروس و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا بار دیگر روند صعودی در پیش گرفته است.
اما در آمریکای جنوبی وضعیت برزیل دستکمی از آمریکا ندارد. این کشور اکنون رکورد جدیدی از موارد ابتلای به کرونا در یک روز را به نام خود ثبت کرده است؛ چه اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۳۴ هزار و 918 مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شد. هماکنون بیش از 928 هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور وجود دارد که بعد از ایالات متحده در جایگاه دوم است. تعداد قربانیان در این کشور به ۴۵ هزار و 456 نفر افزایش یافته است.
روند صعودی ابتلا به کرونا و افزایش تعداد جانباختگان بر اثر ابتلا به این ویروس باعث شده است تا هیچ نشانهای از کاهش آلودگی در این کشور مشاهده نشود و با ادامه این روند احتمالاً برزیل تا پایان هفته یک میلیون مورد ابتلای به کرونا را ثبت خواهد کرد. این کشور در حال حاضر کانون شیوع ویروس کرونا در جهان است.
در هندوراس نیز «خوان اورلاندو هرناندز»، رئیسجمهور این کشور از ابتلای خود و همسرش به ویروس کرونا خبر داد.
افراد مبتلا به کرونا در اروپا ردیابی میشوند
اتحادیه اروپا در تعامل با شرکتهای دانشبنیان به توافق بر سر استانداردهای فنی تولید اپلیکیشنهای هوشمند ردیاب ویروس کرونا دست یافت؛ گامی که میتواند زمینه را برای احیای گردشگری و سفر در این اتحادیه فراهم کند.
«تییری برتون»، کمیسر اتحادیه اروپا دراینباره گفت: با نزدیک شدن به فصل مسافرت، اطمینان از این موضوع حائز اهمیت است که اروپاییها بتوانند به هر کجا در اتحادیه اروپا که سفر میکنند، از اپهای کشور خود استفاده کنند.
منابع خبری روسیه گزارش کردند: برای محافظت از ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور این کشور از کرونا راهروی مخصوص ضد عفونی ساخته شده است و تمام افرادی که برای دیدار میآیند، باید از آن بگذرند.
تصاویر منتشر شده از این راهرو نشان میدهد افرادی با ماسک در حال عبور از اتاقکی هستند که از دیوارهها و سقف آن مایعاتی اسپری میشود که به نظر میآید مواد ضد عفونی کننده هستند.
طبق آمار رسمی، روسیه در حال حاضر ۵۴۰ هزار مورد ابتلا به کرونا دارد. ستاد عملیاتی پیشگیری و کنترل کرونا در روسیه گزارش کرد: تعداد موارد شناسایی شده جدید آلودگی ویروس کرونا در یک روز گذشته در این کشور 7 هزار و 843 نفر است.
از اول می (12 اردیبهشت) این نخستینبار است که تعداد موارد کشف عفونتهای جدید زیر 8 هزار نفر بوده است. در عین حال تعداد مرگومیر ناشی از ویروس کرونا در همین مدت در سراسر روسیه 194 نفر بود و درمجموع 7 هزار و 478 نفر تاکنون بر اثر این عفونت جان خود را از دست دادند.
تأکید ترکیه بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی
فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد که این کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی میتواند بر روند شیوع کرونا در این کشور غلبه کند.
با وجود این، شمار قربانیان کرونا در ترکیه با فوت 17 بیمار در شبانهروز گذشته به 4 هزار و 842 نفر و مبتلایان با شناسایی یکهزار و 476 مورد جدید به 181 هزار و 298 نفر افزایش یافته است.
بحران پشت دیوار چین
موج دوم شیوع کرونا در چین که اینبار پایتخت این کشور را هدف قرار داده است، سبب لغو بیش از یکهزار پرواز داخلی و خارجی در فرودگاههای پکن شد.
دو فرودگاه مهم پایتخت چین روز چهارشنبه از لغو بیش از یکهزار پرواز خبر دادند و علت آن را اوجگیری شیوع بیماری همهگیر کووید-19 در پکن اعلام کردهاند. همچنین شیوع موج تازه ویروس کرونا در پایتخت چین باعث تعطیلی بسیاری از مراکز و اجبار مردم به ماندن در خانه شده است.
امروز ۳۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در این شهر ثبت شد و مدرسهها که بهتازگی باز شده بودند، دوباره بسته شدند.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/