۰۷/ اسفند /۱۴۰۳
14:25 27 / 03 /1399
شیوع کرونا در جهان؛

سناتور جمهوری‌خواه آمریکا به کرونا مبتلا شد/ هشدار درباره وضعیت ابتلا به کووید-۱۹ در پکن

روند افزایشی شیوع کرونا در آمریکا به‌عنوان کشوری که بالاترین میزان مبتلایان و قربانیان در آن ثبت شده، دامن قانون‌گذاران این کشور را گرفت و باعث ابتلای یک سناتور و خانواده‌اش شد.
200615-rice-editorial.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آمارهای رسمی نشان می‌دهد شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از ۴۳۹ هزار نفر فراتر رفته و شمار مبتلایان به این ویروس در جهان نیز به بیش از ۸ میلیون و ۱۲۰ هزار نفر رسیده است.



جایگاه آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ است و بیشترین میزان قربانیان و مبتلایان به این بیماری را دارد. برزیل و روسیه نیز به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس پس از آمریکا، بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.



۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا

گوشتیران
قالیشویی ادیب

چالش دولت آمریکا با رسانه‌ها بر سر پوشش اخبار کرونا


نحوه پوشش شیوع کرونا در رسانه‌های آمریکا و فضاحتی که در این کشور نسبت به روند کنترل ویروس به بار آمده، به چالشی فرا روی دولت ترامپ تبدیل شده است. این موضوع باعث شد تا اختلافات میان کاخ سفید و شبکه صدای آمریکا بر سر پوشش اخبار شیوع ویروس کرونا افزایش یابد و باعث شود «آماندا بنت»، مدیر و «سندی سوگاوارا»، قائم مقام این رسانه استعفا کنند.


آماندا بنت


آماندا بنت، مدیر شبکه صدای آمریکا


از سوی دیگر در حالی که این روزها ابتلا به کرونا به دغدغه اصلی هشت نفر از اعضای کنگره آمریکا تبدیل شده ‌است، پایگاه خبری هیل گزارش کرد آزمایش کرونای «تام رایس»، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت کارولینای جنوبی و خانواده‌اش مثبت بوده است. وی با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در فیس‌بوک نوشت: من، پسر و همسرم علائم کووید-۱۹ داریم و حتی تب و سرفه پسرم بسیار شدید بوده است. ما در حال سپری کردن دوران درمان هستیم.


آمارها نشان می‌دهند تاکنون در آمریکا ۲ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۹۵۰ نفر به کرونا مبتلا و ۱۱۸ هزار و ۲۸۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند. ایالت نیویورک همچنان با ۴۰۵ هزار و ۱۳۹ مورد ابتلا و ۳۰ هزار و ۹۵۲ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا به شمار می‌رود.



۱۰ ایالت نخست آمریکا بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا


نگرانی انگلیسی‌ها از رعایت نشدن فاصله‌گذاری اجتماعی در لندن


دولت انگلیس از امروز بخش دیگری از محدودیت‌های وضع‌شده را برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا لغو کرد و فروشگاه‌های غیرضروری پس از سه ماه تعطیلی بازگشایی شد. همچنین مردم اجازه یافتند با حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای خرید به بازار بروند.



نگرانی‌ها از احتمال اوج گرفتن شیوع کرونا زمانی افزایش یافت که رسانه‌ها تصاویری از صف‌های طولانی در برابر برخی فروشگاه‌های لندن منتشر کردند که در آن‌ها نشانه‌ای از رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مشاهده نمی‌شود. ‌‌



تاکنون در انگلیس ۲۶۹ هزار و ۸۵۷ نفر به کرونا مبتلا و ۴۱ هزار و ۷۳۶ نفر براثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

در روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور دستور داد ویزای اتباع خارجی به‌دلیل شیوع کرونا به صورت خودکار برای سه ماه دیگر تمدید شود. ۵۳۷ هزار و ۲۱۰ نفر تاکنون در این کشور پهناور به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۷ هزار و ۹۱ نفر جان باخته‌اند.


صعودی شدن روند ابتلا به کرونا در ترکیه


فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه روند ابتلا به کرونا در این کشور را افزایشی عنوان کرد و گفت: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۸ نفر بر اثر ابتلا کرونا جان باختند و یک‌هزار و ۵۹۲ مبتلای جدید نیز شناسایی شدند. به این ترتیب آمار قربانیان کرونا به ۴ هزار و ۸۲۵ نفر و آمار مبتلایان نیز به ۱۷۹ هزار و ۸۳۱ نفر افزایش یافته است.


اوضاع بحرانی چین


سازمان بهداشت جهانی با انتشار گزارشی از دست‌کم ۱۰۰ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در پکن خبر داد و این در حالی است که در حدود ۵۰ روز گذشته تنها موارد ابتلا به این ویروس که در پکن ثبت شد، به مبتلایان خارجی مربوط بود که به این شهر سفر کرده بودند.


شیوع ویروس کرونا در چین


شیوع کرونا در چین


در این راستا دولت چین ممنوعیت خروج افراد با خطر بالای ابتلا یا انتقال ویروس کرونا را از پکن اجرایی کرده است، زیرا روز گذشته و پس از حدود هفت هفته مورد جدی  ابتلا به کرونا در پایتخت مشاهده شد. همچنین افراد مشکوک و در تماس با مبتلایان اجازه خروج از پایتخت چین را ندارند.


نگرانی مجدد مردم نیوزیلند


در حالی که نیوزیلند یک ماه بدون ابتلا به کرونا را سپری کرده بود، روز گذشته دو مورد جدید گزارش شد، افرادی  که به‌تازگی از انگلیس و استرالیا وارد این کشور شده بودند. آن‌ها طبق قانون باید ۱۴ روز قرنطینه می‌شدند، اما به‌دلیل شرکت در مراسم خاکسپاری مجوز دریافت کرده بود.
به‌دنبال این موضوع مقام‌های زلاندنو گرفتن آزمایش کرونا را از تمامی افرادی که ممکن است با این دو فرد در تماس باشند، آغاز کرده‌اند. این در حالی است که از هفته گذشته در این کشور همه محدودیت‌های شرکت در مکان‌های عمومی لغو شد.


انتهای پیام/۴۱۰۶/۴۰۳۳/پ


ارسال نظر