دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 خرداد 1399 - 08:00
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان:

ژل ضدعفونی آلوئه‌ورا در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان به تولید انبوه می‌رسد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: «واحد دامغان این دانشگاه برای نخستین‌بار ژل ضدعفونی آلوئه‌ورا را تولید کرده که به‌زودی با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تولید انبوه خواهد رسید.»
کد خبر : 495344
IMG-20200612-WA0018.jpg

عبدالله خالصی‌دوست در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا به تشریح اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان برای مقابله با ویروس کووید-19 پرداخت و اظهار کرد: «کرونا یک ویروس بسیار ناشناخته است و آینده آن نیز مشخص نیست. مسئولان بلندپایه وزارت بهداشت اعلام کرده‌اند که ممکن است تا دو سال آینده نیز درگیر این موضوع باشیم؛ بنابراین قطعاً نمی‌توان زندگی را به‌دلیل وجود یک ویروس مختل کرد.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان اضافه کرد: «در کنار زندگی عادی باید راهکارهای مقابله با ویروس کرونا را نیز پیدا کنیم و راه عبور از شرایط کرونایی نیز رعایت فاصله‌گذاری هوشمند و اجتماعی است.»


خالصی‌دوست درباره تولید محصولات بهداشتی برای مقابله با کرونا در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان عنوان کرد: «به عنوان مثال در واحد شاهرود الکل و مواد شوینده تولید و ماسک‌هایی نیز برای بیمارستان خاتم‌الأنبیا تهیه شد. واحد دامغان نیز برای نخستین‌بار ژل آلوئه‌ورا را تولید کرد که به‌زودی مجوز وزارت بهداشت را برای تولید انبوه خواهد گرفت.»


وی افزود: «در واحد سمنان نیز دستگاه تب‌سنج و ضربان‌سنج ساخته و توسط بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.»


تشریح تعامل دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با زیرمجموعه‌های دانشگاه علوم پزشکی


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان تبیین کرد: «گروهی از همکاران ما در تعمیر و نگهداری تجهیزات مهندسی پزشکی مشغول به فعالیت هستند و گروهی دیگر نیز روی دستگاه تولید اکسیژن کار می‌کنند.»


خالصی‌دوست در پاسخ به این پرسش که تعامل شما با زیرمجموعه‌های دانشگاه علوم پزشکی برای مبارزه با کرونا چگونه بوده است؟ چنین توضیح داد: «بیمارستان خاتم‌الأنبیای دانشگاه آزاد واحد شاهرود در خط مقدم مبارزه با کروناست و نخستین فردی که آلوده به این ویروس شد در این بیمارستان شناسایی و به انستیتو پاستور معرفی شد. این بیمارستان در این زمینه خدمات خوبی ارائه داده است.»


وی یادآور شد: «در واحدهای دامغان، گرمسار، سمنان و ... نیز همکاران ما ارتباط تنگاتنگی با مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی داشتند،  دانشجویان علوم پزشکی هم کمک زیادی برای مقابله با کووید ـ 19 به ما کردند. همکاران نیز در  ضدعفونی مکان‌ها و کمک‌های مادی همکاری‌هایی با حوزه علوم پزشکی داشتند.»


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب