قرنطینه خانگی کرونا فرصتی برای بازسازی روابط خانوادگی بود/ 3 کتاب آماده چاپ دارم
به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا همه دنیا را فراگرفته و همه شئون زندگی انسان را در دنیا و ایران تحت تأثیر قرار داده است. از اسفندماه سال گذشته بنابر تدابیر و ابلاغیههای ستاد ملی مبارزه با کرونا بسیاری از صنوف کسب و کار خود را تعطیل یا به صورت نیمه تعطیل درآوردند؛ و بسیاری از فعالیتها و برنامههای فرهنگی نیز به تعلیق درآمد و یک قرنطینه و گوشهنشینی را بر مردم تحمیل کرد.
نویسندگان و شاعران هم مانند بسیاری از مردم مدتی را در قرنطینه خانگی به سر بردند. با شروع مجدد بسیاری از فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هم با احتیاط و رعایت نکات بهداشتی در جامعه حاضر میشوند. علی محمد مودب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره چگونگی گذراندن این دوران گفت: دنیای کسانی که اهل نوشتن هستند در حالت عادی هم بهصورت قرنطینه میگذرد ما مدام خودمان را قرنطینه میکنیم و خلوت و پناهی برای تأمل میجوییم. این دوره هم برای من فرصتی بهوجود آورد تا بیشتر و جدیتر به خانواده داشته باشم و زمان بیشتری را در کنارشان باشم؛ چون این سالها درگیر کار اجرایی بودم.
مهم این است که شعر شنیده شود؛ نباید تأکید روی فرم خاص کتاب داشته باشیم.
وی افزود: دوران قرنطینه به مطالعه، خواندن و نوشتن و شرکت در یکسری فعالیتهایی که بهصورت مجازی امکان داشت، گذشت. اما مهمترین جنبه این مدت حضور در کنار خانواده بود.
این شاعر پیشکسوت اظهار کرد: در شهری مثل تهران باید چند برابر کار کرد تا زندگی بگذرد و این قضیه برای نویسنده و شاعر بدتر است اما این دوره قرنطینه اجباری ناشی از کرونا باعث شد بیشتر در کنار خانواده باشیم. این ارتباط با بچهها و فرزندان بهوجود آمده باعث جبران غفلتها و بازسازی روابط خانوادگی شد.
مودب درباره آثار آماده انتشار خود عنوان کرد: چند مجموعه منتشر نشده دارم اما بازار نشر اجازه انتشار آن را نمیدهد. یک مجموعه غزل که گلچینی از غزلهای سالهای گذشته بنده است که در هیچ جا منتشر نشده است؛ یک مجموعه شعر سپید دارم و یک مجموعه مثنوی دارم که برخی شعرهای آن مثل بابا رجب و شهید حججی منتشر شدهاند اما بهصورت کتاب درنیامده است. این مجموعههای شعری آماده انتشار است اما شرایط نشر و خرید و فروش کتاب نیز الان مناسب نیست.
دوره قرنطینه اجباری ناشی از کرونا باعث شد بیشتر در کنار خانواده باشیم. این ارتباط با بچهها و فرزندان بهوجود آمده موجب بازسازی روابط خانوادگی شد.
وی با اشاره به این نکته ظرفیتهای جدید فضای مجازی و ترکیب چند هنر باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: که در این اواخر بیشتر روی آوردم به دکلمه کارهایی از خودم که بعضاً برخی از آنها چندین هزار بار در شبکههای مجازی دیده میشود اما کتاب با بدبختیهای فراوان چاپ میشود و در این شرایط فروش هم نمیرود. نباید تأکید روی فرم خاص کتاب داشته باشیم؛ مهم این است که شعر شنیده شود.
مدیرعامل مؤسسه شهرستان ادب گفت: بهزودی آلبومی از شعرهایم از کتاب «عاشقانههای پسر نوح» با اجرای خودم و با موسیقی امیرحسین سمیعی از سوی موسسه شهرستان ادب منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/