دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برگزاری سومین جلسه ستاد برگزاری امتحانات واحد تهران غرب/ داداندیش: در شرایط کرونا با دانشجویان مدارا کنید

سومین جلسه ستاد برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
کد خبر : 494385
636684735975135795_lg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سومین جلسه ستاد برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور پروین داداندیش، رئیس واحد، گیوریان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، حیدری، معاون اداری و مالی، پیشگر، معاون دانشجویی و فرهنگی، یعقوبی، مدیرکل حراست، مدیر آموزش از ستاد و روسا، مدیران آموزش، مسئولان دایره امتحانات، مسئولان حفاظت فیزیکی از دانشکده‌ها برای نهایی کردن امتحانات واحد تهران غرب در اتاق جلسات ساختمان ستادی تشکیل شد.



در این جلسه پروین داداندیش، ضمن تشکر از زحمات همکاران در دانشکده‌ها اظهار کرد: سیاست کلی دانشگاه که در جلسه دیروز استان هم مطرح شد این است که اکنون در شرایط فوق‌العاده به سر می‌بریم. زمانی که در کشور سیل آمد دانشگاه برای آموزش آن مناطق چه راهکارهایی پیشنهاد داد؟ امروز در بحران کرونا، دانشگاه نمی‌تواند به بخشنامه‌ها و شرایط عادی بسنده کند.
وی افزود: امروز این بحران که معضلی مهم و حیاتی بوده، در کشور و جهان ایجاد شده است. در نتیجه اگر ظرفیت لازم را داشته باشیم که با این مسئله بحرانی درست و به‌موقع عمل کنیم، موفق خواهیم شد رضایت دانشجویان و خانواده‌های آنان را کسب کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌ غرب با بیان اینکه همکاران عزیز در واحد باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا امتحانات در سلامت کامل برگزار شود، گفت: هر تصمیمی که می‌گیریم تبعات آن دو هفته آینده مشخص می‌شود. یک تصمیم غلط ممکن است در عرض دو هفته آمار بیماران را بالا ببرد، بنابراین باید به این نکته توجه کرد که ظرفیتمان را بالا ببریم و از تمام توان و نوآوری‌ها استفاده کنیم و با مجموعه همراه شویم.



داداندیش عنوان کرد: دانشجویان باید بدانند که در واحد تهران غرب نگران آن‌ها هستیم و سلامتی دانشجو، استاد و کارمندان در اولویت اول است. مشکل برگزاری امتحانات فقط شامل واحد تهران غرب نیست، بلکه همه دانشگاه‌ها در کل کشور درگیر آن هستند. در شرایط عادی نیستیم، پس همه حوزه‌ها باید دست به دست هم بدهیم و در ستاد برای حمایت از دانشکده‌ها، از تمامی ظرفیت‌ها استفاده شود و از همه توان در اطلاع‌رسانی‌ها بهره بگیریم؛ همکاران حفاظت فیزیکی در خط مقدم امتحانات هستند و باید از ورود افراد مشکوک به کرونا جلوگیری کنند. لذا به حداقل رساندن تردد در هر نوبت امتحانی می‌تواند کمک کند تا امتحاناتی سالم برگزار کنیم.
وی افزود: خوشبختانه نارضایتی از خدمات واحد تهران غرب به حداقل رسیده و بهترین برنامه‌ها و چابک‌ترین حرکت‌ها برای رضایت دانشجویان در واحد اجرا شده و تصمیماتی که یک ماه قبل در واحد گرفتیم، هفته گذشته در جلسه استان مورد تاکید قرار گرفت؛ واحد تهران غرب پیشرو است، چراکه همکاران در این واحد همکاری و هم‌افزایی خوبی دارند. از همکاران می‌خواهم که صبر و تحمل خود را بالا ببرند و در شرایط کرونا با دانشجویان مدارا کنید و انجام درخواست‌های آنان را سرعت دهید. همانطور که در استان، ستاد بحران تشکیل شده است باید در واحد نیز ستاد بحران تشکیل دهیم. دانشجویانی که خود یا خانواده‌های آنان بیماری‌های زمینه‌ای دارند را شناسایی و معرفی و مدارکشان را بررسی کنید تا امتحان به‌صورت مجازی از آنان گرفته شود.
همچنین گیوریان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در این جلسه بیان کرد: در شرایط خاصی قرار داریم و براساس شرایط کشور، بخشنامه‌ها لحظه‌ای صادر می‌شود و قطعاً باید در این موقعیت با همکاری همه حوزه‌ها در راستای رفاه حال دانشجویان کار کنیم تا حقی از دانشجویی ضایع نشود. تجربیات همکاران در دانشکده‌ها می‌تواند در این‌ زمینه راهگشا باشد و تنها مسئله‌ای که الان به آن باید توجه شود فاصله اجتماعی و تعدد رفت و آمدی است که برای دانشجویان ایجاد می‌شود.
وی افزود: بر اساس آخرین بخشنامه صادر شده فاصله هر نوبت امتحان، یک ساعت در نظر گرفته شده که با توجه به اینکه امتحانات حداکثر ۹۰ دقیقه است، عملاً دو ساعت فاصله نوبت‌های امتحانی برای رفت و آمد داریم و این مسئله رفت و آمد فیزیکی را کاهش می‌دهد. همه باید این موضوع را در نظر بگیرند که برنامه امتحانات باید در چارچوب بخشنامه جدید تغییر کند.



در ادامه جلسه، حاضران در خصوص برنامه امتحانات با درنظر گرفتن حداکثر رفاه دانشجویان و بر اساس پروتکل‌های بهداشتی و آموزشی نظرات، مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح کردند که با بحث و تبادل نظر در این زمینه راهکارهای پیشنهادی و اجرایی ارائه و مقرر شد دانشکده‌ها براساس آن برنامه امتحانات خود را با حداکثر ۲۵۰ دانشجو در هر نوبت دانشکده در بازه زمانی چهار هفته تغییر دهند. همچنین مقرر شد امتحانات دروس معارف و عمومی در هفته چهارم تعریف و برنامه امتحانات چیده شود.
اطلاع‌رسانی نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی به دانشجویان و همکاران برای ایجاد اطمینان خاطر برای همه دست‌اندرکاران امتحانات و دانشجویان و اطلاع‌رسانی به دانشجویان در خصوص افزایش بازه زمانی امتحان به دلیل رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و کاهش تردد دانشجویان از تاریخ ۲۴ خردادماه تا ۲۰ تیرماه از مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب