دومین کنگره بینالمللی فناوری ارتباطات و دانش در واحد مشهد با معرفی مقالات برتر به کار خود پایان داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ابتدای این مراسم دکتر مهدی یعقوبی ریاست کنگره به قرائت پیام کنگره پرداخت.
همچنین دکتر ظریف، دبیر علمی این کنگره در مراسم اختتامیه این کنگره، گفت: این کنگره متشکل از ۵ کنفرانس، چهارمین کنفرانس بینالمللی فن آوری اطلاعات، حال و آینده، سومین کنفرانس بینالمللی سیستمهای پیچیده و هوشمند، دومین کنفرانس بینالمللی مهندسی الکترونیک، مخابرات، کنترل و قدرت، دومین کنفرانس بینالمللی مهندسی پزشکی و فن آوریهای سلامت و دومین کنفرانس بینالمللی مهندسی دانش، اطلاعات نرم افزار است که از مقاله برتر هر یک از این کنفرانسها قدردانی میشود.
وی افزود: بر اساس معیارهای کمی و کیفی و کاربردی بودن مقالات این ۵ مقاله انتخاب شده است که در ادامه ۵ مقاله برتر و یک مقاله که از نظر ساختاری برتر شناخته شده بود از سوی مسئولان دانشگاه قدردانی شد.
در این مراسم از ۲۸۷ مقاله پذیرفته شده در کنگره به ۶ مقاله بصورت قرعه کشی توسط اسپانسرهای این کنگره جوایزی اهدا شد. در این کنگره ۱۳ کارگاه برگزار شد و مقالات نیز بهصورت مجازی و حضوری طی دو روز ارائه شد.
این کنگره برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی توانست مجوز نمایه سازی موسسه بین المللی مهندسان برق و الکترونیک در امریکا IEEE دریافت کند. همچنین این کنگره در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC نیز نمایه سازی شد.
سهم تولید علم مستقیم باشگاه پژوهشگران جوان ۵ هزار و ۷۳۳ رکورد ثبت شده در سایت علمی اسکوپوس است
رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: سهم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از ۵۳ هزار و ۳۹ رکورد دانشگاه آزاد اسلامی در اسکوپوس ۵۷۳۳ رکورد است.
به گزارش آنا، دکتر کریم زارع امروز در اختتامیه کنگره بین المللی ارتباطات، فناوری و دانش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کشور حدود ۱۷ سال است که تاسیس شده و اکنون دارای ۶۱ هزار و ۸۰۰ عضو در ۳۵۰ شهر کشور است که ۱۱ هزار نفر آنان از دانشگاههای دولتی کشور هستند.
وی با بیان این نکته که باشگاه پژوهشگران جوان و نخبه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته خود را در کنار بنیاد ملی نخبگان به ثبت برساند، بیان کرد: برنامههای این باشگاه در راستای تحقق سند چشم انداز ۱۴۰۴، سند چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی و برنامههای هیات امنای دانشگاه است.
رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی کشور از احتمال دو برابر شدن بودجه این باشگاه در آینده خبر داد و اظهار کرد: سهم این باشگاه از ۵۳ هزار و ۳۹ رکورد دانشگاه آزاد اسلامی در اسکوپوس ۵۷۳۳ رکورد است، بنابراین ۱۰. ۷۶درصد کل رکوردهای علمی جهان در اسکوپوس را باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد کشور از آن خود کرده است.
وی از بازدید آیت الله هاشمی رفسنجانی و دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از این باشگاه خبر داد.
۵۰۰ طرح در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در دست تجاری شدن است
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کشور از تجاری شدن ۵۰۰ طرح در این باشگاه خبر داد.
زارع همچنین در جمع خبرنگاران در حاشیه اختتامیه کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش، ضمن گلایه از عدم ارتباط مناسب صنعت و دانشگاه، بیان کرد: یکی از ویژگیهای مثبت برگزاری چنین کنگرههایی ایجاد ارتباط مثبت و مناسب میان صنعت و دانشگاه است بنابراین صنعتگران در این کنگرههای علمی حضور یابند زیرا نه صنعت بودن دانشگاه به جایی میسد و نه دانشگاه بودن صنعت موفق میشود.
وی با توجه به ایجاد صندوق حمایت از نخبگان و استادان در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان افزود: اکنون اعتبار این صندوق حدود دو و نیم درصد از بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد است.
وی اظهار کرد: البته دانشجویان و استادان میتوانند علاوه بر بهره گیری از این بودجه از بودجههای واحدهای خود نیز استفاده کنند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کشور در رابطه با میزان حمایتهای این باشگاه از نخبگان خود گفت: سادهترین حمایت ما از نخبگان این است که به آنان امتیاز استخدامی میدهیم. همچنین این افراد میتوانند در همایشها و کارگاههای علمی به صورت رایگان حضور یابند و علاوه بر اینها بر حسب نوع مقالات به هر کدام از نخبگان جوان و استادان حدود ۵۰۰ هزار تومان تا سه میلیون تومان اختصاص خواهیم داد و یا اینکه پژوهشگرانی که درصدند مقالات خود را در آمریکا پتنت کنند حدود شش هزار یورو جهت شرکت در همایشهای علمی داده خواهد شد.
زارع با توجه به این مطلب که بودجهای که دولت در سالهای ۹۲ و ۹۳ به این باشگاه اختصاص داد حدود ۲۰۰ میلیون تومان بود، یادآور شد: تاکنون بودجهای از طرف دولت برای سال جاری به باشگاه اختصاص نیافته است.
فناوریهای همراه جایگاه ویژهای را در حوزه بهداشت و درمان به خود اختصاص دادهاند
در این مراسم دکتر محمدعلی خلیلزاده، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد مشهد در خصوص سیستمهای سلامت همراه به بیان مطالبی پرداخت و گفت: امروز موضوع فناوریهای همراه جایگاه ویژهای را در حوزه بهداشت و درمان به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه بسیاری سلامت را تنها در حوزه تشخیص و درمان خلاصه می کنند در صورتی که به واقع این گونه نیست، بیان کرد: طبق تحقیقاتی که در کشور امریکا شده ۸۴ درصد از هزینههای درمان در این کشور مربوط به بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی- عروقی و غیره بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد مصرف دخانیت، کمتحرکی، چاقی و مصدف دخانیات را از جمله زمینههای افزایش بیماریهای مزمن دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه میزان هزینههایی که عواملی چون چاقی به کشور متحمل میکند، بسیار بالاست به طوری که در آمریکا تخمین زده شده که هزینههای ناشی از چاقی در سال ۲۰۳۰ به حدود ۹۰۰ میلیون دلار خواهد رسبد در حالی که این میزان در سال ۲۰۰۸ حدود ۲۰۰ میلیون دلار بوده است.
خلیلزاده در بخش دیگری از سخنان خود به سیستمهای سلامت همراه اشاره و تصریح کرد: قابل حمل بودن، ایجاد حداقل محدودیت در زندگی عادی و نصب بر روی لباس از جمله ویژگیهای این سیستمها است.
وی تاکید کرد: این سیستمها اهدافی همچون بالا بردن سطح کیفی و کمی سلامت جامعه، دسترسی مستقیم افراد در تمام دنیا به امکانات تشخیصی، مشاورهای سلامت، پیشگیری و کاهش مراجعات به مراکز درمانی را دنبال میکند.
در بخش دیگری از این مراسم ابراهیم باقری، استاد دانشگاه ربرسون کانادا در رابطه با میزان کاربران شبکههای اجتماعی و آسیبهایی که تکنولوژی بر سلامت افراد وارد میکند، سخن گفت.
برگزاری کنگرهها و همایشها عاملی در جهت پیوند رشتهها و تخصصهای مختلف است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هم گفت: برگزاری کنفرانسها و همایشهای ملی و بین المللی عاملی در جهت پیوند رشتهها و تخصصهای مختلف است.
به گزارش آنا، دکتر عباس شیخالاسلامی در مراسم اختتامیه دومین کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش ICTCK۲۰۱۵ در واحد مشهد با خیر مقدم، مهمترین ویژگیهای کنفرانسهای موفق را برگزاری با هزینه پایین، بین رشتهای بودن، و بین المللی بودن آن دانست.
وی افزود: در گذشته دانشمندان ما حکیم بودند و حکیم کسی بود که تمام اطلاعات علوم را همراه با یکدیگر داشت، بنابراین یک نفر هم ریاضیدان بود، هم فیزیکدان و هم پزشک و فقیه.
شیخ الاسلامی با بیان اینکه امروزه پیشرفت علوم و به وجود آمدن رشتهها و تخصصهای جدید، معضلی را برای ما ایجاد کرده است، زیرا باعث شده تخصصها از یکدیگر جدا شوند، خاطرنشان کرد: برگزاری این کنفرانسها و همایشها عاملی در جهت پیوند رشتهها و تخصصهای مختلف است همچنین این کنگرههای میان رشتهای منجر به تولد حکیمهای جدید در کشور خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود تا شهروندان با علوم مختلف آشنا باشند؛ به طور مثال فردی که فنی- مهندسی خوانده است باید آشنایی مختصری با علوم انسانی نیز داشته باشد.
ارسال ۶۸۴ مقاله به کنگره / پذیرش و ارائه ۲۷۸ مقاله
دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش گفت: ۶۸۴ مقاله به دومین کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش ارسال شده است.
به گزارش آنا، مجید وفایی جهان دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش ICTCK۲۰۱۵ امروز در اختتامیه این کنگره که حضور محققان و پژوهشگران در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی مشهد همراه بود؛ هدف از برگزاری این کنفرانسها را به اشتراک گذاشتن تحقیقات جدید و به نقد کشاندن آنان دانست و بیان کرد: ارائه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی، ارتقای رشد علمی و ارتباط با دانشگاههای خارج از کشور از جمله دستاوردهای برگزاری چنین کنگرههایی است.
وی گفت: دبیرخانه این کنگره از دی ماه سال گذشته آغاز به کار کرد و ارسال مقالات از فروردین ماه سال جاری تا سی مهر ماه سال ۹۴ ادامه داشت.
دبیر اجرایی کنگره بین المللی فناوری، ارتباطات و دانش تصریح کرد: طی این مدت ۶۸۴ مقاله به دبیرخانه ارسال شد که ۴۳۴ مقاله به مرحله داوری رسید و از این تعداد ۲۷۸ مقاله پذیرش شد.
وفایی جهان با بیان اینکه ۱۰۷ نفر از شرکت کنندگان در ۱۱ کارگاه آموزشی حضور یافتند، اظهار کرد: ۱۱۳ داور در این دوره به داوری مقالات پرداختند و که جمعا بیش از هزار داوری بر روی این مقالات صورت پذیرفت.
وی با بیان این نکته که تعداد سخنرانان کلیدی ۷ نفر از ایران و یک نفر از کانادا است، تصریح کرد: در این کنگره ۹۰۴ نویسنده مقاله داشتیم که ۷۳. ۵ درصد آن از دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان بزرگ و مازندران و ۲۸ مقاله از دانشگاههای دولتی و هفت مقاله از دانشگاههای خارج از کشور بوده است.
دومین کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش ICTCK۲۰۱۵ با هدف ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه فناوری اطلاعات طی روزهای ۲۰ و ۲۱ آبان جاری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
انتهای پیام/