دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1399 - 11:46
جوادی‌حصار در گفتگو با آنا:

«فراکسیون امید» خروجی منسجمی نداشت/ وجود اختلاف‌نظر ساختاری و راهبردی در شورای عالی اصلاح‌طلبان

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: فراکسیون امید در مجلس دهم به 92 نفر تقلیل پیدا کرد و این فراکسیون خروجی منسجم و قابل ارائه از خود نشان نداد.
کد خبر : 488459
156568200.jpg

محمدصادق جوادی حصار در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره افزایش اختلافات در شورای عالی اصلاح‌طلبان پس از انتخابات مجلس یازدهم اظهار کرد: این اختلاف نظرها  در سه حوزه مدیریتی، ساختاری و راهبردی است.


وی افزود: در حیطه ساختاری، نظر برخی از احزاب این بوده و هست که محوریت اصلی تصمیم‌سازی‌ها و مدیریت امور باید برعهده احزاب باشد و اشخاص حقیقی باید به ظرفیت جمع اضافه شوند، نه اینکه چنین مجموعه‌ای را مدیریت کنند. بعضی از دوستان معتقدند وقتی شخصیت‌های حقیقی به جمع اضافه می‌شوند، از چنان ظرفیت بالایی برخوردار هستند که توان مدیریت کل مجموعه را دارند؛ این سخن البته حامیانی دارد اگرچه نقد و ایرادهایی هم نسبت به آن مطرح  شده است.


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در رابطه با اختلافات راهبردی در درون ساختار شورای عالی اصلاح‌طلبان گفت: بخشی از اعضا معتقدند که در انتخابات مجلس دهم نباید لیستی تحت عنوان لیست امید  با آن مختصات ‌و شرایط تنظیم می‌شد و 150 نفر را با حمایت اصلاح‌طلبان به مجلس می‌فرستادیم که به محض ورود عده‌ای انشعاب کرده و راه خودشان را بروند.


جوادی حصار با انتقاد از عملکرد فراکسیون امید مجلس خاطرنشان کرد: فراکسیون امید به 92 نفر تقلیل پیدا کرد و این فراکسیون خروجی منسجم و قابل ارائه از خود نشان نداد.


وی ادامه داد: همچنین ایرادات بسیاری به نحوه مدیریت آقای عارف در فراکسیون امید مطرح است و اینکه شیوه مدیریت جمعی وی، شیوه کنشگری سیاسی نبوده، بلکه شیوه پژوهشی و دانشگاهی بوده است؛ یعنی الان پژوهش کنیم تا سه سال دیگر نتیجه آن حاصل می‌شود.


رئیس شورای اصلاح‌طلبان خراسان رضوی در انتخابات مجلس یازدهم افزود: عارف پیش از این هم به عنوان کنشگر سیاسی جلوه‌گری نداشته و نتوانسته است  نظر مخالفان و موافقان خود را  در این حوزه جلب کند و از دامنه انتقادات بکاهد.


جوادی حصار با اشاره به انتقادات موجود نسبت به رئیس دولت اصلاحات گفت: برخی می‌گویند که رئیس دولت اصلاحات چهره فرهنگی و اخلاقی است و برای چالش‌های سخت عرصه سیاست آمادگی لازم را ندارد و با چهره اخلاقی نمی‌توان جلوی افزون ‌طلبی‌های برخی را گرفت، البته نباید از یاد برد که از نگاه برخی  کارشناسان توسعه، دولت اصلاحات کارآمدترین دولت پس از انقلاب اسلامی محسوب می شود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب