بمب های شیمیایی آلمان، کیت های کرونای ایران
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کورش شجاعی طی یادداشتی در روزنامه خراسان نوشت: آلمان یکی از چند ده کشور حامی صدام در جنگ تحمیلی علیه کشورمان بود. آن روزها که اکثر دولت های اروپایی در کنار آمریکا و کشورهای منطقه آشکارا از رژیم بعث عراق در مقابل ایران حمایت های سیاسی، مالی و تجهیزاتی میکردند آلمان و یکی دو کشور دیگر اروپایی اما علاوه بر کمک های تسلیحاتی، اقتصادی و سیاسی، مقادیر فراوانی مواد شیمیایی و گازهای سمی برای ساخت بمب های شیمیایی در اختیار صدام گذاشتند. اقدامی جنایت بار که موجب شهادت و شیمیایی شدن تعداد زیادی از فرزندان عزیز ایران شد و هنوز که هنوز است بعد از حدود 32 سال که از پایان جنگ می گذرد برخی از یادگاران پرافتخار روزهای جهاد و حماسه با عوارض سخت و جانکاه آن مواد سمی، همچنان دست و پنجه نرم می کنند و خس خس نفس های پرغیرت شان از نای جان کم رمق و سینه های پردردشان شنیده می شود و تنها خدا و خانواده های این نمادهای غیرت ملی میدانند که این جانبازان گران مقدار که بسیاری شان حالا در بین ما نیستند چه درد و رنجهایی که تحمل نکردند و نمی کنند. به همین اندک اشاره به اقدامات ضد بشری و جنایتکارانه صدام و کشورهای حامی او از جمله آلمان برای یادآوری گوشه ای از آن جنایت ها علیه کشورمان بسنده می کنم اما این روزها دانشمندان جوان ایران زمین این نهال های ریشه دار در انسانیت و اخلاق و معنویت، پاسخ جنایت های آن روزهای دشمنان ملت را در اوج عزت و سربلندی و از سر کرامت و انسانیت و نوع دوستی با ارسال کیتهای تشخیص کرونا به آلمان و 40 کشور دیگر سفارش دهنده و 60 کشور درخواست کننده در سراسر جهان می دهند.
روز گذشته خبر ارسال 40 هزار کیت تشخیص کرونا به آلمان که نیاز تشخیص 4 میلیون نفر در این کشور را تامین می کند منتشر شد، خبر و اقدامی انسان دوستانه که پیام هایی روشن و آشکار دارد که به اجمال و اختصار اشاره می شود.
1-با توجه به این که ساخت کیت تشخیص کرونا تنها در انحصار چند شرکت و چند کشور معدود جهان است، تولید این کیت از توان علمی و مهم تر از آن همت و اراده دانشمندان و متخصصان کشورمان حکایت می کند و نشان می دهد که در صورت اعتماد به جوانان و تاکید بر توان داخلی و میدان دادن به نیروهای مستعد در همین شرایط سخت تحریمی نه تنها در عرصه تولید علم و دستیابی به فناوری های پیشرفته و مورد نیاز می توانیم نیازهای داخلی کشور را تامین کنیم بلکه با حمایت های به موقع و هدفمند، این ظرفیت حتمی وجود دارد که در عرصه «جهش تولید» و صادرات گام های بلندی برداریم.
2-دستیابی متخصصان و دانشمندان و مبتکران و مخترعان کشورمان به انواع فناوری های پیشرفته طراحی و ساخت دستگاه های سیستم های پیشرفته در زمینه های گوناگون از جمله پزشکی، سلول های بنیادی، هوافضا، بیوتکنولوژی، نانوفناوری و... و این روزها تولید انواع کیت های تشخیص کرونا علاوه بر آشکار کردن هرچه بیشتر توان علمی کشور از قدرت و توان «پیشرو» بودن استعدادهای علمی ایران حکایت می کند.
3-انواع دستاوردها و پیشرفت های علمی، صنعتی و... کشورمان همچنین نشان می دهد گرچه تحریم های همه جانبه و ناجوانمردانه، فشارهای زیادی بر گرده ملت بار کرده اما این تهدید و تحریم های سنگین، فرصت های زیادی را که از همه مهم تر «خودباوری» است، برای حکومت فراهم کرده که با برنامه ریزی، پیگیری و اعتماد به توان نیروهای داخلی و ایجاد زمینه هرچه بیشتر شکوفایی استعدادها می توان از این فرصت ها به نفع رشد و توسعه و پیشرفت کشور استفاده کرد.
4-پیشرفت های متعدد در زمینه های گوناگون نشان می دهد گویا در زمینه برخی صنایع از جمله خودروسازی دست ها و اراده های پنهان و آشکاری وجود دارد که نمی خواهند این صنعت توان پیشرفت و پاسخ گویی مناسب به نیاز جامعه را داشته باشد.
5-تولید کیت های تشخیص کرونا توسط متخصصان کشورمان در شرایطی که این بیماری تا این لحظات بیش از سه میلیون و 700 هزار نفر را در جهان مبتلا کرده و تقریبا همه کشورها را به دردسرهای گوناگون بهداشتی، مرگ و میر افراد، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... انداخته آن هم در حالی که همچنان خودمان درگیر تحریم های شدید و همه جانبه هستیم و دادن پاسخ مثبت به کشورهای متقاضی کیت های ایرانی تشخیص کرونا خصوصا به کشوری مانند آلمان با آن سابقه جنایت های شیمیایی علیه کشورمان نشان از نوع «نگاه انسانی» و «جهان بینی» خداباورانه و بشردوستانه ایران اسلامی دارد، نگاه و اندیشه ای متعالی و البته عملیاتی و حقیقی به انسان و جهان و فلسفه هستی. اندیشه و نگاهی که باید در جهان بسط و گسترش یابد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/