علت نامگذاری ماه مبارک رمضان چه بوده است؟
به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در ماه مبارک رمضان، درهاى آسمان و بهشت به روى مؤمنان گشوده میشود. در این ماه پربرکت درهاى رحمت و مغفرت را به روى توبه كنندگان و استغفاركنندگان میگشایند. پس اگر مؤمنان به استقبال آن بشتابند و خود را آماده رحمت و مغفرت الهى بكنند، بى گمان خداوند مغفرتش را از آنان دريغ نكند و دعاهايشان را مستجاب میفرمايد. پيامبر اسلام (ص) مىفرمايند: «اى مردم، ماه خدا با بركت و رحمت و آمرزش به شما روى آورده است؛ ماهى كه نزد خدا بهترين ماهها، روزهايش بهترين روزها، شبهايش بهترين شبها و اوقاتش بهترين اوقات است». خبرگزاری آنا به مناسبت حلول این ماه پرفضیلت در پرونده «آداب مهمانی» اقدام به انتشار توصیههای بزرگان، کارشناسان دینی و مادحین اهل بیت(ع) برای استفاده هرچه بهتر از این ماه کرده است.
ماه مبارک رمضان ارزشمندترین مقطع زمانی در طول سال است که خداوند روزه گرفتن را بر مسلمین واجب نموده است و بر اساس احادیث نبوی هر عبادت در این ماه ثواب هفتصد برابر نسبت به سایر ماهها دارد. اوج این عظمت را میتوان در شب قدر مشاهده نمود که قرآن آن را برتر و بهتر از هزار ماه دانسته است، از این رو شناخت اهمیت و ارزش این ماه و رعایت آداب ذکر شده از طرف ائمه معصومین و بزرگان و علمای دین برای آمادگی روحی و بهرهبرداری معنوی بیشتر و بهتر از ماه مهمانی خدا بسیار ضروری است.
حجتالاسلام و المسلمین سید حسین مومنی در بخشی از یکی از سخنرانیهای خود با موضوع اسرار ماه مبارک رمضان درباره دلیل نامگذاری این ماه به نام رمضان مطالبی را اشاره داشته است؛ محور این مطالب را در ادامه میخوانید:
اگرچه باید برای درک فیوضات رمضان از ماه رجب و شعبان برنامهریزی و تلاش کنیم اما با هر حالتی وارد ماه رمضان شویم مورد استقبال خداوند قرار میگیریم.
امکان جبران و طی کردن ره صد ساله در یک شب در هر روز از ماه مبارک وجود دارد، اما شرط دارد.
ماه رمضان تأمین کننده سلامت روح و جسم.
نکاتی درباره سیره امام خمینی (ره) در ماه مبارک رمضان.
روزهدار واقعی به دنبال بهانه برای فرار از روزه داری نیست.
ماه رمضان ماه مسابقه برای رسیدن به رضوان الهی است.
حجتالاسلام و المسلمین سید حسین مومنی درباره چرا این ماه را رمضان نامیدند؟
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/