دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آداب مهمانی | 16

چگونه حال ماه مبارک رمضان را برای بعد از این ماه حفظ کنیم؟ +صوت

حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالله فاطمی‌نیا در سخنرانی کوتاهی راه‌های تداوم حال ماه مبارک رمضان را در غیر این ماه بیان می‌کند.
کد خبر : 487902

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در ماه مبارک رمضان، درهاى آسمان و بهشت به روى مؤمنان گشوده می‌شود. در این ماه پربرکت درهاى رحمت و مغفرت را به روى توبه كنندگان و استغفاركنندگان می‌گشایند. پس اگر مؤمنان به استقبال آن بشتابند و خود را آماده رحمت و مغفرت الهى بكنند، بى گمان خداوند مغفرتش را از آنان دريغ نكند و دعاهايشان را مستجاب می‌فرمايد. پيامبر اسلام (ص) مى‌فرمايند: «اى مردم، ماه خدا با بركت و رحمت و آمرزش به شما روى آورده است؛ ماهى كه نزد خدا بهترين ماه‌ها، روزهايش بهترين روزها، شب‌هايش بهترين شب‌ها و اوقاتش بهترين اوقات است». خبرگزاری آنا به مناسبت حلول این ماه پرفضیلت در پرونده «آداب مهمانی» اقدام به انتشار توصیه‌های بزرگان، کارشناسان دینی و مادحین اهل بیت(ع) برای استفاده هرچه بهتر از این ماه کرده است.




ماه مبارک رمضان ارزشمندترین مقطع زمانی در طول سال است که خداوند روزه گرفتن را بر مسلمین واجب نموده است و بر اساس احادیث نبوی هر عبادت در این ماه ثواب هفتصد برابر نسبت به سایر ماه‌ها دارد. اوج این عظمت را می‌توان در شب قدر مشاهده نمود که قرآن آن را برتر و بهتر از هزار ماه دانسته است، از این رو شناخت اهمیت و ارزش این ماه و رعایت آداب ذکر شده از طرف ائمه معصومین و بزرگان و علمای دین برای آمادگی روحی و بهره‌برداری معنوی بیشتر و بهتر از ماه مهمانی خدا بسیار ضروری است.


حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالله فاطمی‌نیا در بخشی از یکی از سخنرانی‌های خود با موضوع اسرار ماه مبارک رمضان مطالبی را اشاره داشته است؛ محور این مطالب را در ادامه می‌خوانید:


سحرها، لحظات افطار و روز و شب ماه مبارک رمضان سرشار از برکات است.


روزه گرفتن برای تغییر حال معنوی انسان فقط در ماه رمضان نیست. در فرمایش علما هست که اگر یک ماه رمضان روزه‌ای بگیریم که خداوند خواسته است؛ مسیر ما برای همیشه مستقیم خواهد شد.


اگر انسان بتواند نورانیت تمام یا جزئی از یک ماه رمضان خود را به ماه رمضان بعدی وصل کند، این فرد یقیناً عاقبت بخیر خواهد شد.
در حدیث قدسی هست که خداوند می فرماید: اگر بنده من دو رکعت نماز قبول شده در تمام عمرش داشته باشد، من او را عذاب نمی کنم. نباید این حدیث را به گونه عوامانه تفسیر کنیم. مقصود در این حدیث این است که دو رکعت نماز قبول شده باعث هدایت مسیر انسان می شود.


راه‌های تداوم حال ماه مبارک رمضان در غیر این ماه.





سخنرانی کوتاه حجت‌الاسلام و المسلمین فاطمی‌نیا با موضوع اسرار ماه مبارک رمضان


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب