دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آمار باور نکردنی 20 کشور نخست جهان در درمان کرونا؛

ایران با 78 درصد همچنان موفق‌ترین کشور جهان در درمان کرونا پس از چین/ فاجعه انسانی در انگلیس و هلند

وب‌سایت worldometers که این روزها منبع ارائه آخرین آمار کرونا در جهان است، در جدول جامع خود از آمارهای کرونا از محاسبه درصد بهبودیافتگان هر کشور به نسبت مبتلایان غفلت کرده است. آماری که با محاسبه آن میزان موفقیت کشورها در درمان کرونا نمودار می‌شود.
کد خبر : 486579
11464767_602.jpg

به گزارش خبرنگار پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با محاسبه درصد بهبودیافتگان بیست کشور نخست مبتلا به کرونا در جهان، اطلاعات جالب توجهی به‌دست می‌آید.


کافی است ستون تعداد بهبودیافتگان هر کشور را به تعداد مبتلایان همان کشور درصد بگیرید تا حقایق جالبی از ناکامی‌های کشورهای صنعتی و پیشرفته مدعی موفقیت‌های بزرگ علمی آشکار شود. کشورهایی که در داروسازی و پزشکی ادعای زیادی دارند؛ اما گویا اهمیت چندانی برای مردم خود قائل نیستند.



جدول آمار جهانی کرونا از وب‌سایت worldometers



آمار درصد موفقیت کشورها در درمان کرونا (در میان بیست کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا)


ایران با ارتقای دو درصدی همچنان دوم است


ایران که در روزهای آغازین هفته با 76 درصد دومین کشور جهان در درمان کرونا بود اکنون به درصد 78 دست ‌یافته و البته همچنان در جایگاه دومین کشور موفق جهان در درمان کرونا قرار دارد.


آلمان چهارم شد
آلمان که گمان می‌شد موفق‌ترین کشور اروپا در درمان کرونا است با موفقیت 75 درصدی در درمان بیماران کرونایی جایگاه خود را به سوئیس 76 درصدی داد و در جایگاه چهارم در میان بیست کشور نخست جهان قرار گرفت.


فاجعه انسانی در انگلستان و هلند


انگلستان و هلند به کلی از اعلام آمار بهبودیافتگان سر باز می‌زنند! که نشان‌دهنده وخامت شدید اوضاع بیماران کرونایی در این کشورهاست به گونه‌ای که از بیم آشکار شدن فاجعه انسانی از اعلام آمار بهبودیافتگان خودداری می‌کنند.


رقابت پایین جدولی بین آمریکا و عربستان


ایالات متحده آمریکا که امروز سمبل عدم موفقیت کشورها در کنترل شیوع بیماری کروناست و به تنهایی بیش از یک میلیون بیمار کرونایی یعنی یک‌سوم مبتلایان جهان را در خود جای داده است، در آمار موفقیت در درمان نیز با عدد 13 درصد پس از عربستان سعودی جایگاه 15 جدول را دارد. عربستان سعودی نیز که تا مدت‌ها از اعلام آمار بیماران کرونایی خودداری می‌کرد، امروز با اعلام آمارها در موفقیت در درمان با عدد 13 درصد در رتبه چهاردهمین کشور جهان در درمان بیماری کرونا از میان بیست کشور قرار گرفته است و با شریک سیاسی خود آمریکا رقابت شدیدی در عدم موفقیت سیستم درمانی دارند!


روسیه با 10 درصد، اکوادور با 6 درصد و پرتغال با 5 درصد در انتهای جدول موفقیت در درمان در میان بیست کشور نخست جهان قرار دارند. البته ناگفته نماند که به احتمال بسیار زیاد انگلستان و هلند با آماری بسیار دردناک‌تر از این سه کشو در قعر جدول قرار دارند لکن از اعلام آمار خودداری می‌‌کنند.


گفتنی است با توجه به وضع موجود امید بسیار زیادی برای دست‌یابی به درمان قطعی کرونا توسط دانشمندان و کادر درمانی یک از چهار کشور چین، ایران، سوئیس و آلمان وجود دارد. تا کنون دو نمونه واکسن و یک نمونه دارو برای کرونا در کشور ایران تولید شده که همچنان در مراحل آزمایش قرار دارند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب