دلیل افزایش حضور مستشاری ایران در سوریه
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگان اطلاعرسانی آستان، مدتها بحث حضور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه، در این کشور مطرح و عکسهایی از حضور وی در سوریه و عراق منتشر شد. در این مدت، خبر شهادت ایرانیانی که تحت عنوان مدافعان حرم در سوریه حضور داشتند منتشر شد و حتی برخی از آنها، از فرماندهان و پیشکسوتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند. از چند هفته قبل که خبر شهادت سردار حسین همدانی در سوریه منتشر شد تا امروز، تعداد به مراتب بیشتری از این شهدا را در خبرها دیدهایم. دلیل این افزایش را حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر امور خارجه و همچنین سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کردند. به گفته آنها، به درخواست دولت سوریه، حضور مستشاری ایران در ای کشور بیشتر شده است. حالا شبکه مجازی آستان نظر چند کارشناس و مسئول را در اینباره جویا شده است.
راهبرد امنیتی ما ایجاب میکند که از سوریه حمایت کنیم
مسئله امنیت در جهان یک مسئله بینالمللی است. با توجه به اینکه سوریه در خط مقدم مقابله با صهیونیسم است، راهبرد امنیتی ما ایجاب میکند که از کشورهایی که در خط مقدم مقابله با اسرائیل هستند حمایت کنیم. مقام معظم رهبری بارها اعلام کردهاند ما به این کشورها کمک میکنیم. یکی از راهبردهای ما درباره سوریه به عنوان خط مقدم مبارزه، کمکهای مستشاری اعم از آموزشی و لوجستیکی است. حضور مستشاری ما در سوریه با توجه به تجربه هشت سال جنگ تحمیلی، یک راهبرد امنیتی و دفاعی است.
کرمیراد: افزایش حضور مستشاری در سوریه، به نفع منطقه است
محمد کرمیراد، نماینده پیشین مجلس و از رزمندگان دفاع مقدس، گفت: آنچه از قرائن و شواهد پیداست و جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرده است، حضور مستشاری ما در سوریه تقویت میشود زیرا این هم به نفع سوریه و هم به نفع منطقه است. در واقع در پی درخواستهای سوریه و با توجه به شرایط منطقه، نیروهایی از سپاه پاسداران، در سوریه حضور مستشاری دارند تا کار مشاوره و بررسیهای میدانی و تبادل نظر را انجام دهند.
وی افزود: امیدواریم این کار برای آینده سوریه و منطقه خوب باشد. قطعا با توجه به تحرکات بیگانگان و جنایات تروریستها که دستنشانده عوامل خارجی هستند، نیاز است که این حضور در سوریه پررنگتر شود.
سبحانینیا: حضور ایران در سوریه بنا به خواست آن کشور ادامه دارد
حسین سبحانینیا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این باره اظهار کرد: همکاری ما و سوریه در حوزههای سیاسی همیشه خوب و استراتژیک بوده است و امروز نیز در همان راستا همان همکاریها را داریم و حضور مستشاری ایران در سوریه بنا به خواست آن کشور و روابط خوبی که در دوران پس از انقلاب بین ایران و سوریه بوده است، ادامه دارد. با نگاه به حل مسائل منطقه و استقرار آرامش و امنیت در آن، این کارها صورت میگیرد و این روند تا شرایط بتواند به صورت عادی برگردد، ادامه دارد.
دواتگری: اجازه ندادیم داعش وارد مرزهایمان شود
عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: ما با اقدامات مستشاری و سایر اقدامات، اجازه ندادیم داعش که فرزند نامشروع رژیم صهیونیستی و آمریکاست وارد مرزهایمان شود و حتی از کشور عراق و سوریه در این زمینه حمایت کردیم. اگر کمکهای مستشاری ایران نبود چه بسا دولت بشار اسد سقوط کرده بود، دولت قانونی عراق نیز سقوط میکرد، مقاومت لبنان با چالش مواجه میشد، انتفاضه سوم نیز در فلسطین هیچگاه شکل نمیگرفت و رژیم صهیونیستی میتوانست به راحتی همان اهداف سوء خود را دنبال کند. ما به حضور مستشاریمان در سوریه تا مشخص شدن شرایط در این کشور ادامه میدهیم.
کوشکی: باید ناامنی را قبل از رسیدن به مرزها دفع کنیم
محمدصادق کوشکی، استاد دانشگاه نیز تصریح کرد: برای اینکه ناامنی به مرزهای کشور ما نرسد، باید این ناامنی را قبل از رسیدن به مرزها دفع و با آن مقابله کنیم؛ در غیراینصورت ناچاریم در مرزهایمان با تروریستهای تکفیری بجنگیم و عقل حکم میکند که علاج واقعه را قبل از وقوع داشته باشیم. ادامه حضور مستشاری ما در سوریه نیز بستنگی به نیاز ارتش سوریه و امکانات ما و شرایط نبرد دارد و در آینده ممکن است کاهش یا افزایش یابد.
انتهای پیام/