دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر آموزش و پرورش:

حرکت جهادی صدا و سیما در مدرسه تلویزیونی ایران بی‌سابقه بود

وزیر آموزش و پرورش حرکت جهادی صدا و سیما در ایجاد مدرسه تلویزیونی ایران را در تاریخ رسانه ملی بی‌سابقه دانست.
کد خبر : 486332
3.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی شبکه آموزش، نشست مشترک وزیر آموزش و پرورش و معاونان ابندایی و متوسطه این وزارتخانه با مدیرشبکه آموزش، قائم مقام ، مدیرگروه آموزش‌های رسمی و تهیه کنندگان برنامه‌های مدرسه تلویزیونی ایران و پرسشگر در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.


محسن حاجی میرزایی وزیرآموزش و پرورش در این دیدار با تقدیر از رسانه ملی و رییس سازمان صدا و سیما بواسطه هماهنگی حداکثری با آموزش و پرورش در برگزاری کلاس‌های آموزشی تلویزیونی، از شبکه آموزش سیما به عنوان شبکه ای پیشرو در آموزش های رسانه ای یاد کرد و از فعالیت‌های این شبکه و معاونت سیما در برگزاری به لحظه ، دقیق و دلسوزانه کلاس‌های تلویزیونی تشکر کرد.


وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر هماهنگی و همراهی رییس رسانه ملی در نشست های متعدد هیئت دولت در زمینه تعطیل نشدن آموزش رسمی در بحران کرونا افزود: آموزش و پرورش از باب قدردانی، این همراهی همه جانبه را نه تنها هیئت دولت بلکه به طرق مختلف و در همه مجامع مختلف کارشناسی کشور، ذکر کرده است.


حاجی میرزایی با اشاره به برگزاری موفق و کارآمد مدرسه تلویزیونی ایران، گفت : این حرکت به واقع جهادی، محصول همکاری دلسوزانه و متعهدانه و کارشناسی معاونت سیما و بطور خاص شبکه آموزش با این وزارتخانه است.



وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از معلمان و دبیران جهادگر، تصریح کرد: این نوع و حجم برنامه های آموزش رسانه ای در تاریخ آموزش و پرورش و رسانه ملی بی سابقه بوده است و ابتکار موفق رسانه ای کشور محسوب می شود که برای نخستین بار با تلاش معلمان دلسوز و توانمند و همکاران رسانه ملی، عدالت آموزشی و فرصت های برابر آموزشی برای همه فرزندان این کشور را به ارمغان آورد و نه تنها سطح آموزش رسمی را در حد خوبی حفظ کرد بلکه از آن بالاتر روح امید و نشاط را در میان خانواده های ایرانی افزایش داد که حاکمیت آموزشی کشور در همیشه اوقات در کنار دانش اموزان و خانواده ای ایشان است.


وی تاکید کرد :وزارت اموزش و پرورش از پیشنهاد شبکه آموزش سیما برای برگزاری المپیاد مهارت‌های دانش‌آموزی برای تابستان امسال بشدت استقبال می کند و معاونت‌های متوسطه و ابتدایی این وزارتخانه را مأمور برگزاری نشست‌های تخصصی برای انجام این مهم با همکاری شبکه آموزش کرد.


مدیر شبکه آموزش سیما: گام دوم بزرگ مدرسه تلویزیونی باید برگزاری المپیاد ملی مهارت دانش‌آموزی باشد.


دکتر مسعود احمدی افزادی مدیر شبکه آموزش سیما هم در این دیدار با اشاره به روند برگزاری مدرسه تلویزیونی ایران از دهم اسفند 98، راه‌اندازی این مدرسه تلویزیونی در شبکه آموزش و شبکه های چهار و قران را نتیجه یک حرکت جهادی بزرگ در رسانه ملی دانست و تصریح کرد پوشش 98 درصدی جمعیتی شبکه آموزش درسطح کشور فرصتی بی مانند را برای دانش آموزان نقاط محروم و مناطق مرزی فراهم آورد تا همپای دانش آموزان تهران و شهرهای بزرگ از نعمت کلاس های همسان رسانه‌ای برخوردار شوند.



مدیر شبکه آموزش با تأکید بر اینکه برای برگزاری کلاس های تلویزیونی یک برنامه ریزی دائمی شده و نه مقطعی، گفت تا کنون نزدیک به دوهزار کلاس آموزشی از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده و برنامه‌ریزی برای تشکیل نزدیک به نه هزار کلاس تلویزیونی تا پایان سال و متناسب با برنامه های آموزش و پرورش شده است.


دکتر احمدی افزادی با تاکید بر استقبال گسترده دانش آموزان از برنامه های آموزشی سیما بر اساس نظرسنجی های رسمی انجام شده، میزان 27 میلیون دانلود انجام شده فقط از پایگاههای رسمی و شناخته شده شبکه آموزش در این مدت را نشانه اعتماد کامل مخاطبان به این برنامه ها و جنبه بزرگ تعاملی رسانه ملی در برگزاری مدرسه تلویزیونی ایران دانست.


مدیر شبکه آموزش در ادامه گفت: استقبال عظیم دانش آموزان از این حرکت آموزش رسانه ای که با همراهی و همدلی کامل وزارت آموزش و پرورش و صدا و سیما انجام شده می طلبد تا هرچه سریعتر به گام های تکمیلی و بعدی این برنامه و ارتقای شکلی و محتوایی آن بر اساس نیازهای جدید فکر کنیم.


وی پیشنهاد کرد: برای ارتقای این برنامه ملی در تابستان و باتوجه به اوقات فراغت دانش آموزان، برگزاری المپیاد ملی دانش آموزان در دستور کار قرار گیرد تا با استفاده از جذابیت‌ها و شوق انگیزی های بسیار زیاد این المپیاد در سال جهش تولید ملی، بتوان موج مهارتی را به جریان پیوسته آموزش گره زد.


مدیر شبکه آموزش برگزاری فوری، کارآمد و همکاری دقیق آموزشی رسانه ملی در برپایی این کلاس ها از همان آغاز بحران کرونا را مثال زدنی نامید و تاکید کرد: در میان همه کشورهای دنیا که درگیر این بحران شد اند این حرکت، نوآورانه و چشمگیر بوده و جمهوری اسلامی ایران در استفاده از این امکان پیوسته و فراگیر، در میان همه کشورهای درگیر، پیشرو و الگو بوده است.



در ابتدای این دیدار دکتر رضوان حکیم زاده معاون مقطع ابتدایی و دکتر کمریی معاون مقطع متوسطه با ارائه گزارش هایی از روند برگزاری مدرسه تلویزیونی ایران از تلاش های کارشناسان، معلمان و دبیران و نیز شبکه آموزش و رسانه ملی در این زمینه قدردانی کردند.


در پایان حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با اهدای لوح تقدیر، از فعالیت های گسترده و موفق رسانه ملی در آغاز عصر جدید آموزشی مبتنی بر رسانه تشکر و قدردانی کرد.


انتهای پیام/4104


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب