تأمین اتوبوس از خارج برای پایتخت حداقل 4 ماه به طول میانجامد/ افزایش مسافران اتوبوسرانی به 400 هزار نفر در روز
محمود ترفع در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با وضعیت جابجایی مسافر در ناوگان اتوبوسرانی پس از شیوع کرونا در پایتخت اظهار کرد: تا پیش از شیوع کرونا میانگین جابجایی مسافران در ناوگان اتوبوسرانی به حدود 2 میلیون سفر میرسید که همزمان با بحث کرونا این آمار تا 80 درصد کاهش یافت و در تعطیلات نوروز نیز از میزان استفاده شهروندان از ناوگان اتوبوس شهری تا 94 درصد کاسته شد.
وی با بیان اینکه از زمان آغاز فعالیت دوسوم ظرفیت ادارات، استفاده از حمل و نقل عمومی نسبت به ایام عید افزایش یافته است، گفت: این افزایش در مقایسه با 2 میلیون جابجایی روزانه ناوگان اتوبوسرانی پایتخت قبل از ورود کرونا قابل مقایسه نیست اما این میزان در هفته گذشته به 400 هزار سفر در روز نیز رسید.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: در میان خطوط ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران خطوط تندرو بهویژه در نقاطی همچون چهارراه حضرت ولیعصر که خطوط بی آر تی و مترو با هم تلاقی دارند تقاضای سفر زیاد است.
ترفع تصریح کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی در راستای انجام وظایف خود با تمام ظرفیت به ارائه خدمت پرداخته و در تلاش است تا با بهکارگیری اتوبوسهای کمکی در نقاط پرتقاضا از ازدحام مسافران جلوگیری کند.
وی خاطرنشان کرد: موفقیت در طرح فاصلهگذاری اجتماعی در گرو تقویت ناوگان و مشارکت شهروندان است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در ارتباط با لزوم تقویت ناوگان اتوبوس شهری پایتخت نیز گفت: از سال 89 تاکنون هیچ اتوبوسی از سوی دولت تحویل شرکت اتوبوسرانی نشده و همه اتوبوسهای خطوط تندرو با حمایت شهرداری تهران تهیه شده است.
ترفع در پایان در خصوص حداقل زمان مورد نیاز برای تأمین اتوبوس از خارج از کشور با شرط تأمین منابع نیز عنوان کرد: چنانچه امکان تهیه اتوبوس از داخل کشور فراهم نباشد و بخواهیم اتوبوس از خارج از کشور وارد کنیم در خوشبینانهترین حالت ممکن این فرآیند 4 ماه به طول خواهد انجامید.
انتهای پیام/ 4105
انتهای پیام/