دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چرا باید در خانه بمانیم؟

برخی مطالعات نشان می‌دهند که با ماندن در خانه می‌توانیم خطر ابتلای دیگران به ویروس کرونا را کاهش دهیم.
کد خبر : 483681
ناش.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در طی چند ماه اخیر که ویروس کرونا تعداد زیادی از افراد را مبتلا کرده است؛ دولت‌های تمامی کشور‌ها افراد را به خانه نشینی ملزم کرده‌اند و با این حال عده‌ای این قانون را رعایت می‌کنند، اما برخی قوانین را زیر پا گذاشته و با خروج از منزل زحمات بقیه را به باد خواهند داد.


وزارت بهداشت جهانی طبق اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع هر یک ساعت یک بار و حداقل به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه، استفاده از ماسک و دستکش و پرهیز از تردد در اماکن عمومی تا حدودی می‌تواند ریسک ابتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد، اما در این میان شستن دست‌ها می‌تواند امری لازم و ضروری نسبت به بقیه موارد است.


باید بدانید که اگر هر کدام از افراد آلوده ویروس کرونا را به ۲ نفر منتقل کنند، زنجیره شیوع، تصاعدی و جهشی رشد می‌کند. حتی جلوگیری از یک ارتباط اجتماعی می‌تواند زنجیره شیوع کرونا را به نسبت بالایی کاهش دهد.


در این روز‌های خطرناک مهم‌ترین کار ماندن در منزل و تقویت سیستم ایمنی بدن است. متخصصان تغذیه و رژیم درمانی تأکید دارند که مصرف مواد مغذی به خصوص ریزمغذی‌ها در این روز‌ها عامل موثری جهت پیشگیری از ابتلا به کروناست.


ماندن در خانه تنها به این علت است که اگر ناقل به ویروس بودید آن را حتما به دیگران منتقل خواهید کرد، اما نه به یک نفر بلکه ممکن است آن را به چند نفر منتقل کنید! ویروس کرونا را می‌توانیم همه با هم نابود کنیم و زنجیره آنرا قطع کنیم و راه آن تنها بیرون نرفتن از منزل است.


اگر در این روز‌های کرونایی می‌خواهید حوصله‌تان سر نرود حتما خود را با کار‌های هنری مانند آشپزی، نقاشی، قلاب بافی، بافتنی و ... سرگرم کنید، البته یک روش دیگر وجود دارد و این است که مطالعه کتاب را جدی بگیرید تا وضعیت سرانه مطالعه در کشور را افزایش دهیم، یعنی با یک تیر دو نشان بزنیم هم ویروس را مهار کنیم و هم اوضاع وخیم مطالعه در کشور را بهبود بخشیم.


ناگفته نماند افرادی که در این میان برای تأمین معاش از خانه خارج می‌شوند، بهترین گزینه این است که حتماً دستکش و ماسک را جدی بگیرند و هنگام رسیدن به خانه آن‌ها را در نزدیک‌ترین سطل زباله به منزل خود بیندازید البته فراموش نکنید که قبل از انداختن آن‌ها در سطل حتما کیسه را گره بزنید تا دیگران به این آلودگی مبتلا نشوند.


در ضمن هر اقدام اجتماعی مانند حضور در سطح شهر و خرید‌های غیرضروری منجر به تشدید بیماری و افزایش تعداد بیماران در کشور می‌شود.



انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب