دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

راه‌های تشخیص تب بدون استفاده از دستگاه‌های تب‌سنج/ از کجا بفهمیم کرونا گرفته‌ایم؟

یکی از علائم مهم ابتلا به بیماری کرونا، اندازه‌گیری میزان دمای بدن افراد یا  تب آن‌هاست که معمولا با دستگاه‌های تب‌سنج اندازه‌گیری می‌شود.
کد خبر : 482751
9697.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، یکی از علائم مهم ابتلا به بیماری کرونا، اندازه‌گیری میزان دمای بدن افراد یا  تب آن‌هاست که معمولا با دستگاه‌های تب‌سنج اندازه‌گیری می‌شود. اما اگر ابزارهای این کار در دسترس شما نبود می‌توانید با استفاده از برخی نشانه ها و روش از وجود تب در خود و اطرافیانتان مطلع شوید.


وقتی به تب‌سنج دسترسی ندارید، دانستن علائم مرتبط با تب، بهترین راه تشخیص تب است. ضعف و بدن‌درد، بدن‌درد، سردرد و ضعف در میان افرادی که تب دارند بسیار شایع است.


ویروس‌هایی مانند آنفلوانزا یا سرماخوردگی معمولی اغلب با درد‌هایی نیز همراه هستند که نتیجه التهاب ناشی از واکنش سیستم ایمنی بدن در مواجه با ویروس است.


ضعف، سردرد و بدن‌درد


به دلیل التهاب ناشی از سیستم ایمنی به ویروس ضعف، سردرد و بدن‌درد می‌تواند یکی از علائم ابتلا به آلودگی باشد.


لرز


یکی دیگر از علائم ابتلا به کرونا به دلیل تلاش بدن برای بالا بردن دما تا اینکه علت تب را هدف بگیرد، لرز است.


برافروختگی پوست


به دلیل گشادشدن رگ‌های خونی، پوست انسان برافروخته خواهد شد و همین عامل می‌تواند یکی از نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا باشد.


تعرق و دهیدراته شدن بدن


در نتیجه تلاش بدن برای تنظیم دما بروز پیدا خواهد کرد و میزان تعرق آن بالا می رود.


اگر احساس تب می‌کنید



  1.  هر زمانی احساس تب کردید از یک نفر بخواهید با رعایت اصول بهداشتی از قبیل شستن دست‌ها و استفاده از ماسک به پیشانی شما دست بزند و خودتان به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید.

  2.  شخصی که مسئولیت تشخیص بیماری تب را از روی پیشانی شما به عهده گرفته است بایستی حتما قبل از شما به پیشانی خود برای تشخیص تب دست بزند تا اگر تب داشت به دیگران ویروس کرونا را منتقل نکند؛ البته این شیوه کاملا دقیق نیست و فقط یک جواب می‌دهد.


چه زمانی باید بابت تب به پزشک مراجعه کرد؟


 اگر در تماس با فردی قرار گرفتید که به کووید-۱۹ مبتلا بود حتما فاصله ۲ متری و اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک و دستکش را رعایت کنید و بعد از خداحافظی با این فرد حتما قبل از رسیدن به منزل به پزشک مراجعه کنید.


 در بچه‌ها اگر با سرگیجه ضعف شدید یا مشکل تنفسی همراه بود حتما قبل از رفتن به منزل جهت گرفتن تست‌های مربوط به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کنید.


اگر تمامی توصیه‌های وزارت بهداشت جهانی را مبنی بر رعایت اصول بهداشتی از قبیل رعایت فاصله ۲ و نیم متری با افراد، شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع، استفاده از ماسک و دستکش، ماندن در منزل و پرهیز از تجمع در اماکن عمومی را جدی بگیرید تا حد بسیار زیادی درصد ابتلا به ویروس کرونا را در خود کاهش می‌دهید یا حتی ممکن است آن را به درصد صفر برسانید؛ بنابراین تا زمان اعلام رسمی مهار ویروس کرونا به هیچ عنوان از منزل خارج نشوید و در خانه سرگرمی‌های هنری مانند بازی‌های فکری، مطالعه، تماشای برنامه‌های تلویزیونی، آشپزی و ... برای خود و دیگر اعضا ایجاد کنید.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب