دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 فروردين 1399 - 12:44
روحانی:

پزشکان ایرانی به راه‌های مقابله با کرونا نزدیک شده‌اند/ اجرای فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی تنها برای کسب‌وکارهای کم‌ریسک است

رئیس‌جمهور گفت: خوشبختانه متخصصان و پزشکان کشور بر اساس مطالعاتی که انجام دادند تا حدود زیادی به راه‌های مقابله با شیوع کرونا نزدیک شده‌اند.
کد خبر : 482280
روحانی.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی امروز در جلسه با رؤسای کمیته‌های اجتماعی، امنیتی، آموزشی، اداری، بهداشتی، آموزش عالی، پشتیبانی، اصناف و اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: خوشبختانه متخصصان و پزشکان کشور بر اساس مطالعاتی که در ایران انجام دادند و با تبادل تجارب و پژوهش‌های خود با سایر کشورها تا حدود زیادی توانسته‌اند به روش‌های رفتاری این ویروس و راه‌های مقابله با شیوع آن نزدیک شوند که این بسیار حائز اهمیت است.


وی با بیان اینکه باید بدانیم پس از پشت سر گذاشتن محدودیت‌های حداکثری برای مقابله با ویروس، رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌بایست مورد توجه قرار گیرد، افزود: بر این اساس، آموزش و اطلاع‌رسانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا مردم بتوانند پروتکل‌های مرتبط با کسب و کار خود و آن دسته مشاغلی که احتیاجات آنان را تأمین می‌کنند، فراگرفته و نسبت به آن آگاه باشند.


رئیس‌جمهور تصریح کرد: سامانه‌ای که وزارت بهداشت و درمان برای ثبت‌نام کسب‌وکارها راه‌اندازی کرده، اقدام بسیار مؤثر و مفیدی است که هم می‌تواند تا اندازه زیادی ما را به نقطه اطمینانی برای رعایت بهداشت و مدیریت مقابله با ویروس نزدیک کند و هم به وسیله آن کسب‌وکارها به نوبت شروع به کار کنند.


روحانی گفت: آنچه در مرحله جدید فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی اهمیت دارد، این است که طرح مذکور با مطالعه سبک زندگی ایرانی و با مدلی بومی و  در عین حال منطبق بر اصول مصوب بهداشت جهانی انجام می‌شود.


وی ادامه داد: طرح فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی که با کار و تلاش فشرده ستاد ملی مقابله با کرونا و رؤسای کمیته‌های آن به انجام رسیده، مدلی کنترلی است که به صورت پلکانی بر اساس نظر وزارت بهداشت و درمان در حال اجرای آن هستیم.


رئیس‌جمهور افزود: آنچه در این جلسه به آن رسیدیم این است که تمامی رؤسای کمیته‌ها می‌بایست ارزیابی‌های دقیق از اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی داشته باشند و موانع و مشکلات آن را در تمامی استان‌هایی که در حال اجرا است بررسی و نسبت به رفع آنها در کوتاه‌ترین زمان اقدام کنند.


روحانی خاطرنشان کرد: مأموریت بسیار مهمی به وزارت بهداشت و درمان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داده شده که با تقویت و پشتیبانی شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز مطالعاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهیه دارو، تشخیص و تست و نیز تهیه واکسن این ویروس فعالیت کنند که با توجه به توان و بنیه علمی متخصصان کشورمان دستیابی به دارو و واکسن دور از دسترس نخواهد بود.


وی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دستور داد تا در راستای عملیاتی شدن طرح استفاده از کیت جدید، برای مشخص شدن افرادی که دارای مصونیت هستند، بررسی سریع داشته باشند.


رئیس‌جمهور تصریح کرد: همانطور که مردم در مرحله اول و دوم فاصله‌گذاری اجتماعی و اجرای محدودیت‌ها  با همکاری و همیاری بسیار خوب خود با مسئولان توانستند کمک شایانی در کنترل ویروس انجام دهند در مرحله فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی نیز انتظار مسئولان همراهی آنان چه در اجرای پروتکل‌های بهداشتی و چه نظارت بر اجرای آن از سوی کسب‌وکارها و اصناف است.


روحانی گفت: مردم شریف عزیز باید بدانند که اجرای فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی تنها برای فعالیت کسب‌وکارهای کم‌ریسک است و به هیچ‌وجه نباید این طور تلقی شود که این ویروس و اپیدمی آن به‌طور مطلق از بین رفته است و همه پروتکل‌های بهداشتی باید با جدیت رعایت شود.


وی خاطرنشان کرد: بر این اساس کماکان در خصوص اجتماعات و مراکز پرریسک محدودیت‌ها وجود دارد و مردم نباید برای کارهای غیرضروری از منزل بیرون بیایند و مسوولین کماکان از مردم انتظار دارند در رعایت پروتکل‌ها دقت کرده و در شرایطی که کار ضروری ندارند در منزل بمانند.


انتهای پیام/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب