شعار «در خانه بمانید» پابرجاست/ تحصیل دانشجویان مقطع دکتری تعطیل نمیشود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ربیعی ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: کرونا همچنان مسئله اول هم دولت و هم مردم است. تمام جلسات دولت مربوط به سیاستگذاری برای کرونا است.
وی افزود: همه ما باید بدانیم استراتژی ما حفظ سلامت انسانها است و هیچ جایگزینی برای سلامت جامعه وجود ندارد. اگر برخی از تعابیری استفاده میکنند که اولویت ها تغییر میکند خطاست. ما از روز اول طرح فاصلهگذاری را دنبال کردیم. این استراتژی تعطیلبردار نیست و حفظ سلامت مردم اصل و اساس برای ماست.
سخنگوی گفت: طرح فاصلهگذاری مبتنی بر طرح دولت تا کاهش بسیار ملموس کرونا خواهد بود. تصمیمگیری که تاکنون صورت گرفته است براساس نظر کارشناسان بهویژه در حوزه بهداشت و درمان بوده است.
ربیعی با بیان اینکه تناقضی بین سلامت و تصمیمات ما نیست و دوگانهای در این زمینه وجود ندارد، گفت: با سیاستگذاریهایی که در حال اتخاذ آن هستیم و با همراهی که مردم، هنوز هم شعار ما در خانه بمانید است.
سخنگوی دولت در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد برنامه های اقتصادی دولت و همچنین ارزیابی دولت از ضرر و زیان های اقتصادی ناشی از بیماری کرونا گفت: دولت محاسبه ای در مورد وضعیت اقتصادی ۱۰ رسته انجام داده است که در دل هر رسته، هشت و ۱۰ عنوان شغلی وجود داشت. این حوزه های شغلی مشاغلی هستند که در مرحله اول آسیب دیده اند. این حوزه ۱۵ درصد اشتغال جامعه هستند و سهم ۱۵ درصدی در تولید ناخالص ملی دارند که اگر یک سال کار نکنند، ۱۵ درصد سهم ایران در GDP کاهش مییابد.
ربیعی با اشاره به اینکه اگر سیاست و برنامه ریزی دقیقی برای احیای واحدهای اقتصادی آسیب دیده نداشته باشیم، این آسیب ها به صورت زنجیره وار ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: البته این سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفر کارگران رسمی این ۱۰ رسته شغلی هستند. نگرانی ما همواره مربوط به کارگران غیررسمی می باشد. این افراد تعداد قابل توجهی هستند، فکر می کنم حدود یک میلیون و ۱۹۲ هزار نفر کارگر غیررسمی در این ۱۰ رده شغلی وجود داشته باشند.
وی در خصوص اینترنت خانگی گفت: به شرکتهای اینترنت خانگی گفته شده است که سرعت را به ۱۶ مگابایت به طور رایگان افزایش دهند. در تهران و قم نسل تکنولوژیهایی که سرعت اینترنت خانگی را تا چهار برابر افزایش میدهد تست شده است. تصمیم گرفته شده مصرف سایتهای دانشگاهی هم کاهش پیدا کند. این تصمیمات در وزارت علوم و آموزش و پرورش گرفته شد و زیرساختهایشان به سرعت ایجاد شد.
سخنگوی دولت در مورد تصمیم گیری در مورد نظام آموزشی کشور نیز افزود: ما در مورد مقطع دکتری تاکنون تصمیم گرفتیم و چون در این دوره تعداد دانشجو کم بوده و مدت زمان حضور در دانشگاه کم است، تصمیم گرفتهایم که تحصیلات در این مقطع ادامه یابد، که تمهیدات آن نیز با وزارت علوم است.
وی اضافه کرد: اگر تصمیمی که ما گرفتیم، در ستاد مقابله با کرونا مغایر با حفظ زندگی مردم باشد، تصمیم عوض خواهد شد. مهمتر از همه مقولات، حفظ جان مردم است. ما به مسئله حفظ شغل، اقتصاد مردم و بیکاران هم توجه داریم و موضوع سه میلیون بیکار نیز در رئوس کاری ماست. اما آنچه برای ما اولویت دارد، حفظ جان مردم است.
انتهای پیام/4082/
انتهای پیام/