دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پاسخ به چند سوال متداول مردم درباره ویروس کرونا

این گزارش به 8 سوال متداول و مهم مردم حول زمان راه‌های درمان و پیشگیری کرونا پاسخ داده است.
کد خبر : 480208
درمان-ویروس-کرونا-7.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا ، اقشار مختلف مردم برای مقابله با بیماری کرونا باید به توصیه‌های بسیاری عمل کنند. از سوی دیگر سوالاتی نیز در زمینه پیشگیری و درمان کرونا مطرح است که در این گزارش به 8 سوال مهم در زمینه بیماری کرونا پاسخ داده‌ شده است.


1 . درمان بیماری کرونا چند روز زمان‌ می‌برد؟


طبق نظرات پزشکان و محققین بیش از 80 درصد مبتلایان به ویروس کرونا بهبود می‌یابند اما زمان بهبودیافتن آن‌ها متفاوت است. برخی از پزشکان معتقدند که زمان درمان و بهبود کامل  بیماران از 4 تا 6 هفته طول می‌کشد بیماران در این مدت با توجه به شدت بیماری باید در بیمارستان یا منزل قرنطینه باشند.


2.دستگاه‌هایی که در سرویس‌های بهداشتی برای خشک کردن دست‌ها تعبیه شده، می‌تواند کرونا را از بین ببرد؟


خیر. بادهایی گرم که از دستگاه‌ها خارج می‌شود در از بین بردن ویروس کوویید 19 بی‌اثر است. در صورت شستن دست با استفاده از مواد شوینده و پاک کننده و سپس خشک کردن دست با استفاده از دستمال کاغذی یا دستگاه‌های خشک کننده می‌توان ویروس را از بین برد.


3. آیا استفاده از بسته‌ها و کالاهای چینی می‌تواند ویروس را به افراد منتقل کند؟


خیر. سازمان بهداشت جهانی بارها بیان کرده است که ویروس کوویید 19 از طریف محصولات  وارد شده از چین منتقل نمی‌شود.


4. با وجود مرگ و میر بالای ویروس آنفولانزا در یک سال اخیر، چرا کرونا این قدر شیوع پیدا کرده و باعث نگرانی شده است؟


وجود واکسن برای آنفولانزا یکی از نکات مثبت کاهش کنترل شیوع این بیماری در جهان است اما برای کرونا هنوز واکسنی به بازار نیامده است. ویروس آنفولانزا و کرونا اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف جسمی مانند سالمندان و دارای بیمارهای خاص را در معرض خطر قرار می‌دهد به گونه‌ای که مرگ و میر این گروه‌ها 1 در 6 نفر است.


5. آیا کودکان هم در مقابل کرونا آسیب‌پذیرند؟


کودکان از ابتلا به کووید 19 مصون هستند اطفال  نیز لازم است تا به مانند سایرین از قرار گرفتن در برابر ویروس محافظت شوند و به صورت مداوم دست‌هایشان ضدعفونی و شستشو شود. در صورت ابتلای کودکان به ویروس کرونا علائم خفیفی نسبت به بقیه خواهند داشتند.


6. مبتلایان به کرونا تا چه زمانی ناقل هم محسوب می‌شوند؟


نظراتی که تاکنون به صورت رسمی منتشر شده شده از این است که زمانی یک بیمار مبتلا به کرونا را می‌توان از قرنطینه خارج کرد که بیمار بدون تب‌بر، تب آن قطع شده باشد. همچنین بیماران علائمی مانند سرفه نداشته باشد و در ضمن پاسخ آخرین دو تست بیمار منفی باشد.


7. عوارض و علائم بیمار مبتلا به کرونا چیست؟


بیماران مبتلا به کرونا علائمی مشابه با سرماخوردگی و آنفولانزا دارند. اما در برخی گروه‌های سنی شدت آن بیش از این دو بیماری است.


تنگی نفس ناشی از سرفه‌های شدید، تب بالا، آبریزش بینی، ضعف و بیحالی و گلو درد از علائم اصلی مبتلایان به کرونا است. در موارد شدیدتر علائمی مشابه با بیماری ذات الریه دارند که به عفونت دستگاه تنفسی می‌انجامد.


8. آیا داروی خاصی برای درمان بیماری کرونا ساخته شده است؟


تاکنون پس از 3 ماه از شیوه کرونا هیچ گونه دارویی ویژه این بیماری ساخته نشده است. تنها با استفاده از داروهایی که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، می‌توان بدن را در برابر بیماری مقاوم کرد. همچنین در داخل کشور مجموعه‌های تحقیقاتی بسیاری به دنبال ساخت داروی ویژه کرونا هستند.


انتهای پیام/4141


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب