سازمان بسیج سازندگی در 24 استان قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا دایر کرده است
صادق مفرد در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه موضوع کرونا به یک مسئله ملی تبدیل شده، سازمان بسیج سازندگی با هدف استفاده از ظرفیتهای مردمی، قرارگاه جهادی برای مبارزه با کرونا را تشکیل داده که معادل آن در استانها هم شکل گرفته است. در این قرارگاه از ظرفیت اقشار مختلف استفاده میشود و تا به امروز بسیج دانشجویی، بسیج اصناف، بسیج جامعه پزشکی و بسیج کارگری پای کار آمده و خدماتی ارائه دادهاند.
وی افزود: این قرارگاه بخشی از فعالیت خود را در حوزه خدمات درمانی متمرکز کرده و دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای پزشکی در این بخش فعالیت میکنند و در صورت اعلام نیاز 300 بیمارستان، آماده کمکرسانی هستند.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی ادامه داد: همچنین غرفههایی را با عنوان غرفههای سلامت در برخی شهرها، راهاندازی شده که به ارائه خدمات مشاوره پزشکی و غربالگری میپردازند.
به گفته مفرد؛ همچنین تعدادی از پزشکان این قرارگاه در مراکز تلفنی وابسته به بنیاد برکت به مردم مشاورههای تلفنی ارائه میدهند.
وی با بیان اینکه علاوه بر ظرفیتهای پزشکی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا باید به ظرفیت تولید اقلام بهداشتی در آن اشاره کرد، یادآور شد: افرادی که تخصص پزشکی ندارند و رشته تحصیلیشان چیز دیگیری است، در حوزه تولید و توزیع اقلام پزشکی و بهداشتی فعال هستند و همچنین به خانوادههای مستعد کمک و رسیدگی میکنند.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی گفت: استانهای قم، مازندران، سمنان و همدان در حرکت جهادی مقابله با کرونا پیشتازتر عمل میکنند و کارگاههایی را برای تولید اقلام بهداشتی و ضدعفونی دایر کردهاند و تمام تلاششان را برای ارائه خدمات به مخاطبان خاص مانند کودکان کار، ساکنان مناطق محروم یا حاشیهنشینها که شاید مقداری بهداشت را کمتر رعایت کنند، به کار گرفتهاند.
مفرد با اشاره به اینکه رویکرد اصلی قرارگاه، کمک به عادیسازی شرایط و ایجاد امید در میان مردم است، خاطرنشان کرد: قرارگاه، مستقل اقدام نمیکند و تمام اقداماتش تحت نظر و با هماهنگی وزارت بهداشت است.
وی گفت: در 24 استان این قرارگاه شکل گرفته و در حال ارائه خدمات هستند و مابقی استانها هم به این لیست اضافه خواهند شد.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/