دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1398 - 10:58
حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم در گفتگو با آنا:

عملکرد دولت و مجلس موجب نارضایتی مردم به‌ویژه حامیان طیف اصلاح‌طلب شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عملکرد دولت و مجلس موجب نارضایتی مردم به‌ویژه حامیان طیف اصلاح‌طلب شد که ما می‌بینیم در تهران مشارکت به زیر 30 درصد کاهش یافت.
کد خبر : 474422

حجت‌الاسلام و المسلمین غلام‌رضا مصباحی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: از نظر من علت کاهش مشارکت در انتخابات دوم اسفند ماه ریشه در دو عامل دارد؛ یک؛ خانه‌شینی مردم از ترس اینکه مبادا به ویروس کرونا مبتلا شوند و دومین عامل به عملکرد ضعیف دولت و مجلس دهم باز می‌گردد.


وی افزود: عملکرد دولت و مجلس موجب نارضایتی مردم به‌ویژه حامیان طیف اصلاح‌طلب شد که می‌بینیم در تهران مشارکت به زیر 30 درصد کاهش یافت. رأی آقای انصاری گویای این حقیقت است که حامیان طیف اصلاح‌طلب، رضایتی از آنها ندارند.


پیام انتخابات دوم اسفند


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص پیام انتخابات دوم اسفند ماه گفت: انتخابات دوم اسفند، نشان داد، مردم مجلسی را می‌خواهند که بر روی اصلاح مشکلات اقتصادی و معیشتی متمرکز شود و از آنجا که اصولگرایان اکثریت کرسی‌های مجلس را با شعار بهبود وضعیت معشیتی و اقتصادی به دست آورده‌اند، انتظاراتی را در مردم ایجاد کرده‌ و باید مجلس یازدهم درصدد برآورده ساختن چنین انتظاراتی باشد.


به گفته او؛ مجلس یازدهم نباید به‌جای پرداختن به علت‌های به معلول‌ها بپردازد.


منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: یکی از علل وجود مشکلات اقتصادی، وابستگی بودجه عمومی کشور به درآمدهای نفتی است و اگر این وابستگی قطع شود، برای بهبود اوضاع مؤثر خواهد بود؛ لذا مجلس یازدهم این مهم را باید در دستور کار قرار دهد، البته این موضوع به این معنا نیست که از درآمدهای نفتی استفاده نکنیم، بلکه بهتر است درآمدهای نفتی به سمت تولید هدایت شود تا تولید رونق بگیرد و به تبع آن میزان درآمدهای دولت از بخش مالیات افزایش یابد.


مصباحی‌مقدم با بیان اینکه وقتی دولت بودجه را می‌بندد، هزینه‌های قابل اجتناب در آن وجود دارد، یادآور شد: لذا مجلس یازدهم اجازه ندهد این هزینه‌ها در بودجه وجود داشته باشد و همچنین نمایندگان منتخب مردم در مجلس یازدهم نباید به دنبال ایجاد هزینه‌های جدید برای دولت باشند، بلکه باید به ایجاد درآمدهای بیشتر برای دولت توجه کنند.


وی گفت: یکی از منابع افزایش درآمد دولت، دریافت مالیات از عایدی سرمایه است که معنای روشنی در اقتصاد دارد و نیز دریافت مالیات از مجموع درآمدها. دریافت مالیات بر عایدی سرمایه شامل خانه‌های خالی، زمین‌های راکد، درآمد ناشی از مابه‌التفاوت قیمت خودرو، ارز و هر چیز دیگری که درآمد بادآورده را به همراه دارد، می‌شود. مجموع این درآمدها می‌تواند به بودجه کمک کند، بدون اینکه موجب تورم شود.


انتهای پیام/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب