راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس در طب اسلامی ایرانی
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور که از روز چهارشنبه هفته گذشته به صورت رسمی توسط وزارت بهداشت اعلام شد، مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیه با استفاده از ظرفیت بهداشتی و درمانی طب اسلامی نسبت به راههای پیشگیری و درمان ویروس کرونا بیانیهای صادر کرده است.
در این بیانیه آمده است که با توجه به اعلام شیوع بیماری موسوم به «کرونا» و با عنایت به توانمندی تشخیص در طب اسلامی ایرانی، برخلاف نگرانیهای موجود، پیشگیری و حتی درمان این بیماری آسان بوده و با عمل به موارد ذیل بهراحتی قابلمهار خواهد بود.
این بیانیه میافزاید: ایان ذکر است علائم این بیماری؛ تب شدید همراه با سرفه شدید و بعضاً اسهال و آبریزش بینی است و افرادی که بیشترین تأثیرپذیری را در این بیماری دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شیمیایی، بیماران cf، افراد دارای یبوستهای مزمن و بیماران تنفسی میباشند.
در ادامه این بیانیه آمده است: میتوان با رعایت مواردی چند از شیوع ویروس کرونا پیشگیری کرد. گوشهای از این مراقبتها عبارتاند از اینکه:
1- محیط استراحت معتدل و مرطوب باشد.
2- بدن را معتدل نگهداشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
3- برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ آش آلو، آش کدو، خورشت به و ... مصرف نماییم.
4- مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگهداشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
5- دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.
در بیانیه مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیه در رابطه با مواردی که بدن را در برابر ویروس کرونا آسیبپذیر میکند اینگونه آمده است: خوردن غذاهای چرب و سرخکردنی، مصرف شیرینیهای قنادی و صنعتی بهویژه شیرینیهای تر و خامهای، مصرف غذاهای سرد مثل؛ دوغ، ماست و پنیر، غذاهای شبمانده، فستفودها، کنسروها و غذاهای صنعتی آماده، دمنوشهای مُدِر مثل؛ چای سیاه وارداتی، قهوه و نسکافه، پُرخوری میتواند موجب افزایش احتمال ابتلا به این بیماری شود.
توصیههایی هم در رابطه با افرادی که مشکوک به ابتلا هستند در این بیانیه آمده است: مبتلایان از درمان بیاشتهایی و اسهال پرهیزکرده و برای جبرانِ رطوبت ازدسترفته بدن از مایعاتی مانند؛ آب سیب، شربت عسل و نمک، ترکیب جوشانده دارچین با عسل و دمنوش زنجبیل با نباتداغ استفاده کنند.
این بیانیه افزوده است: مبتلایان هرروز سیاه دانه با عسل مصرف کرده و از میوهجاتی مانند؛ سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کرده و از سیر و پیاز زیاد بهره ببرند.
بیانیه مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیهتصریح کرده است: بیماران مبتلا غذاهایی مانند؛ آش جو، کباب و شیر و گوشت را در برنامه غذایی خود قرار داده و خوردن را باکمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
این بیانیه در پایان آورده است: بیماران استنشاق و قرقره با آبنمک را فراموش نکنند.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/