دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1398 - 20:32
در نشست کاندیداهای جوانان اصلاح‌طلب؛

موسوی: حضور جوانان در مجلس دهم کافی نبود/ ساعی: نمایندگان جوان در مجلس کنونی فعال‌تر از مسن‌ترها بودند

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: حضور جوانان در مجلس دهم کافی نبود، اما کارهایی برای جوانان انجام شد تا مشارکت جوانان را به حداکثر برساند.
کد خبر : 472421
BS0K2607.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نشست کاندیداهای جوان اصلاح‌طلب شامگاه امروز با حضور سید فرید موسوی، محمدحسین شیخ‌محمدی، زهرا ساعی، وحید توتونچی، محمدهادی انتشاری و ابولفضل رباطی در دفتر مرکزی حزب ندای ایرانیان برگزار شد.


در ابتدای این نشست سید فرید موسوی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم اظهار کرد: حضور جوانان در انتخابات یک اصل است و باید مورد تأکید قرار گیرد. در سال ۹۴ اگر از حضور جوانان صحبت می‌شد، امروز شاهد حضور حداکثری جوانان در انتخابات هستیم و همه جا از این موضوع صحبت می‌کنند.


‌وی افزود: یکی از خبرنگاران از من پرسید سخت‌ترین روز شما در این چهار سال چه بود و به او پاسخ دادم که سخت‌ترین لحظه، زمانی بود که مهاجرت جوانان به سایر کشورها باخبر می‌شدم.
**موسوس: حضور جوانان در مجلس دهم کافی نبود


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در فراکسیون جوانان مجلس مدام درباره دغدغه‌ها و مشکلات جوانان کشور صحبت می‌کردیم، اما این صحبت‌ها فقط به همان گعده‌های درون فراکسیونی محدود می‌شد و خروجی نداشت.


موسوی تأکید کرد: حضور جوانان در مجلس دهم کافی نبود، اما کارهایی برای جوانان انجام شد تا مشارکت جوانان را به حداکثر برساند.


وی با بیان اینکه هجمه‌ای نابجا علیه فراکسیون امید در کشور در جریان است، عنوان کرد: متأسفانه این مسئله ریشه در عدم انعکاس صحیح اقدامات فراکسیون امید باز می‌گردد؛ در صورتی‌که اقدامات خوبی در خصوص زنان و قانون تابعیت اتفاق افتاد که فراکسیون امید باعث و بانی آن بود.


عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه مجلس دهم را متهم می‌کنند که وکیل‌الدوله است، یادآور شد: این اتهام صحیح نیست؛ چون هر جا که لازم بود ما از دولت حمایت می‌کردیم و یا در جایی که لازم بود از دولت انتقاد می‌کردیم.


موسوی با اشاره به حضور حداکثری مردم در انتخابات دوم اسفند ماه گفت: حضور حداکثری در انتخابات توان تاب‌آوری مردم و کشور را در برابر هجمه‌های بین‌المللی افزایش خواهد داد و با توجه به اینکه خیلی‌ها در تلاش هستند که بگویند حضور مردم معنا ندارد، اما در اینجا اعلام می‌کنم که این حضور معنا دارد و مؤثر خواهد بود.


**ساعی: نمایندگان جوان در مجلس کنونی فعال‌تر از مسن‌ترها بودند


در ادامه این نشست زهرا ساعی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی چهار سال پیش کاندیدای مجلس شده بودم برای خیلی‌ها عحیب بود و در شهر خودم تبریز خیلی با کاندیدا شدن من مخالفت می‌شد، ولی جوانان و زنان شهر تبریز از من حمایت کردند و باعث شد تا موفق شوم.


نشست خبری حزب ندای ایرانیان


وی ادامه داد: جوانان مجلس دهم در مقایسه با نمایندگان مسن‌تر، خیلی فعال‌تر بودند و در سرکشی به حوزه انتخابیه انرژی بیشتری داشتند؛ لذا بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب هر جا به جوانان اعتماد کردیم، شاهد پیشرفت بودیم.


رئیس کمیته جوانان مجلس دهم با اشاره به نقش زنان در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۷ نفر از نمایندگان مجلس از بانوان هستند و چنان اتحادی میان ما وجود دارد که آقایان نماینده می‌گفتند شما خانم‌ها با هم متحد هستید و از ما می‌خواستند که به طرح آن‌ها رأی دهیم.


ساعی با بیان اینکه امیدواریم با همراهی جوانان عزیز شاهد حضور بیشتر نمایندگان خانم در مجلس باشیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم که با حضور نمایندگان جوان و همچنین حضور چشمگیر نمایندگان خانم، شاهد تصویب قوانینی باشیم که به تحکیم حقوق شهروندی کمک کند.


**انتشاری: سنگ‌اندازی در مسیر کسب‌وکارها یکی از مشکلات اصلی کشور است


محمدهادی انتشاری، عضو حزب اسلامی کار و عضو لیست اصلاح‌طلب «ائتلاف برای ایران» از دیگر سخنرانان این نشست بود که گفت: کشورمان امروز تحت شدیدترین فشارها قرار دارند و تنها راه برون‌رفت از مشکلات فعلی و فشارهای کنونی، بها دادن به جوانان است.


وی افزود: اگر به جوانان بها داده می‌شد و قوانین حمایتی در این رابطه وجود داشت، امروز شاهد مهاجرت جوانان نخبه نبودیم.


نشست خبری حزب ندای ایرانیان


فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: مشکل اصلی کشورمان، سنگ‌اندازی در مسیر کسب‌وکارها یا استارتاپ‌ها برای جوانان است و یک جوان با مشاهده مشکلات و سختی‌ها در این مسیر به کل قید کسب‌وکار را می‌زند؛ در صورت که به جوانان باید اهمیت داده می‌شد و اگر این کار صورت می‌گرفت، امروز مجلس در رأس امور بود و مجلس قوی را شاهد می‌بودیم.


**انصاری: مجلس باید مراقب تفسیر اشتباه قوانین باشد


حسن انصاری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه این نشست به نقش مهم قوه مقننه در رفع مشکلات کشور اشاره کرد و یادآور شد: قوه مقننه یکی از ارکان قانون‌گذاری در کشور است که ارتباط تنگاتنگی با معیشت مردم دارد و یک کاندیدا باید از قانون اساسی کشور کامل خبر داشته باشد؛ چون قانون اساسی مش سیاسی نماینده را مشخص می‌کند.


وی افزود: اساسی‌ترین مسئله نظارت در کشور، ظرفیت‌ نظارت تقنینی است و باید از این ظرفیت‌ استفاده شود و از سویی دیگر باید نمایندگان مراقب باشند تا تفسیر اشتباه از قانون نداشته باشند و جوان با


ید به تفسیر صحیح قانون کمک کنند تا دستگاه اجرایی تفسیر اشتباه نداشته باشد.


**متقی: جریان اصلاح‌طلب در سطح انتظارات مردم طاهر نشد


محمد احساس متقی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در این نشست گفت: جریان اصلاح‌طلب در سطح انتظارات مردم ظاهر نشد و عدم کارکرد مثبت اصلاح‌طلبان در مجلس منجر به اعتراضات مردم شد.


نشست خبری حزب ندای ایرانیان


وی افزود: مجلس باید مجلس تخصص‌محور باشد و نباید نمایندگان به همه حوزه‌ها ورود پیدا کنند و اظهارنظر کنند.


فعال سیاسی اصلاح‌طلب یادآور شد: تعدد و تورم قوانین از جمله مشکلات پیش روی مجلس است و مجلس آینده باید به جای قانون‌گذاری به سمت قانون برداری و اصلاح قوانین حرکت کند.


متقی ادامه داد: همچنین تعدد قوانین مالیاتی که از آن‌ها به عنوان قوانین مالیاتی زاید نام‌ می‌برند، بدین معناست که عده‌ای می‌خواهند هزینه کشورداری را از جیب مردم در آورند؛ لذا باید قوانین مالیاتی اصلاح شود و همچنین علاوه بر این موارد باید هزینه خدمات را کاهش دهیم و در مقابل خدمات کاملی به مردم ارائه داده شود.
**شیخ‌محمدی: احزاب سیاسی باید پوست‌اندازی کنند


محمدحسین شیخ محمدی، عضو حزب ندای ایرانیان در این نشست با اشاره به این مطلب که مجلس کارآمد با حضور افراد فاسد تشکیل نمی‌شود، گفت: جریان‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا باید به مطالبات مردم نزدیک شوند و زمان آن رسیده که پوست‌اندازی کنند و تا زمانی که اعضای پیر این جریانات بازنشسته نشوند، جوان‌گرایی تحقق نخواهد یافت.


نشست خبری حزب ندای ایرانیان


وی ادامه داد: نسل اول هیچ طرحی برای حل مشکلات کشور ندارد و حتی آن‌ها در برابر قانون منع به کارگیری بازنشستگان مقاومت کردند.


فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: بهتر است از انتخابات به عنوان یک فرصت برای تغییر نسل استفاده کنیم و امروز همه از فساد خسته شده‌اند و با یک قانون‌گذاری صحیح می‌توان مانع فساد شد، اما باید یک نماینده اهل فساد نباشد و می‌توان مجلس را به رأس امور بازگرداند، اما به شرطی که مجلس اهل زد و بند نباشد.


شیخ‌محمدی عدم شرکت در انتخابات را مفید ندانست و گفت: عدم شرکت در انتخابات به معنای تشکیل یک مجلس ضعیف خواهد بود؛ لذا حضور حداکثری در مجلس بسیار مهم است.


**توتونچی: نمایندگان مجلس باید اشراف کامل به مشکلات کشور داشته باشند


وحید توتونچی، عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان به عنوان آخرین سخنران این نشست اظهار کرد: کاندیداهای انتخابات مجلس باید به مسائل و مشکلات جاری کشور اشراف داشته باشند که از ۱۰۰ مشکل امروز کشور بخش مهمی از آن مشکلات اقتصادی است.


نشست خبری حزب ندای ایرانیان


وی افزود: باید ساختار اقتصادی کشور اعم از مشکل صندوق‌های بازنشستگی، مشکل نظام بانکداری، فقر و توزیع نابرابر ثروت، مشکلات کشاورزی و ناکارآمدی عملکردها در حوزه سیاست اصلاح شوند.


فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: کسانی که به مجلس راه می‌یابند باید دقت داشته باشد که برنامه‌های مدونی برای اصلاح ساختار اقتصادی داشته باشند.


توتونچی تصریح کرد: مجلس باید بتواند با تصویب قوانین به توزیع صحیح ثروت با اخذ مالیات کمک کند یا باید بتواند نظام بانکی را اصلاح کند یا سیستم پرداخت یارانه‌ها را مورد تغییر و تحول قرار دهند.


انتهای پیام/۴۰۷۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب