دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1398 - 11:41
وزیر علوم مطرح کرد؛

جایگاه خوب ایران در حوزه‌های مختلف علم و فناوری

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جایگاه خوب ایران در حوزه‌های مختلف علم و فناوری نشان‌دهنده ظرفیت بالای نیروی انسانی است.
کد خبر : 472258
10988476_763.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی در گردهمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در حوزه نفت و ارائه نیازهای فناورانه که پیش از ظهر امروز در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، گفت: وظیفه و ذات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تربیت نیروی انسانی است که به نظرم به‌خوبی در حال انجام است. امروز کشور ما مانند بسیاری از کشورهای دنیا پیشرو در حوزه فناوری، از سرمایه ارزشمند نیروی انسانی برخوردار است.


وی افزود: جایگاه خوب ایران در حوزه‌های مختلف علم و فناوری نشان‌دهنده ظرفیت بالای نیروی انسانی است. بخش قابل‌توجهی از نیروی انسانی کشور را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند که توانمندی‌های علمی آن‌ها پررنگ است.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کرد: باید برای بخش توانمند فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فرصت ایجاد کنیم و ایجاد این فرصت‌ها وظیفه ماست. تمام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ظرفیت و توانمندی دارند. استفاده از نیروی انسانی تحصیل‌کرده سرمایه جاری و ارزشمند جامعه است.


غلامی گفت: از مدیریت کلان جامعه انتظار می‌رود که تربیت نیروی انسانی را به نهادهای علمی بسپرد، این امر نه‌تنها می‌تواند توانمندی و ظرفیت نیروی انسانی را افزایش دهد بلکه باعث جذب و پذیرش توانمندی‌ها در حوزه‌های دیگر می‌شود.


وی افزود: مقایسه ایران یا کشورهای توسعه‌یافته که سال‌ها تجربه در توسعه علم و فناوری دارند منطقی نیست. کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ازلحاظ تولید علم و توسعه دانشگاهی تحول داشته است. این تحول باید به‌سوی توسعه فناوری و به‌کارگیری یافته‌های علمی پیش برود.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: در حال حاضر با حمایت صاحبان ایده و فناوری حرکتی قوی، گسترده و پرشتاب را به‌سوی تحول داریم. وزارت علوم با همکاری در فعالیت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی یکی دیگر از وظایف خود در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها را انجام داده است. سعی داریم فرایند خدمت گذاری به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با سرعت تمام انجام شود.


غلامی مطرح کرد: این حرکتی شروعی است برای تأمین زیرساخت‌های لازم و تسهیل به‌کارگیری دانش و فناوری در صنایع مختلف کشور است. در آغاز راه هستیم و امیدواریم این حرکت در آینده به ثمر برسد. باید از خام فروشی به‌سوی استفاده از ارزش‌افزوده این منابع طبیعی حرکت ‌کنیم که این امر با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان محقق می‌شود.


وی افزود: وزارت علوم تحقیقات و فناوری همواره از حوزه به‌کارگیری علم و دانش استفاده کرده و حال برنامه دارد از آن برای اثرگذاری در توسعه کشور استفاده کند.


انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب