پایان ماندگار جشنواره فجر با اشکها و لبخندهای ماندگار/ «خورشید» پردیس ملت را گرم کرد
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا - سارا مسعودی: آخرین روز از جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه با نمایش فیلم «خورشید» به عنوان یکی از آثار خبرساز این دوره و یک نشست خبری سرشار از اشک و لبخند همراه بود.
سانس اول: تقاضای کیوان علیمحدی برای تعریف نکردن
سانس اول دهمین روز جشنواره سی وهشتم با اکران فیلم شهر قصه آغاز شد. اکرانی که نظرات متفاوت اهالی رسانه را با خود همراه داشت. برخی معتقد بودند که فیلم آن قدر خوب است که لحظاتی را با آن گریستهاند و برخی آن را یک فیلم مناسب برای مخاطب خاص سینمایی میدانستند. جالب است بدانید که فراستی شهر قصه را به عنوان یکی از چهار فیلم خوب جشنواره اعلام کرده بود
نشست خبری این فیلم با حضور کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری (نویسنده و کارگردانان)، علی اوجی، حامد کمیلی، آناهیتا درگاهی و سیاوش مفیدی (بازیگران) و برخی عوامل دیگر در سالن رسانههای پردیس ملت برگزار شد.
این نشست با استقبال نه چندان گرم اهالی رسانه روبهرو شد. از جمله نکات جالب این نشست صحبت علی اوجی بود او در بخشی از نشست گفت: تا کنون بیش از ۱۰ بار فیلم را دیدهام و هر بار در سکانس پایانی گریستهام. دیشب که دوباره فیلم را در برج میلاد دیدم گریه کردم نرگس (محمدی) گفت دوباره گریه میکنی!؟
کیوان علیمحمدی به خواندن تعریف و تمجیدهای خبرنگاران توسط فرزاد حسنی هم در نشست واکنش نشان داد وگفت : این قدر از من تعریف نکنید من آدم احساسی هستم وزیر گریه می زنم.
سانس دوم: گریه و خندههای کودکان کار
نشست خبری فیلم «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی با حضور کارگردان، نیما جاویدی(نویسنده)، امیر بنان(تهیه کننده)، علی نصیریان، جواد عزتی، طناز طباطبایی، روح الله زمانی، ابوالفضل شیرزاد و شمیلا شیرزاد (بازیگران)، عصرامروز دوشنبه بیستویکم بهمن ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
مجید مجیدی ابتدای سخنان خود را با درود بر شهدا آغار کرد و با اشاره به شهادت سردار سلیمانی وفاجعه سقوطهواپیمایی گفت در شرایطی قرار گرفته بودیم که بسیاری میخواستند از آن سوءاستفاده کنند.
روحالله زمانی، بازیگر نوجوان این فیلم در ابتدای صحبتهایش، احساساتی شد و اشک ریخت. سایر بازیگران هم که کودک کار بودند در بخشی از صحبت های خود احساسی شدند واشک ریختند.
مجیدی درباره انتخاب بازیگران فیلم خورشید گفت: ما بازی حدود ۴ هزار کودک دیدیم و برای پیدا کردن بازیگر مورد نظر به جز تهران به شهرهای دیگر رفتیم.
او هم چنین گفت این بچهها بچههای کار و نان آوران خانواده هستند.آنها بسیارنابغهاند.
طناز طباطبایی هم درباره ایجاد ارتباط با روحالله زمانی که نقش فرزندش را در فیلم ایفا میکرد، از شرم این نوجوان برای نزدیک شدن به خودش گفت که این کودک کار، در توضیح این شرم گفت: «من چون برای خودم ناموس خیلی مهم است، به خودم اجازه نمیدهم نگاه بد به کسی داشته باشم.»
یکی دیگر از حواشی جذاب نشست سوالی بود که یکی از خبرنگاران از علی نصیریان پرسید ونظر او را در رابطه با تحریم جشنواره وصحبت های مهرجویی و کیمبایی پرسید:
او در جواب گفت:البته مهرجویی پیش از موضوع تحریم اعلام کرده بود نمی خواهد در جشنواره حضور داشته باشند.
در این نشست حسام الدین آشنا هم حضور یافت.
سانس سوم: یک نشست کوتاه
در کمتر از ده دقیقه نشست آخر با حضور عوامل فیلم کشی برگزار شد.محمدهادی کریمی نویسنده و کارگردان پسر کشی گفت: من تنها به قصد احترام به اهالی خبر و رسانه پا این به این عرصه گذاشتم، شاید به دلیل برنامه ریزی جشنواره فرصت زیادی برای صحبت نداشته باشم اما در هر صورت از همین فرصت استفاده می کنم تا از تمامی گروهم از صمیم قلب تشکر کنم.
سانس چهارم: پچ پچهای داوری
بعد از این نشست داروغه در پردیس سینمایی حضور پیدا کرد واسامی نامزدها را خواند.در این نشست کودکان کار وبازیگر فیلم خورشید هم حضور یافته و با موبایل خود از این اتفاق فیلمبرداری کردند.
بعد از اعلام اسامی پچ پچهایی پیرامون عدم انتخاب فیلم خروج در برخی بخشها رخ داد.برخی معتقد بودند که انتخاب داوری ها درست نبوده است.
یکی از حاشیههای جذاب این نشست حضور کودکان کار بود.
دیروز سینما پردیس درحالی به کار خود پایان داد که همه منتظرند تا پرونده جشنواره با اعلام نفرات برگزیده به پایان یابد.
در این ساعت های منتهی به اختتامیه مطابق هر سال تنور پیش بینیها داغ است.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/