دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فجرنگار 2 / در پنجمین روز جشنواره فیلم فجر چه گذشت؟

از مرگ بر آمریکای داریوش ارجمند در نشست خبری تا مبارزه پژمان جمشیدی و سام درخشانی علیه نازی‌های آلمان

پنجمین روز از جشنواره فجر در سینمای رسانه با حواشی جالبی همراه بود که سعی شده تمامی آن برای شما مخاطب گرامی ذکر شود.
کد خبر : 470384
AALI0142.jpg

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا - سارا مسعودی، پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه با حواشی جالبی همراه بود. روزی که با «مغز استخوان» شروع شد و در ادامه با خنده‌هایی از «خوب بد جلف2» به پایان رسید.


سانس اول: صیغه وطلاق


روز پنجم رسانه پردیس ملت با اکران فیلم مغز استخوان شروع شد. این فیلم به روایت داستان زنی می‌پردازد که مجبور است برای جلوگیری از مرگ فرزندش بر اثر سرطان مغز استخوان با همسر سابق خود مجددا ازدواج کند. این در حالی‌ست که او زندگی خوبی با همسر جدید خود دارد.


نشست خبری این فیلم با حضور حمیدرضا قربانی (کارگردان)، حسین پورمحمدی (تهیه کننده)، علی زرنگار (نویسنده)، پریناز ایزدیار، نوید پور فرج و بهروز شعیبی (بازیگران) و دیگر عوامل فیلم در حالی در پردیس ملت برگزار شد که بیشتر سوالات پیرامون مسائل شرعی وحقوقی قصه بود. همین امر باعث شد که علی زرنگار نویسنده فیلم بعد از توضیحاتی درباره محتوای پزشکی، شرعی، حقوقی داستان  اشاره کند که  برای نوشتن فیلمنامه او از طرف یک زن سی وهفت ساله ماجرا را روایت کرده و به صورت استفتا فرستاده هرچند پاسخی از هیچ کدام از دفاتر مراجع نگرفته است و همین امر باعث شده که فیلمنامه تغییر نماید.


بهروز شعیبی که در روز پنجم جشنواره دو بار در سالن نشست‌ها حاضر شده بود، در بخشی از توضیحات نقشش در فیلم گفت که همیشه در نقش‌هایی حضور داشته که کمی ژولیده بوده و در این فیلم نقش یک وکیل آراسته را ایفا کرده است. ضابطیان مجری برنامه در این میان به شعیبی  تذکر داد که با این وجود  همیشه ظاهر ارزشی‌اش را حفظ کرده و شعیبی پاسخ داد که دیگران بیشتر سعی در این کار دارند .





صحبت‌های بهروز شعیبی در نشست فیلم مغز استخوان


سانس دوم: مبارزه با فساد


فیلم دوم با اکران روز بلوا شروع شد، عماد یک روحانی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است،که ناگهان با اتهام‌هایی، در شرایط پیچیده‌ای قرار می‌گیرد. این فیلم بعد از آبادان شصت دومین اثری‌ست که با تهیه کنندگی اوج در جشنواره فجر حضور یافته است.


نشست فیلم «روز بلوا» در پنجمین روز جشنواره فیلم فجر به کارگردانی بهروز شعیبی با حضور داریوش ارجمند، لیلا زارع و باقی عوامل فیلم در حالی برگزار شد که بابک حمیدیان یکی از غایب‌های بزرگ این نشست بود.


تعداد سوالاتی که در رابطه با همکاری و سفارشی بودن فیلم توسط اوج  آن قدر زیاد بود که داد داریوش ارجمند را در آورد.


او در بخشی از سخنانش گفت که  اگر آقای سرتیپی هم تهیه‌کننده فیلم بود، باز درباره سرمایه‌گذاری فیلم سوال می‌کردید؟ چرا اینقدر حساسیت روی اوج وجود دارد؟ اوج یک تهیه‌کننده است. در انتهای نشست هم وقتی یکی از خبرنگاران به عصبانیت  داریوش ارجمند اعتراض کرد او پاسخ داد: به نظر من اینکه بگوییم فیلم شعیبی سفارشی است توهین به بهروز شعیبی است، من به همین خاطر شاید از کوره در رفتم زیرا این توهین به آن چیزی است که در ذهن شعیبی بوده است


شعیبی در رابطه با چگونگی همکاری اش با اوج تاکید کرد، که علی رغم ملتهب بودن فیلنامه ، اوج با بلند نظری آن را پذیرفته و روز بلوا به هیچ عنوان سفارش اوج نبوده است.  


یکی دیگر از بخش های جالب نشست در جایی بود که داریوش ارجمند بعد از تسلیت وتبریک شهادت سلیمانی ، مرگ بر آمریکایی را بر زبان آورد وبه ترامپ لقب حمال را داد.





"مرگ بر آمریکا" از زبان داریوش ارجمند


سانس سوم: ارتش خنده


سانس سوم با اکران فیلم خوب ، بد جلف 2 درحالی برگزار شد، که اهالی رسانه زنگ تفریح خنده آوری را تجربه کردند و در بسیاری از سکانس‌ها خنده مهمان صورت اهالی رسانه در سالن‌های سینمایی شد. البته تعداد اقلیتی هم بودند که ظاهرا فیلم به مذاقشان خوش نیامد که از آن جمله آن‌ها می توان به خروج داور عصر جدید از سالن اشاره کرد.


آخرین نشست فیلم‌ها  با حضور پیمان قاسم خانی ( کارگردان)، محسن چگینی (تهیه کننده و کارگردان)، پژمان جمشیدی، سام درخشانی، ریحانه پارسا و سایر عوامل در حالی برگزار شد که پیمان قاسم خانی در ابتدای نشست گفت که کارگردانی فیلم به صورت مشترک با محسن چگینی بود و اگر از لحاظ تکنیکی پیشرفتی نسبت به کار قبلی من دیده می‌شود، مدیون محسن است و اگر اسم او در تیتراژ به عنوان کارگردان نیامده دلیلش این بوده که نامش را دیر به وزارت ارشاد داده‌اند. همین صحبت‌ها باعث شد که سام درخشانی در بخشی از صحبت‌هایش در چند دقیقه بعد به شوخی بگوید: «اگر به لحظ تکنیکی تغییری در بازی من می‌بینید، به این دلیل است که پژمان در کنار من حضور داشته است و اگر در تیتراژ نامش را نیاوردیم به این دلیل بوده که اسمش را دیر به ارشاد داده‌ایم!» که با خنده ی افراد حاضر در سالن رو برو شد.





صحبت‌های سام درخشانی در نشست خبری فیلم ارتش سری


 قاسم خانی هم چنین در رابطه با وجود نگاه سیاسی در فیلمنامه گفت: من اصلا آدم سیاسی نیستم و در این فیلم هم هیچ نیت یا جهت گیری سیاسی نداشته و ندارم.


بنا بر گفته کارگردان از 182 دقیقه به 115 رسیده و برخی سکانس‌ها با ممیزی یا به دلیل تدوین حذف شده و یکی از این نقش‌ها گوهر خیر اندیش بوده است و هنوز گوهر خیر اندیش از این قصه آگاه نیست. همین باعث شد که ضابطیان تماسی را با خانم خیراندیش گرفته و ضمن احوال پرسی این خبر را به گوهر خیر اندیش بدهد.


گوهر خیر اندیش هم در پاسخ گفت: اگر نقشش در فیلم کم شده حتما صلاح‌دید کارگردان بوده و به آن احترام می گذارد.





صحبت‌های گوهر خیراندیش از طریق تلفن


قاسم خانی در رابطه با انتقاد از شوخی‌های جنسی که در فیلم وجود دارد و این‌که آیا این شوخی‌ها مناسب خانواده‌ها است یا خیر، پاسخ داد: «دیدن فیلم با خانواده کاملا بستگی به جنس خانواده دارد. ما صد درجه بالاتر از شوخی‌های جنسی فیلم را در جامعه می‌بینیم اما من سرم را زیر برف نمی‌کنم و در حد عرف جامعه در این فیلم شوخی کردم. اساسا چیزی به نام شوخی جنسی وجود ندارد. برخی شوخی‌ها واقعا زشت است که قطعا ما هم انجام نمی‌دهیم و در برخی فیلم‌ها هست و من را هم ناراحت می‌کند ولی این شوخی‌ها، شوخی‌های تمیزی است و می‌توان حداقل با خانواده من آنها را دید».


روز پنجم جشنواره در سینمای رسانه با مستند عالیجناب به کارگردانی سجاد ایمانی و فیلم کوتاه «عزیز» در سانس چهارم به پایان رسید.


در روز ششم نیز جشنواره به دلیل بازی شهر آورد تنها دو فیلم «گشتارگاه» و «مردن در آب مطهر » به نمایش در خواهد آمد.


انتهای پیام/4139/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب