گروههای زیرزمینی برای تخریب افراد در فضای انتخابات تصمیم میگیرند
حسین کنعانی مقدم در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره ضرورت ایجاد تحول در مجلس با حضور افراد کارآمد و توانمند اظهار کرد: با توجه به گام دوم انقلاب اسلامی و ضرورت برداشتن گامهای بلند برای پیشرفت، نیازمند مجلسی در تراز انقلاب اسلامی هستیم. مجلس در رأس امور مهمترین جایگاه برای قانونگذاری و نظارت بر دستگاهها محسوب میشود تا پیگیری مطالبات مردم را در سرلوحه کار خود قرار دهد و از مطالبات جناحی و حزبی پرهیز کند و منافع ملی را در نظر بگیرد و وکیل ملت باشد.
وی افزود: برای رسیدن به چنین خواستهای باید احزاب سیاسی، نخبگان و مردم سعی کنند با مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس یازدهم افراد اصلح و مقبول را به مجلس بفرستند. اکنون مشارکت حداکثری اصل محسوب میشود، نه اینکه صرفاً افراد مورد نظر ما صرفاً به مجلس راه پیدا کنند. داشتن پشتوانه مردمی و مجلس قوی میتواند کشور را از دسیسهها و توطئهها بیمه کند و راه را برای رفتن به قلههای رفیع انقلاب باز کند.
دبیر سیاسی جبهه ایستادگی با تأکید بر حضور نمایندگان مدافع منافع ملی کشور بیان کرد: ما در پیچ خطرناکی قرار گرفتهایم و اگر نتوانیم پشتوانه مردمی را در گام دوم انقلاب و شکلگیری مجلس یازدهم به دست بیاوریم، دشمنان برای جدایی میان مردم و حکومت نفوذ میکنند؛ بنابراین به نظر میرسد باید افرادی به مردم معرفی شوند که اگر جناح مورد نظر ما نباشند، اما منافع ملت را در نظر بگیرند.
کنعانیمقدم درباره مطالب غیرواقع و غیرمستندی که به بعضی از کاندیداها وارد شده تا اذهان عمومی نسبت به این افراد مخدوش شود، گفت: اگر کسانی وارد بازی رقابت سیاسی به خصوص انتخابات میشوند باید اصول سیاسی و اخلاق اسلامی را رعایت کنند و از ابزار تخریب به انواع مختلف در انتخابات استفاده نکنند تا فضای سیاسی کشور غبارآلود نشود؛ زیرا در چنین فضایی فتنهها رشد میکنند.
وی افزود: نباید خود را مقید به سلبریتیهای سیاسی کنیم؛ نکتهای که رقبای ما دنبال میکنند تا رأی سلبریتیها را به دست بیاورند. ما باید بر افراد اصلح و مقبول سرمایهگذاری کنیم حتی اگر مشهور نباشند و در چهارچوب فعالیتهای سیاسی کشور گمنام باشند؛ زیرا هدف ما ایجاد مجلس کارآمد و قدرتمند است.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تخریب نامزدهای چهره در انتخابات گفت: عمدتاً تبلیغات علیه سرلیستها شکل میگیرد؛ درحالیکه باید لیست ما سَر باشد نه اینکه دنبال سلبریتی سیاسی باشیم تا رأی بیاوریم. چنین ملاحظاتی اگر رعایت شود، در فضای رقابتی میتوانیم با آرامش بیشتری به سمت مشارکت حداکثری حرکت کنیم.
کنعانیمقدم به شاخصههای مهمی که باید هر نامزد انتخاباتی باید دارا باشد، اشاره کرد و افزود: افرادی که میخواهیم انتخاب کنیم فارغ از اینکه در کدام لیست قرار دارند باید پنج شاخصه تقوا، تعهد، تخصص، تدبیر، تفکر و تجربه لازم را داشته باشند. اگر این شاخصهها در یک فرد جمع شود میتوانیم از حقوق شهروندی برای دادن رأی استفاده کنیم در غیر این صورت باید به لیستهای جعلی و زیرزمین دلخوش کنیم.
وی گفت: احزاب و گروههای سیاسی چهارچوب دارند، اما نزدیک انتخابات گروههای زیرزمینی تصمیم میگیرند برای تخریب افراد و برای ایجاد فضای غبارآلود سیاسی افرادی را برای کاندیداتوری معرفی نکنند. باید وزارت کشور و وزارت اطلاعات تلاش کنند تا آنها میداندار تبلیغات انتخاباتی نشوند و از فضای مجازی برای تهمت و تخریب افراد استفاده نکنند.
انتهای پیام/4079/
انتهای پیام/