افزایش 18 درصدی کشفیات مواد مخدر/ کشورهای اروپایی به تعهدات خود در امر مبارزه با مواد مخدر عمل نمیکنند
به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اسکندر مومنی صبح امروز در نشست روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر که در ستاد نیروی انتظامی برگزار شد با بیان اینکه منشأ بسیاری از آسیبهای اجتماعی مانند طلاق، مواد مخدر است، گفت: در ستاد مبارزه با مواد مخدر برنامههای ویژهای برای ساماندهی معتادان متجاهر انجام شده است که درحال در این خصوص از وضعیت مناسبی برخوردار هستیم. مناطق غرب و مرکزی تهران در تصرف معتادان بود و این افراد با لایههایی که در این مناطق ایحاد کرده بودند، عبور و مرور مردم را با مشکل مواجه کرده بودند که با ورود پلیس و ساماندهی معتادان، این مناطق به حالت عادی بازگشته است و البته تا رسیدن به شرایط ایدهآل هنوز کارهایی باید انجام شود.
وی با بیان اینکه بیشترین کشفیات مواد مخدر تاریخ کشورمان در سال جاری رخ داده است، ادامه داد: میزان کشفیات مواد مخدر نسبت به سال گذشته با رشد 18 درصدی مواجه بوده است و عملیات و مأموریتها بهصورت هوشمندانهای به مرحله اجرا درآمد، بهطوری که تعداد شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر 80 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه در شناسایی اموال بیش از 50 درصد و در کشف سلاح بیش از 20 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم، افزود: 75 درصد کشفیات در مناطق شرق و جنوب شرقی کشور و 74 درصد کشفیات از طریق اقدامات اطلاعاتی صورت گرفته است. همچنین در بحث عملیاتها و درگیریها نسبت به سال گذشته با رشد 51 درصدی روبهرو بودیم.
مومنی تصریح کرد: کشورهای اروپایی نه تنها در امر مبارزه با مواد مخدر به تعهدات خود عمل نمیکنند بلکه در راهی که جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با مواد مخدر آغاز کرده است، مانع نیز قرار میدهد. متأسفانه تولید مواد مخدر در کشور افغانستان روز به روز افزایش پیدا میکند و آمریکاییها هدفی جز ناامن کردن منطقه ندارند و در این راه کمک به تولیدکنندگان مواد مخدر را نیز مدنظر قرار دادند. امروزه مقصد بسیاری از مواد مخدر تولیدشده در افغانستان کشورهای اروپایی است و اگر ایران جلوی این ترانزیت را نگیرد، مواد مخدر دامن اروپاییها را خواهد گرفت.
وی گفت: انتظار مردم این است که مواد مخدر به آسانی به دست مردم نرسد و ما در این راه اقدامات خوبی انجام دادهایم اما همه باید پای کار بیایند. توجه به اقدامات پیشگیرانه نیز در امر مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد مهم است. قوانین این حوزه باید اصلاح شود و قانون باید برای مجرمان بازدارنده باشد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: مجازاتها باید بهگونهای باشد که فرد دوباره مرتکب جرم نشود و امروزه پلیس و دستگاه قضائی باید ثابت کنند که اموال کشف شده از مجرمان مواد مخدر ناشی از همان جرمی است که در این باره رخ داده، اما ما معتقدیم که مجرمان خودشان باید در پی اثبات این موضوع باشند.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/