برگزاری رزمایش صنعت برق برای ارزیابی پدافند غیر عامل
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا به نقل از واحد مرکزی خبر، سردار جلالی در نشست ارزیابی پدافند غیر عامل در بخش برق کشور که امروز در برخی مراکز برق منطقه ای تهران انجام شد گفت : کمیته پدافند غیرعامل شرکت توانیز عملکرد خوبی داشت و آقای خوش خلق رئیس این کمیته به عنوان نمونه انتخاب می شود.
وی افزود : ارزیابی های این مانور نشان می دهد که طرح های تولید برق پراکنده و همچنین نزدیکی مراکز تولید به مصرف اقدام خوبی است و قدرت مدیریت را در صورت قطع برق افزایش می دهد برای اینکه میزان هدر رفت و پرت انرژی در مراحل انتقال کاهش می یابد .
سردار جلالی بر ضرورت سایبری شدن مدیریت صنعت برق و کنترل هوشمندانه شبکه برق رسانی تاکید کرد و گفت : بخش هایی که توان آی تی بالاتری دارند در صورت ایجاد مشکل یا بحران به راحتی می توانند حوزه مدیریت خود را ساماندهی کنند.
وی افزود : مراکز کنترل و دیسپچینگ برق هر چقدر هوشمند باشد ، ضریب کارآمدی و موفقیت را در مدیریت بحران افزایش خواهد داد.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه همه نهادها ودستگاهها به انرژی برق نیاز دارند تصریح کرد : آستانه تحمل نهادها و دستگاهها در صورت قطعی برق معمولا پایین است و گاهی به یک دقیقه هم نمی رسید چون خدمات رسانی آنها به تامین برق نیاز دارد .
سردار جلالی گفت : امیدواریم تکرار این رزمایش ها در سالهای بعد بتواند میزان کارآمدی در مدیریت تامین برق در دوره بحران را افزایش دهد و به سطح اطمینان بخشی برسیم .
وی افزود : هر میزان ظرفیت تامین برق اضطراری افزایش یابد مدیران هم براحتی می توانند بحران قطعی برق را مدیریت و خدمات لازم را تامین کنند.
آمادگی دستگاه های در صورت قطع برق قابل قبول است
رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت: در شرایط کلی میزان آمادگی دستگاههای اجرایی در صورت وقوع بحران وقطع برق و استفاده از دیزل ژنراتورها (برق اضطراری ) قابل قبول است اما عالی نیست.
سردار جلالی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ابراز امیدواری کرد وضع موجود اصلاح شود تا به شرایط بهتری برسیم.
وی افزود: ساختمانی مسکونی جزء این مانور نیست اما زیر ساخت های حساس و مهم با توجه به میزان اهمیت می تواند انرژی جایگزین داشته باشد مانند پمپ بنزین ها ، درمانگاهها که بسیاری از آنها نیز برق اضطراری دارد.
سردار جلالی با اشاره به اینکه همه دستگاههای مهم و حساس باید به دیزل ژنراتور مجهز باشند و اگر برق قطع شد توان تامین برق مورد نیاز خود را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه چهارمین رزمایش قطع برق و استفاده از برق اضطراری امروز اجرا شده است، گفت : میزان آمادگی دستگاههای اجرایی برای تامین برق خود کنترل و ارزیابی شد تا مشخص شود کدام دستگاهها آمادگی لازم را دارند .
سردار جلالی با اشاره به اینکه اکثر دستگاههایی که امروز برقشان قطع شد اطلاع نداشتند اما به صورت کلی به دستگاههای حساس برای اجرای مانوار اطلاع داده شده بود.
وی افزود : وجود برق اضطراری به شبکه سراسری کمک می کند که در شرایط اضطراری کمتر با مشکلات مواجه شویم و در چند سال اخیر با اجرای چند مانور بسیاری از این مشکلات کاهش یافته است.
انتهای پیام/