امکان بومیسازی و پاسخ به نیاز کشور در حوزه آسانسور و پله برقی وجود دارد
افشین حبیبزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه مسکن و شهرسازی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در حاشیه هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته تهران 98 اظهار کرد: شهرداری تهران به تعداد قابلتوجهی آسانسور و پلهبرقی احتیاج دارد و بهعنوان یک مشتری برای این صنعت محسوب میشود.
وی افزود: اکنون تولیدات داخلی نیاز کشور به پلهبرقی و آسانسور را پاسخ نمیدهد؛ به همین دلیل مایحتاج آن به همین جهت مایحتاج ما در این حوزه از خارج از کشور پاسخ داده میشود.
نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک عنوان کرد: هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته تهران ارتباط خوبی بین مصرفکننده و تولیدکننده این حوزه را برقرار میکند. اکنون در کشور دانش فنی حوزه آسانسور و پلهبرقی وجود دارد و امکانات تولید و صنعت آن نیز فراهم است. همچنین مواد اولیه آن نیز از داخل و خارج از کشور قابل تأمین است.
حبیبزاده با اشاره به اینکه حلقه مفقوده صنعت آسانسور و پلهبرقی خروجی این صنعت میباشد که باید به این حوزه توجه بیشتری صورت بگیرد، ادامه داد: یکی از کارهای مثبتی که در این حوزه انجام شده این است که طی فراخوانی از تولیدکنندگان حوزه آسانسور برای پاسخگویی به نیاز مترو تهران دعوتشده است که از بین آنها تعدادی انتخاب و آغاز به کارکردند؛ همچنین در شهرداری نیز از تولیدات داخل کشور استفاده میشود و اکنون چند نمونه پلهبرقی در میدان امام حسین(ع) نصبشده است در مرحله آزمون به سر میبرد.
وی با تأکید بر اینکه تولیدکنندگان تا چه میزان میتوانند پاسخگوی نیاز کشور باشند نیاز به زمان دارد، عنوان کرد: اکنون مصرفکنندگان حوزه آسانسور و پلهبرقی مشخصشده است و باید منتظر ماند و دید تولیدکنندگان تا چه میتوان تا چه میزان میتوانند پاسخگو به نیاز کشور باشند.
گفتنی است هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته تهران 98 از پنجشنبه سوم بهمن ماه سال جاری آغاز به کار کرده است و تا یکشنبه ششم این ماه در نمایشگاه بینالمللی تهران ادامه داد.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/