افزایش 680 درصدی ارزش پروندههای کشفشده اخلال در نظام اقتصادی
به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار محمدرضا مقیمی صبح امروز در اولین همایش نقش امنیت در اقتصاد ملی و رونق تولید که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: در ایجاد یک کشور پایدار، توجه به امنیت اقتصادی است و ما در حوزههای مختلف باید در ایجاد این امنیت گام برداریم. جرائم اقتصادی و قاچاق کالا از اولویتهای مجموعه امنیت اقتصادی است.
وی افزود: امروزه الزاماتی که در رونق تولید داریم شامل موضوعات مختلفی میشود که ایجاد امنیت یکی از مهمترین آنهاست. در مجموعه امنیت اقتصادی باید چند مرحله قبل از اینکه جرمی اتفاق بیفتد وارد عمل شویم و باید با پیشبینی و شناسایی کردن جلوی وقوع جرم را بگیرم، لذا اقدامات پیشگیرانه جزء اولویتهای کاری پلیس امنیت اقتصادی است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور گفت: وضعیت جرائم اقتصادی رو به بهبود نیست و پروندههای ما در این حوزه نشاندهنده این است که باید تلاش خود را بیشتر کنیم.
مقیمی گفت: پلیس امنیت اقتصادی پلیسی متخصص و توانمند است که با توجه به شرایط امروز کشور میتواند در حوزه ایجاد نظم اقتصادی اقدامات مناسبی را انجام دهد. در مأموریت پلیس امنیت اقتصادی توجه ویژهای به امر پیشگیری شده است و هرکجا که برخوردی صورت گرفته است باید قبل از آن، اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ارتقای دانش تخصصی بین خود مأموران، یکی از اولویتهای پلیس امنیت اقتصادی است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با بیان اینکه هدف اصلی ما کشف و برخورد نیست، گفت: ما از افزایش آمار کشفیات هرگز خوشحال نیستیم و هدف اصلی ما اقدامات پیشگیرانه است. در حوزه اخلال در نظام اقتصادی پروندههای مختلفی کشف شده است که ارزش ریالی پروندههای کشف شده در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به سال گذشته نزدیک به ۶۸۰ درصد افزایش داشته است.
مقیمی اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری، کشف پروندههای پولشویی مانند رباخواری با رشد ۱۵۰ درصد نسبت به سال گذشته روبه رو بوده است و به طور کلی ارزش ریالی پروندههای کشف شده ۵۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی گفت: امیدواریم با تلاش مأموران و همکاری سایر نهادها بتوانیم در حوزه رونق تولید گامهای مؤثری برداریم.
انتهای پیام/۴۱۱۰
انتهای پیام/