دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آبان 1394 - 12:10

عارف: انتخابات سال 88 یک بازی باخت-باخت بود/ وضع کشور ایجاب می‌کند جبهه اصلاحات و جریان اعتدال با یک فهرست در انتخابات حاضر شوند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انتخابات سال 88 یک بازی باخت-باخت بود در حالی که انتخابات سال 92 یک بازی برد-برد بود و همه در آن انتخابات احساس پیروزی کردند.
کد خبر : 46544

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا عارف در نشست اعضای انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا با مقایسه انتخابات سال 88 و سال 92 اظهار کرد: در انتخابات سال 92 احساس پیروزی کردند و دستاورد ارزشمندی برای کشور ایجاد شد و مطمئنا در انتخابات هفتم اسفند سال جاری هم باید انتخابات 92 الگو و مبنا باشد.


وی با یادآوری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم‌ اظهار کرد: سرمایه اجتماعی خلق‌شده در انتخابات ریاست‌جمهوری، غرب را مجبور کرد که به پای میز مذاکره بیاید و مذاکره‌کنندگان خبره ما با پشتوانه سرمایه اجتماعی و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب با قدرت‌های بزرگ جهان، روزها و ماه‌های متمادی مذاکره کردند و نهایتا موفق به دستاورد عظیمی برای کشورمان شدند.


عارف ادامه داد: ما اکنون با تغییر نسل رو‌به‌رو هستیم و نسل فعلی سوالات جدی در خصوص انقلاب اسلامی و مسائل مرتبط با آن دارند و متاسفانه به‌جای پاسخگویی منطقی به پرسش‌های آنها بعضا با برخورد امنیتی پاسخ‌شان داده شد.


دغدغه اصلی نمایندگان باید منافع ملی باشد متاسفانه در مجالس اخیر کارکرد مجلس در حد مطالبات منطقه‌ای تنزل پیدا کرد و عملا وظایفی که بر عهده شوراهای اسلامی شهر و روستاست در مجالس اخیر پیگیری می‌شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید پاسخگوی مطالبات جوان بود، از اینکه نسل اولی‌ها نتوانستند افتخارات خود را به نسل جدید منتقل کنند گلایه کرد و گفت: نسل اولی‌ها به جوانان مدیون هستند. اگر غفلت کنیم آنچه نباید اتفاق بیافتد رخ می‌دهد.


عارف نمود عینی نقش آفرینی مردم در کشور را انتخابات دانست و افزود: مسئولان ارشد نظام مستقیم یا غیرمستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند و در انتخابات‌های متعددی که در کشور برگزار شد آن زمان که مردم حضور پررنگی داشتند آن انتخابات با شکوه خاصی برگزار شد.


رئیس بنیاد امید ایرانیان در این نشست در پاسخ به سوالی درخصوص کارکرد مجلس در ایران، بر ضرورت ارتقای مجلس تاکید کرد و گفت: دغدغه اصلی نمایندگان باید منافع ملی باشد متاسفانه در مجالس اخیر کارکرد مجلس در حد مطالبات منطقه‌ای تنزل پیدا کرد و عملا وظایفی که بر عهده شوراهای اسلامی شهر و روستاست در مجالس اخیر پیگیری می‌شد در حالی که وظایف نمایندگی مجلس در سطح کلان و ملی است نه منطقه‌ای و محلی.


وی ادامه داد: فلسفه قانون‌گذاری باید تسهیل‌گری باشد نه مچ‌گیری. از اهرم‌های نظارتی هم باید در راستای اصلاح امور استفاده شود. متاسفانه دیده شده است برخی سوالات از وزرای کابینه به خاطر مسائل شخصی بوده است.


عارف با بیان اینکه باید جایگاه مجلس اصلاح شود،بر ضرورت حضور نخبگان در انتخابات مجلس تاکید کرد.


وی با بیان اینکه در انتخابات مجلس آینده تشکل‌های مردمی تاثیرگذار هستند،گفت: وضع کشور ایجاب می‌کند جبهه اصلاحات و جریان اعتدال با یک فهرست در انتخابات حاضر شوند. همه جریان‌های داخل جبهه اصلاحات هم باید تحت شورای واحدی عمل کنند.


رئیس بنیاد امید ایرانیان همچنین در پاسخ به سوالی، فعالیت اصلی بنیاد متبوع‌اش را کادرسازی و توانمند سازی جوانان اعلام کرد و گفت: گروه امید ایرانیان با برنامه راهبردی در انتخابات نقش آفرینی می‌کند و یکی از برنامه‌های جدی ما مسائل معیشتی مردم است.


او با برشمردن دستاوردهای دولت اصلاحات ،یادآور شد: نمونه عینی دستاوردهای اقتصادی دولت اصلاحات اجرای کامل برنامه سوم بود که در آن دوران کشور شاهد رشد اقتصادی قابل توجه‌ای بود اما متاسفانه در دوران بعد از دولت اصلاحات به دلیل سوء مدیریت رشد اقتصادی متوقف شد.


عارف مهم‌ترین مساله کشور را مدیریت دانست و گفت: دولت تدبیر و امید در وضع بسیار سختی روی کار آمد و منتقدان دولت باید متوجه شرایط دولت باشند. مطمئنا یکی از دستاوردهای عظیم دولت توافق هسته‌ای بود که بعد از تایید برجام توسط رهبر معظم انقلاب و نامه ایشان به رئیس‌جمهوری انتظار است به جای پرداختن به حاشیه‌ها، به دولت برای دوران پس از اجرای برجام کمک شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب